|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
ευκαιρια να το φιαξεις για διαγωνισμο ρε Νικο ειναι κριμα εχει μπει η φωτο σου σε αρθρα για dutch ενυδρεια ως παραδειγμα και το χασες γιατι ειχες πολλα φυτα και αρκετα κοκκινα χωρις focal points http://aquascapinglove.com/basics/the-dutch-aquarium/
|
|
||||
|
||||
..
Ομολογω πως εξεπλαγην..Δεν περιμενα πως και σε σενα θα χτυπαγε τη πορτα η αλγη..Αλλα εδρασες αμεσα.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Γιατι εξεπλαγεις? Ολα στο παιχνιδι ειναι , λιγο να το παρατησεις,εχεις χασει τον ελενχο. Τα high light δεν συγχωρουν , ολα τρεχουν γρηγορα.. |
|
||||
|
||||
H αλγη εφυγε... μας χαιρετησε.
Το ενυδρειο δεν εχει ιχνος αλγης. Εγινε καθαρισμος του βυθου, φιλτρων κτλ . Παλικ καλα γιατι σκαψανε τα ατιμα πάλι. |
|
||||
|
||||
Αλλαγες πολλές...
Kαταφερα και επιασα τα ροδοστομα... τα ατιμα δεν πιανοντε με τπτ... Τα μεταφερα στο 100λιτρο. Σε αυτο ηθελα να βαλω , αρλεκινους αλλα δεν βρηκα , οποτε πηγα σε neon cardinals, αλλα και παλι δεν βρηκα πολλά ψαρια. Αυριο θα τα εχω. |
|
||||
|
||||
εχοντας υπ οψιν το προηγουμενο ακουασκειπ αυτο καπως μου φαινεται.αλλα ειμαι σιγουρος οταν μεγαλωσουν τα φυτα θα μας κουφανεις παλι!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Eγω ειδη το βλέπω... |
|
||||
|
||||
Νίκο πολύ όμορφο. και πάλι μπραβο.
τι διάβασμα έχεις ρίξει για το συγκεκριμένο στυλ δεν λέγεται. αλλά έχεις καταφέρει να το πας σε άλλο level. τέλειο όπως πάντα.
|
||||
|
||||
αχχαχαχαχα Νικο οσο και να διαβασει κανεις για ενα φυτο οσο και να προσπαθησει αν δεν δει πως μεγαλωνει δεν μπορει να καταλαβει..εγω ανηκω εκει ακομα..στην καταταξη του τομ μπαρ στο 3 παω προς το 4.εσυ στο 10 αχχαχαχα
|
|
||||
|
||||
Νικο ,βαρεθηκα ρε φιλε να λεω ποσο υπεροχα ειναι τα στησιματα σου...
Τελικα εχεις δικιο , ηρθε η ωρα να στησεις νταμαρι |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ενα βιντεακι. |
|
||||
|
||||
Νίκο πάλι BORKED μου βγαζει
|
||||
|
||||
Ρε συ και εγω στο κινητο borked εγραφε...
Το ξανα ανεβαζω παλι... Ρε παιδια δεν υπαρχει λυση να περνει κατευθεια το λινκ , οπως σε ολα τα φορουμ ? ------------------------- Δεν ξερω γιατι αλλα και εμενα borken μου βγαζει στο κινητο. Τελος παντων να το λινκ στο youtube... https://www.youtube.com/watch?v=ZZss4SRRlBo Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 19-05-16 στις 23:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Τώρα στο YouTube το ειδα
έχω κατεβάσει στο ταμπλετ και το Tapatalk αλλά επειδή δεν έχω ιδέα ούτε από κει μπορώ να μπω. δεν βρίσκει το φόρουμ μου βγάζει. Παντός το ενυδρείο τα σπάει ρε Νίκο πάλι εγραψες πόσες ώρες ασχολείσαι την μέρα?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Γενικα την περισσοτερη ωρα την τρωω στην αλλαγη νερου. Αλλα καπου μες την εβδομαδα ριχνω καποια κλαδεματα. |
|
||||
|
||||
μπράβο Νίκο να το χαίρεσαι και εσύ και εμείς να το χαζεύουμε.
βλέπω το δικό μου που περιμένω να φουντώσει και και μου φαίνεται σαν tanganika μπροστά στο δικό σου
|
||||
|
||||
Πολυ ωραιο το βιντεακι Νικο!
Αυτο δεν πιανεται.. |
|
||||
|
||||
update...
Οσο παει και αραιωνει... Δοκιμαζω αλλη λιπανση ειδα διαφοραα σε καποια ειδη αλλα καποια αλλα την ακουσανε. |
|
||||
|
||||
χάλια είναι καλά λες αραιώνει
κάτσε να σου στείλω διεύθυνση να μου το στείλεις να το πετάξω εδώ είναι πανέμορφο Νίκο ακόμα μια φορά bravooooo
|
||||
|
||||
Eνα βιντεακι
|
|
||||
|
||||
για τα δικα μου δεδομενα τελειο.για τα δικα σου κατι με χαλαει.νομιζω οτι ειναι πολυ κοντα η belem με to fluviatilis και το setaceum
|
|
||||
|
||||
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
dutch scape | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 25 | 21-10-14 07:01 |
Δοκιμή σε iwagumi style! | Sakisdraminos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 03-06-14 18:45 |
Wabi Kusa Style | Aquabug | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 04-02-14 17:30 |
12 lit Iwagumi style-by Raven | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 11-01-10 16:39 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |