|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Και οι 2 χ 600 τώρα , αλλά σκέφτομαι να πάρω έναν 1000 watt για την μεγάλη .... τεσπα θα δούμε , του χρόνου τωρα ευχαριστώ Τάκη για τον χρόνο σου
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:57 |
|
|||
|
|||
Παρα το γεγονος οτι εγω προσωπικα δεν το εψαξα για προσωπικους λογους.... ναι υπαρχουν temperature controller για λιμνες αλλα εγω ειμαι εναντιον
Ασε τα ψαρια σου να κανουν τον ετησιο κυκλο τους....πιστεψε με τον χρειαζονται... Οπως και ναχει δεν ξερω αν βρεις στην Ελλαδα αλλα απο το διαδικτυο θα βρεις σιγουρα.......
|
||||
|
||||
¶νδρο σε ευχαριστώ πολύ Τώρα τον κάνουν τον ετήσιο κύκλο τους . Εδω που μένω συνήθως κάνουν πατινάζ για κανένα μήνα και βάλε ..... δεν έχω πρόθεση να κρατάω θερμοκρασία πάνω απο 10 βαθμούς τον χειμώνα για αυτο ρωτάω για temperature controller γιατι στην μεγάλη οκ δεν επιρεάζεται τόσο πολύ η θερμοκρασία απλά δεν πιάνει πάγο , αλλά στην μικρή ζεσταίνει ....
Δοκιμαστικά φέτος μπήκαν οι θερμοστάτες γιατι πέρυσι είχα προβλήματα .... και πάλι βλέπω πώς να βελτιώσω την κατάσταση . Σε ευχαριστώ ¶νδρο .
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:57 |
|
|||
|
|||
Οταν λες προβληματα??
|
||||
|
||||
Σήμερα έκανα ένα βίντεο πώς βγάζω τα σκουλήκια μου και ένα ακόμα να ταϊζω τα χρυσοψαρούδια μου
https://www.youtube.com/watch?v=-i9Y2r3RFN4 https://www.youtube.com/watch?v=3U8mFct6LH0
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφα ψαρακια!
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστώ πολύ Στέφανε !!!
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:58 |
|
||||
|
||||
Και ελεγα τι εχω να ταισω καιροοοο...πολυ ομορφα αρτεμης και ποσο ομορφα δειχνουν στον φυσικο τους χωρο μπραβο μπραβο..πολυυ ομορφα χρωματα επισης..τα κοι ειναι αυτα?Η τα χρυσοψαρα??Ειδα διπλη ουρα...οποτε τα χρυσοψαρα ειναι ε?
|
||||
|
||||
Είναι και τα 2 μωρά Κόι τα άλλα είναι χρυσόψαρα . Σε ευχαριστώ Λουκά
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:58 |
|
||||
|
||||
Ωρε κατι σκουληκαντέρες ,
Εχει πολύ πλάκα όπως τα αρπαζουν Ολο ζωντάνια τα ψαρια σου Αρτεμης, να τα χαιρεσαι
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ Τάκη μου
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:59 |
|
||||
|
||||
Κουκλια, να σου ζησουν!
|
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:59 |
|
||||
|
||||
Χαρούμενο Update Έχω 1 θηλυκό και 5 αρσενικά χρυσόψαρα
|
||||
|
||||
Ετσι είναι, στις γυναίκες τυχαίνουν μόνο αρσενικά και σε εμάς μόνο θηλυκά.
Βρε να έχω 9 ψάρια και μόνο 1 είναι σίγουρα αρσενικό ; Τι ατυχία είναι αυτή. Παιδιά κάνω, κόρες βγαίνουν Σκυλί παιρνω, είναι θηλυκό Ακόμα και τα ψάρια μου θηλυκα Πως με γυροφέρνουν ετσι τα θηλυκα δεν ξέρω Να σου ζήσουν βρε Αρτεμις, πάρε κανα θηλυκό όμως ακόμα γιατί θα τη τσακίσουν τη κακομοίρα
|
||||
|
||||
Κριμα το κοριτσακι, την εβαψε
Τακη ,σαν τα κοριτσια δεν εχει βρε 1-2 αρσενικα να εχεις ειναι καλα,παραπανω δεν θελει.. Σε μενα ειναι μοιρασμενα τα πραγματα, τα 2 fancy που θα παρω ομως ειναι αγορια, αρα τα υπολλοιπα που θα μπουν πρεπει να ειναι αυστηρα μονο κοριτσια... Εκει αρχιζουν τα δυσκολα |
|
||||
|
||||
Χαχαχαχα Τάκη ομοιοπαθούντες
Και να φανταστείς έλεγα μπα δεν έχω αγόρι Να μου διαλέξεις εσύ ένα κορίτσι να είμαι σίγουρη Ευτυχώς αυτή είναι Νταρντάνα μπροστα στα αρσενικά και δεν έχει πρόβλημα Απο το πρωί μεχρι τώρα δεν έχουν σταματήσει . Περιμένω να τους κάνω και μια αλλαγή να ρίξω και λίγο αλάτι γιατι τα αγόρια χάσαν και κανα δυο λέπια ...
|
||||
|
||||
Γιάννη καλά είναι την παρακολουθώ
Είναι και 3πλάσια απο τα αρσενικά Πως να τα ξεχώριζα ???? Τώρα έτυχε , θα πάρω 2 Κορίτσια αν είναι ή θα δώσω κανένα αγόρι ακόμα στον μπαμπά
|
||||
|
||||
Δυσκολα να τα ξεχωρισεις σε μικρη ηλικια και ειδικα σε πετ σοπ...
Παντως μια αρχικη εκτιμηση μπορεις να την κανεις.. Κοιτοντας τα απο πισω |
|
||||
|
||||
Όταν αγόρασα τα 2 ήταν πολύ μικρά το 3ο ήρθε δώρο και τα άλλα 3 απο γυάλα οπότε καταλαβαίνεις ....
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 22:00 |
|
||||
|
||||
Καταλαβαινω.. Καπως ετσι ειναι και τα δικα μου..
Τα μισα ειναι απο γυαλες και διασωσεις.. Μια cometουλα ,μαλιστα ηταν 3 χρονια σε γυαλα οταν την πηρα, παρολαυτα ,μεγαλωσε,αλλαξε χρωμα, ζευγαρωσε και ειναι μια χαρα... Γι αυτο, σωστε τα ψαρια απ τις γυαλες, ποτε δεν ειναι αργα! |
|
||||
|
||||
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 22:00 |
|
||||
|
||||
Θυμόσαστε την Φακή ?? που για χάρη του (αγόρι) μπήκε θερμοστάτης στην Λίμνη ??? Αν ναι για δείτε τον πώς έγινε σε 7 μήνες
Υ.Γ. Σε lionhead με oranda mix μου μοιάζει όσο μεγαλώνει για πείτε .... Πρίν : Μετά απο 7 μήνες https://www.youtube.com/watch?v=3EUJ5yWbI7Y
|
||||
|
||||
Νομιζω λιονταροκεφαλο ειναι χωρις καποια μιξη..βγαζεις και πολυυυυυ μικρα βιντεο...σε 7 μηνες εγινε ετσι???τς τς τς σκορδα!!!
|
||||
|
||||
Μια σταλίτσα ήταν όταν μου τον κάνανε δώρο αφού τον έχανα συνέχεια
Ε ναι την κοπάνησε γρήγορα πάει και αράζει κάτω απο το φύλλο του Νούφαρου , του αρέσει εκεί και μόλις με αντιληφθεί την "κάνει" με ταχύτητα φωτός χαχαχαχχαχαχα ο κακομοίρης . Θα προσπαθήσω να του δώσω καμία λιχουδιά να βγάλω καλυτερο βίντεο
|
||||
|
||||
Χαχα βρε τον μπουλουκο!!Το τρωει ολο το φαι του!!!
|
|
||||
|
||||
Χρήστο τον αγαπώ τον χοντρούλη είναι μονοκόμματος και κολυμπάει σαν να κάνει αγγαρεία αλλά αν μυρίσει το φαί πρώτος έρχεται χαχαχαχχαχα
|
||||
|
||||
σαν κουραμπιες εγινε χαχαχαχα τελειος
.σφαιρατος παει Αρτεμις για μπομπος.. |
|
||||
|
||||
Υπεροχος! Να τον χαιρεσαι!!
|
|
||||
|
||||
Eυχαριστώ πολύ Γιάννη (odin) είναι μπόμπος ο γλυκούλης μου
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη (tsala)
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από δώ πάνε για ....τη λίμνη MALAWI ??? | Samian | Malawi | 23 | 14-08-11 16:06 |
Πάνε οι CRS (και βιοτοπος) | prospathw | Γαρίδες του γένους Caridina | 15 | 09-02-10 08:49 |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |