|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αυτο θα κανω τωρα...φιλτρο Diy με υλικα απο το σαμπ
|
||||
|
||||
![]()
Οκ τοτε, ριχτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
μετρησεις νιτρικων μολις τωρα
Ποσο ειναι αυτο??γτ το κανω για 5 εγω... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ειναι.
Τωρα απο φωτο δεν μπορω να πω με σιγουρια(μπαινω και απο κινητο), αλλα 5-10 ειναι. Για μενα, μετρας για λιγες μερες.. Οταν παει 15-20 , κανεις αλλαγη. Ετσι θα μαθεις καθε ποτε και ποσο αλλαγη χρειαζεσαι. |
|
||||
|
||||
![]()
καλό είναι , κάνε κάθε μέρα μέτρηση να δεις με τι ρυθμό αυξάνεται
--------------------------- Γιάννη με πρόλαβες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ελειπε να μην ηταν και καλο με ολα αυτα που εκανα...κοντα στα 800 λιτρα αλλαγη...1.5 κυβικό σε μια εβδομαδα...
------------------------- Θα το κοιταζωε μετρησεις τωρα...να ταισω σημερα λοιπον???
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 24-02-16 στις 19:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κάθε μέρα θα ταΐζεις, αλλά τη μισή δόση, όχι χούφτες , με το κουταλάκι του τσαγιού, όχι του γλυκού
|
||||
|
||||
![]()
Γτ εχει το τσαι,κουταλακι???
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωρε τι μαθαινουμε εδω μεσα..
Μεχρι και το κουταλακι του εσπρεσο ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Του εσπρεσσο ως πολλα χρονια μπαρμαν και μπαριστας το γνωριζω..πρεπει να βρω ενα λοιπον
![]() Ετσι για να παραμεινουμε λιγο και στο θεμα...εβαλα 2.5κιλα αλατι στο μεγαλο και 5 κουταλιες τις σουπαας στην καραντινα...μεταφερθηκαν η νυφη και ο μπλε...ανεβασα λιγο παραπανω την θερμοκρασια καταλαθος απο 20 που ειναι στο κυριως την πηγα 22 στην καραντινα...εβαλα και μελαφιξ περιπου 6μλ οποτε τελειωσα για σημερα... Ευχαριστω για το τιπ Κ.τακη,ευχαριστω την Κ.Αρτεμης και ευχαριστω και τον Κ.Γιαννη... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παρακαλούμε Κ.Λουκά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μας ειρωνευεται κι απο πανω
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη θα παρεξηγηθεί ο Κ. Λουκάς και θα του σπάσω το κεφάλι μετά
![]() Είναι και παρεξηγησιάρης ![]() ![]() Εγω να δεις πόσο πειραχτήρι είμαι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω να παρεξηγηθω Κ.τακη γτ???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειπαμε 3 κοφτα κουταλακια του εσπρεσσο μεσα σε μια μερα...σωστααα??Κ.Αρτεμης??
------------------------- Εγω και η ειρωνεια δεν παμε μαζι...το πειραγμα ομως ειναι το ετερον μου ημισυ...
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 24-02-16 στις 21:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει κυρια Αρτεμης
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον αγανακτησα με την ολην φαση...τα ψαρια αν και σε καραντινα με 30 γρ/10 λιτρα και με μελαφιξ εδω και 2 βδομαδες κοντα...δεν εδειξαν σημαδια βελτιωσεις αλλα επιδείνωσης...νιτρωδη και αμμ ωνια καθε 2-3 μερες πραγμα ανεξηγητο για μενα προσωπικα...οποτε αναγκαστικα βγηκανε και μπηκανε στο μεγαλο απευθειας πριν λιγο με την ιδιες παραμετρους θερμοκρασιας και αλατιου...θα κρατησω την θεραπεια με αλατι στο μεγαλο ακομα...και βλεπουμε...
Ο σουμπουνκιν ψιλοασπρισε και η πριγκιπισσα οπως την ειχα βγαλει με την ουριτσα της ετσι και παρεμεινε...αυτα Οτιδήποτε παρατηρηση δεκτη
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά δεν κατάλαβα το πρόβλημα σας εκτός του σκισίματος στο ουριαίο
πτερύγιο,που καλώς ενεργήσατε χορηγώντας αλάτι για λίγες μέρες προς αποφυγή μολύνσεων.Αλλά, άλλο η προφύλαξη και άλλο η επανόρθωση η οποία να ξέρετε ότι θα πάρει μήνες. |
|
||||
|
||||
![]()
Αρχικα φιλε σωκρατη μην μου μιλας σε παρακαλω στον πληθυντικό...νιωθω ασχημα...
Την τελευταια φορα πηρα κανα 2 βδομαδο...επισης η απορια μου ηταν το θεμα αμμωνιας και νιτρωδων...(ουσιαστικα) και τα ασπρα στιγματα, δεν ξερω τι μπορει να ειναι...το αλατι στο μεγαλο να το κρατησω?στο μεγαλο ζωντανεψαν παλι τα ψαρακια εν το μεταξυ...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τρυπημένο πτερύγιο | lagkou | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 15 | 31-01-15 00:22 |
Λείπει πτερύγιο | vaggstef | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 21-10-14 17:27 |
Λευκή περιοχή κάτω απ'το πτερύγιο | VerigoCosta | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 20-03-13 19:58 |
Σχισμένο ουριαίο πτερύγιο. | agapanthos | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 1 | 14-11-10 18:47 |
Σαν κύστη στο πλαϊνό πτερύγιο | firemakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 29-10-06 10:04 |