|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γτ δεν εκανες δεσιματα οπως στην δικια μου βαση?? Οπως ειναι τα δεσιματα και χωρις πλαινα ειναι δεμένη και γερη!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν θα το πιστέψεις αλλά η βάση το πολύ να ζυγίζει 40 κιλά, και είναι 3 μέτρα. Καλά η δικιά σου είναι θωρηκτό, ο Κώστας θέλει (και καλά κάνει) να μειώσει όσο το δυνατόν το συνολικό βάρος της όλης κατασκευής
|
||||
|
||||
![]()
Τα εσωτερικα δεσιματα με ταβλες ιδιου πλατους και μικρότερου παχους. Και περιμετρικα κοντρα πλακε 10αρι.
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα. Τι έγινε Κώστα, καιρό έχουμε να δούμε υλικό. Πλακώθηκες στη σκορδαλισ και ναρκώθηκες?
|
|
||||
|
||||
![]()
αργα αργα παω.έχω τελειωσει το σκελετο.απο βδομαδα θα βαλω και τα καλύμματα γυρω γυρω.
αυτες οι δουλειες δεν πανε γρηγορα γιατι αμα γινει ενα λαθος θα πρεπει να ξεκινησω απο την αρχη μετα.ειναι πολυ μεγαλο ενυδρειο και θελει πολυ μελετη η καθε κινηση. |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστός !!!
¶ντε, άντε.... με το καλό λοιπόν να τελειώνει και η βάση. |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα καλά κάνεις και πας σιγά σιγά,απλά εμείς βλέπω το ενυδρείο να το θαυμάζουμε στην 80στή σελίδα του θέματος!!!!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ελεγα να βαλω κατω απο καθε καθετο ξυλο.δηλαδη 12.αν βαλω 24 των 50 κιλων σε διαφορα σημεια θα κανουν δουλεια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω με τα 12 θα είσαι εντάξει Κώστα!
|
|
||||
|
||||
![]()
12 αν βαλω πρεπει να ειναι 100 κιλων ομως.θα ψαξω και βλεπουμε.στο λεροy δεν εχει παντως 100κιλα..μονο μεχρι 50.θα ψαξω και στους αλλους..
|
|
|||
|
|||
![]()
Την άποψη μου στην είπα. Πιστεύω ότι καλύτερα να βάλεις 24 (και πιο στιβαρό και δεν θα γίνει και κάτι, αν χτύπα ξύλο κάτι συμβεί ,με κάποιο ποδαράκι και μοιράζεται το βάρος καλύτερα).
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω και εγω με αυτο.. Εγω για τον ιδιο λογο εβαλα 14..
|
||||
|
||||
![]()
οποτε ο λαος ψηφιζει 24 50κιλα ποδαρακια...
αν συμφωνουμε ολοι το προχωράω.. |
|
||||
|
||||
![]()
Στην εικόνα με τα ποδαράκια που ανέβασε ο ScorpionGr εδώ στο ποστ #241, βλέπω δυο λαθάκια, αν μπορώ να το πω έτσι. Επειδή έμαθα μερικά πραγματάκια όταν έφτιαχνα την δικιά μου βάση και γενικά τώρα τα εφαρμόζω οπού χρειαστεί.
Πρώτον εκεί που έχουν βιδωθεί οι βίδες στα ποδαράκια θα μπορούσαν να μπουν οι βίδες αυτές. ![]() για να κάθονται καλά και όχι αυτές που μπήκαν εδώ, όπως βλέπουμε στην εικόνα. ![]() Δεύτερο, γενικά καλό θα ήταν να κάνεις φρέζα στις βίδες στο ξύλο για μικρότερη ρήξη του ξύλου και χωρίς σχισίματα. ![]() Αυτό τα έμαθα και εγώ εδώ, και θέλησα να στα μεταφέρω, να στα πω. Φιλικά πάντα, Γιάννης. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Γιαννη!!!συμφωνω.σε ολες τις βιδες της κατασκευης εχω κανει φρεζα ωστε να ερχονται στο σημειο που πρεπει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λέτε φρέζα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα... Το γνωριζω αυτο που λες φιλε stanisalus. Στα ποδαρακια απλα βαριομουν να παω να παρω αλλες βιδες.. Επισης οσον αφορα τη φρεζα και το προτρυπημα,αυτο που εκανα εγω ειναι μονο προτρυπημα και για την φρεζα ειχα δοκιμασει χωρις να κανω φρεζα σε ρεταλι να δω αν ανοιγει το ξυλο και δεν επαθε τιποτα.. Και οπως βλεπεις στη εικονα δεν εχει ανοιξει το ξυλο και ειναι και στην ακρη του.. Ααα επισης αυτες οι βιδες δεν φαινονται απο πουθενά τωρα πια γιατι εχουν καλυφθεί
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρει ρεγουλατορους..
|
||||
|
||||
![]()
που θα μου παει?θα βρω...απλα δεν θελω να εχουν πολυ υψος γιατι ηδη εχω κανει ψηλη τη βαση και στο τελος θα θελω σκαλα για να το καθαρισω
![]() λοιπον πηρα τελικα αυτα εδω http://www.ztools.gr/index.php?route...roduct_id=1658 θα μου τα φερει την αλλη εβδομαδα..φανηκαν πολυ γερα.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κωστας Malawi : 12-05-16 στις 10:21 |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα μέχρι να το τελειώσεις
θα υπάρχει καλύτερο υλικό για να φτιάξω κι εγώ ![]() ![]() http://www.naftemporiki.gr/story/110...taikon?ref=yfp |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.gizmag.com/space-aquarium-iss/23497/ |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά σε πιο στάδιο βρίσκεται το Project;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου 450 λιτρων | ScorpionGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 366 | 04-10-17 19:09 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |