|
|||
|
|||
Πλάτη για ενυδρείο
Για σε όλους θέλω να ρωτήσω κάτι ενδιαφέρομε να φτιάξω μια πλατύ για ενυδρείο με φελιζόλ και ¶μμο μήπως μπορεί να μου πι κάποιος ΠΟΣ μπορώ να αραιώσω την σιλικονη να την κανό σαν κρέμα γιατί είναι πολύ σφιχτη και δεν αλείφετε; -------------------------Μήπως κόπιας ξερή καμία κόλα που μπορώ να χρησιμοποιήσω. Πχ.http://www.gento.gr/index.php/2011-0...pvc-gento.html http://www.gento.gr/index.php/2011-0...-epoxy-ab.html Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη teris_1984 : 28-04-15 στις 09:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα και πάλη τελικά κατέληξα σε κάτι τετιο η ερώτηση μου είναι θα το περάσω με τσιμέντο χρειάζεται κάτι άλλο να πέρα στη πάνω από το τσιμέντο;
|
|
|||
|
|||
Φφφφ
|
|
||||
|
||||
Οχι , δεν χρτειάζεται κάτι. Αλλά να ξέρεις πως θα πρέπει να το αφήσεις αρκετές ημέρες μέσα στο νερό και να κάνεις αλλαγές. Και το καλύτερο είναι να μετράς το PH από αυτό το νερό, όταν το PH κατέβει στο επίπεδο που είναι της βρύσης τότε το τσιμέντο είναι έτοιμο. Κάπου διάβασα πως κάποιος έφτασε να κάνει και 8 αλλαγές νερού για να κατέβει το PH, δεν θυμάμαι όμως σε πόσο καιρό έκανες αυτές τις αλλαγές
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Στην αρχή θα γίνει σκούρο, όπως όταν βρέχουμε το τσιμέντο και μετα σιγα σιγα θα ανοίξει λίγο το χρώμα του.
Τι κιχλίδες θα βάλεις ; Αφρικής ;
|
|||
|
|||
Ναι tropheu Τι ακριβός δεν ξέρω ανάλογα και τι θα βρω παντός θα είναι ένα είδος όλαόλα.
|
|
||||
|
||||
πριν το τσιμενταρεις,παρε φλογιστρο και καψε ελαφρα ολη την επιφανεια.
αν δεν ειναι και ομοιομορφο ακομα καλυτερα. προσεξε ομως με το φλογιστρο. πρωτον μην καεις εσυ και δευτερον μην παρακαψεις την πολυστερινη ελαφρα,να γινει αναγλυφο κ μετα τσιμενταρεις. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφρός πολυουρεθάνης για πλάτη | natso | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 19-01-15 12:56 |
DIY Πλάτη ενυδρείου | Γιώργος N. | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 10-06-13 21:24 |
πλάτη Viv? | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 2 | 18-03-11 18:53 |