|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ήρθε το φίλτρο,για κάποιο λόγο δεν ανεβαίνουν φωτό.. για πείτε σειρά υλικών.. κάτω κάτω αφήνω το σφουγγάρι, μετά βάζω το βιολογικό από το εσωτερικό, μετά το καινούριο βιολογικό κ μετά βαμβάκι;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά... τα λες.-
ΥΓ. Οι φωτογραφίες σε 800 Χ 600.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ, σ'ευχαριστώ πολύ 😀
|
|
||||
|
||||
![]()
Απορία. Αυτά τα λεντ φωτιστικά από ebay είναι καλά; έχει πάρει κανείς;
|
|
||||
|
||||
![]()
καλοδουλευτο το φιλτρο!
για τα φωτιστικα δεν τα εχω... για μενα , θα κανουν δουλεια , αλλα το θεμα ειναι αν καει λεντακι , κατα ποσο μπορεις να το αλλαξεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εάν θέλεις Led σχετικά φτηνά πάρε αυτά: http://www.ebay.com/itm/Beamswork-EV...sAAOxyBotTZh75 είναι 3 Watt, πολύ πιο δυνατά και με φτάνουν σε μεγαλύτερο βάθος. Εάν καεί κάποιο από ελάττωμα ανοίγει σχετικά εύκολα και με κολλητήρι το αλλάζει με ένα ίδιο. |
|
||||
|
||||
![]()
Απορία. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος τί γίνεται; όταν έρθει το ρεύμα το φίλτρο ξαναδουλεύει κανονικά μόνο του ή πρέπει να κάνω κάτι; υπάρχει περίπτωση να πλημμυρίσω;;
![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
ΝΑΙ... θα τεθεί σε λειτουργία μόνο του, αφού έρθει το ρεύμα.
Από εξωτερικό φίλτρο να πλημμυρίσεις... δύσκολο έως αδύνατο.- |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gyristroula : 07-07-16 στις 13:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τις βιταμίνες... στο ψυγείο ή σε ντουλάπι με δροσιά.
Την έξοδο του φίλτρου... λίγο πιο ψηλά να σπρώχνει την επιφάνεια (ανατάραξη).- |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Είχα κάνει μέλαφιξ κ μετά μέλαφιξ συν αλάτι , συνολικά 10 μέρες νομίζω
Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια θεραπεία με esha-2000, είναι ήπιο φάρμακο αλλά πιο αποτελεσματικό απο melafix
|
||||
|
||||
![]()
Να το παραγγείλω τώρα να μου 'ρθεί από Δευτέρα; να πάρω και κάτι άλλο μαζί,μήπως χρειαστεί;
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο, βάλε esha-2000 και βλεπουμε
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει, ευχαριστώ
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Αφου το μελαφιξ δεν είχε καλά αποτελέσματα, πάμε σε κάτι πιο δυνατό
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρε...πως ξερουμε οτι ειναι πιο ηπιο αλλα και ποιο αποτελεσματικο το εσα 2000?
Ξερετε για πιο λογο ρωταω φανταζομαι?? Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρε, είναι πιο αποτελεσματικό το esha-2000, ή θα έλεγα πιο δυνατό, για αυτό δεν είναι για πολύ καιρό, ενώ η θεραπεία με μελαφιξ μπορεί να διαρκέσει πιο πολύ.
Είναι φάρμακο όμως, με φυσικά συστατικά αλλά είναι φάρμακο, ενω το μελαφιξ είναι πιο φυσικό.
|
||||
|
||||
![]()
Μαλιστα..με καλυψατε
![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε esha τωρα οπως ειπε ο Τακης , αν δεν δουμε και μ αυτο ,θα παμε σε bactopur.
Ελπιζω ομως να δουμε .. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βλεπω τις φωτο απο το 5ο μηνα και οι ουρες ηταν ηδη χαλια.
Απο τοτε μεχρι σημερα και με τις θεραπειες που εχεις δοκιμασει ειδες βελτιωση?Ειδες στασιμοτητα του προβληματος? Ειδες επιδείνωση? Ρωταω επειδη ισως να μην χρειαζεται νεα θεραπεια,επειδη δεν διακρινω ουτε fungus,ουτε "καψιμο" στην τελευταια φωτο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gyristroula : 09-07-16 στις 11:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει, δεν φαίνεται και τόσο δύσκολο 😃
Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
![]() Οπότε, θέλω κόντρα πλακέ θαλάσσης, για το γύρω γύρω κ για το καπάκι. Θέλω λεντοταινία αδιάβροχη,μεντεσέδες, μπογιά. Καλά μέχρι εδώ ![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
~Ντεν έχω κιχλίντες καρντιά μου~ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gyristroula : 11-07-16 στις 14:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι πιο απλό που σκέφτηκα
... και από κάτω του κολλημένες δυό τρεις σειρές λεντοταινίες η διαφορά είναι ότι δεν θα έχει πλαίσιο γύρω γύρω έξω απ'το ενυδρείο, αλλά θα είναι μέσα,θα πατάει στα τζαμάκια που έχει κολλημένα η γυάλα αριστερά κ δεξιά. Γίνεται έτσι ή θα είναι πολύ κοντά η λεντοταινία στο νερό; |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα κάνε ένα πλαίσιο/τελάρο που θα εφαρμόζει έξω από τα τζάμια και με ένα πηχάκι θα πατάει επάνω στα τζάμια.
Οι λεντοταινίες υπάρχουν και αδιάβροχες, αλλά δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη, σε άλλους δουλεύουν οι αδιάβροχες, σε εμένα χάλαγαν γρήγορα, αλλά τις άναβα 10 ώρες την ημέρα
|
||||
|
||||
![]()
Σιγά μην τη γλίτωνα με τον εύκολο τρόπο
![]() Απορία. Το πηχάκι-ξυλαράκι που θα πατάει στο ενυδρείο είναι κολλημένο στο ενυδρείο ή στο πλαίσιο; ------------------------- Και τελικά το φάρμακο δεν ήρθε σήμερα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gyristroula : 11-07-16 στις 20:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το πηχακι κολλημένο στο τελάρο
|
|