|
|||
|
|||
τι βαζουν αναμεσα στο επιπλο και το ενυδρειο?
θα ήθελα να με συγχωρέσετε αν ανοίγω αρκετά θέματα αλλα ειναι καποια πράγματα που δεν μπορώ να λυσω τις απορίες μου. Αν ξερει κάποιος κάποιο topic σχετικό ας μου δώσει το link να το διαβάσω.
Λοιπόν, το έπιπλο που ετοιμάζω για τα 250l που αγόρασα ειναι σχεδόν έτοιμο. Καπου διαβασα οτι καλο ειναι ανάμεσα στο ενυδρείο και το επιπλο να βαλω φελιζολ η νταο το μπλε το σκληρο. Ενας φιλος μοου, μου ειπε να αγορασω υπόστρωμα γυμναστικής και να βαλω. Αγορασα ενα 4mm και ειπα να κανω και εδω μια ερωτηση καλου κακου.... Τι λετε??? |
|
||||
|
||||
Εμεις εχουμε βαλει ''λαστιχο'' απο αυτα που παιρνεις για να ακουμπας της επιφανιες στην κουζινα. Πιστευω οτι δεν θα εχεις προβλημα με τα υπολοιπα...
|
|
||||
|
||||
Phot
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
καλησπερα μπορεις να βαλεις καποιο ψιλο φελιζολ για να εχεις και καλυτερη μονωση στον πατο και μικροτερες απωλεις θερμοκρασιας
|
|
||||
|
||||
Υπόστρωμα γυμναστικής από τα jumbo
|
|
||||
|
||||
Οτι θελεις μπορεις να βαλεις. Αρκει το υλικο να εχει την ιδιοτητα να ειναι σχετικα μαλακο, ωστε να μπορει να "απορροφησει" σωματιδια που υπαρχει πιθανοτητα να βρισκονται αναμεσα στο επιπλο και στο ενυδρειο (π.χ.ενα μικροσκοπικο πετραδακι).
Εχω χρησιμοποιησει υποστρωματα για camping και φελιζολ με επιτυχια.
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις....
θα βαλω αυτο που πηρα λοιπον γιατι οπως τα λετε κανει μια χαρα |
|
||||
|
||||
Αν το ενυδρειο ειναι εργοστασιακο και εχει οπως τα περισσοτερα, πλαστικο περιβλημα στη βαση του, δεν θελει τιποτα ενδιαμεσα.
Κακο θα κανει.
|
|||
|
|||
εργοστασιακο ειναι...... να μη βαλω λες???
|
|
||||
|
||||
Οτι ειχα να πω το ειπα
|
|||
|
|||
ok....
αλλα θα μπορουσες να εξηγησεις και το γιατι ωστε να μαθαινουμε 5 πραματα??? ευχαριστω |
|
||||
|
||||
αν ειναι εργοστασιακο και εχει την πλαστικη βαση του απο κατω, μαλλον δεν θα θελει κατι.
δες εδω τι λεει το manual στα ενυδρεια της Juwel. για παραδειγμα εδω για το Rio 125: http://www.juwel-aquarium.de/out/media/en/Rio_125.pdf |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν διαβασες προσεκτικα το προηγουμενο ποστ .... Παράθεση:
Eτσι θα πρεπει και να καταλαβες, οτι με το πλαστικο περιβλημα, δεν "παιζει" κατι τετοιο. Μονο ασταθεια υπαρχει πιθανοτητα να προσφερει το dow
|
||||
|
||||
Ένα κομμάτι λάστιχο όμως προσφέρει απόλυτη σταθερότητα,για πιο λόγο να μην το βάλει;;
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αλλα και εμενα που εχει πλαστικο το 180 λιτρο και δεν χρειαζοτανε να βαλω κατι , βλέπω τα ψαρια να αντιδρουν στους θορυβους,πχ ανοιγμα πορτας . Νομιζω οτι καλω ειναι να μπενει κατω απο το πλαστικο , για να μονωνει τον θορυβο και τις δονησεις. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
το πλαστικο στο ετοιμο ενυδρειο μπορει να αποροφησει κραδασμους και ατελειες του επιπλου??? εγω απλα θελω να προστετψω το ενυδρειο μου οσο μπορω.... νομιζω οτι δε θα ειχε προβλημα αλλα και ενα ψιλο υποστρωμα ισως να μη βλαψει κι ολας!!!! θα δω!!! ευχαριστω για τις απαντησεις σας.. |
|
||||
|
||||
ειχα χρησιμοποιήσει το στρωμα της jbl γιατι δεν ήταν πλήρως ευθυγραμμισμένο το ενυδρείο και με αυτό ήρθε στα ισια του https://www.google.gr/search?q=jbl+A...ed=0CAYQ_AUoAQ
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να βαζουν τα μαγαζια τιμες οταν ανακοινωνουν παραλαβες? | POURITANOS | Greek Aquarist's Boards | 16 | 13-07-10 01:01 |
DIY επιπλο για ενυδρειο | Δημητρης89 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 07-11-09 22:10 |