|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αρχες νοεμβρη πρεπει να το ξεκινησω τις αγορες απο πλεξι οποτε αναμενω οδηγιες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλε μια χρεωστική καρτα βρε και μπορεις να ψωνίσεις απο ebay
|
||||
|
||||
![]()
το δοκιμασες?!Ειμαστε κομπλε?!
------------------------- Εβαλα μπροστα την αντλια και ομολογω να πω πως εντυπωσιαστηκα...εκανα το μισο μπαλκονι λουτσα!! ![]() Θα ανεβασω ενα βιντεακι σε μερες
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 04-10-15 στις 21:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ΣΑν να ξεκινησαμε!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΤΟ μπροστα το μερος,εχει βαφτει το MDF απλα θελω να δω πως θα κανω τις τρυπες για να βαλω 2 κουτια και 2 συρταρακια..ετσι το σκεφτομαι..! Οτιδηποτε συμβουλες δεκτες ![]() Μπηκε και ενας νεος φιλαρακος... ![]() Commet μαυρο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος!
Αντε τελειωνε , μας εσκασες!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχχαχαχαχ κατσε ντε..σας φυλαω και τα συνοραααα...για να κοιμαστε με τις πορτες ανοικτες και πραματα στο κομοδινο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
http://s611.photobucket.com/user/Lou...tml?sort=3&o=4 ο καινουργιος φιλος που μπηκε
![]() ------------------------- Ποια ειναι η διαφορα ενος πολυκαρβονικου με ενα πλεξιγκλας?!Τιμες το φυλλο περιπου?!
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 09-10-15 στις 08:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αρα δεν λυγιζει δηλ οπως το πλεξι
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως όχι!
|
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα..ευχαριστω..!!
|
||||
|
||||
![]()
τωρα καταλαβα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δες ακόμα καλύτερα
https://www.google.gr/search?q=%CF%8...w=1024&bih=611 https://www.google.gr/search?newwind...w=1024&bih=611
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα...αρα πλεξι..απλα σκεφτομουν επειδη δεν ξερω απο πλεξι..ποσες μερες θα χρειαστει για να κατασκευαστει το καπακι...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το κοψιμο ειναι αυτο που με απασχολει..το κολημα οχι τοσο...απο σπακουρη τα κοβουν ακριβως στα μετρα μ?Τις κοντρες σε ποσο μικρο πλατος μπορω να τις κοψω?!
|
||||
|
||||
![]()
Το κόψιμο είναι καλύτερα να στο κάνει ο Σπακουρης, κόβει οτι και όσο θες. Οι κόντρες για τις ενωσεις 2 πόντους είναι πολύ καλά, για τη μεση ανάλογα το υψος του καπακιού, 4-5 πόντους όμως είναι καλά, αν μπει και 2πλο πλεξι ακόμα καλύτερα. Ολα αυτά όμως είναι στο περίπου, χρειάζεται λεπτομερής και αναλυτικός σχεδιασμός όλου του καπακιού, μη κοιτας τα επιμερους. Και φυσικά θα γίνει ο σχεδιασμός αφου πάρεις το ενυδρείο για να έχεις τις σωστες διαστάσεις. Πρεπει να έρθεις απο το σπιτι να δεις τις λεπτομέρειες στα δικά μου καπάκια για να αποφασίσεις πως το θες, και επίσεις να μη γίνουν κάποια λάθη που έχω κάνει στο 1ο καπακι
|
||||
|
||||
![]()
καλα ναι σιγουρα αυτο...θα ερθω απο το σπιτι σου οταν και εφοσον μου δωσεις το οκ..θα φερω και μπυρες και καφε και οτι θελεις..και θα με καθοδηγησεις για το καπακι για να ξερω τι να παω να παρω και πως να κολισω κτλ κτλ.. !!!
|
||||
|
||||
![]()
Και μια που είπαμε για πολυκαρμπονικά και πλεξιγκλας ρίξε μια ματια εδώ
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=88245
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μολις ηρθε ο μαστορας και ξεκιναει
![]() ------------------------- Η κατασκευη!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://s611.photobucket.com/user/Lou...xpjqy.jpg.html http://s611.photobucket.com/user/Lou...hot6d.jpg.html
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 14-10-15 στις 19:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θα στα πω απο κοντα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ποιος ειναι ο μαστορας; τιμη ποσο πηγε τζαμια εργατικα;
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε, με το καλό και ψαρωμενο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πακετο ηταν ολα κοντα στα 500..Μαστορας φιλος καλος
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να τον εχουμε υπόψιν.
Αντε καλογεμιστο :smt04:smt04
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ποιος ειναι ο μαστορας παιδια? Δεν εχει ονομα? Ποιες ειναι οι διαστασεις του ενυδρειου? Καλογεμιστο σου ευχομαι φιλε
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ τρελε μου
αν δεις πιο πανω θα δεις και τις διαστασεις φιλαρακι ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλοριζικο λουκα να το χαιρεσαι φιλαρακι.....φοβερη δουλεια!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | akis_chatzi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 30-09-12 17:05 |
Μελετη για 60λιτρο Reef! | Malawi Lover | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 16-09-12 12:08 |
Κατασκευη ενυδρειου 115χ30χ50 | bambacha | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 20-09-11 23:45 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |