|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
tsoui vs tsala
update δεν κανω απο το ενυδρειο , γιατι περιμενουν κι αυτα να μεταφερθουν , αλλα κι εγω ..
ετσι το ενυδρειο τους εγινε αποθηκη φυτων για το νεο τους σπιτι.. Το ενυδρειο εχει βρεθει , εφτιαξα κι ενα εσωτερικο σαμπ και ειναι ετοιμο. Οι διαστασεις του 100 χ 40 χ 60 (μεχρι τα 55 νερο)... εκει θα μπουν τα κορυς,ancistrus και τα 21 ps. gertrudae , που ελπιζω να γινουν 121 Το παρακατω βιντεακι ειναι μια μονομαχια.. tsoui vs tsala οι γοννοι μας μαλωνουν |
|
||||
|
||||
χαχαχαχα! ωραιο το βιντεακι
αυτο το ενυδρειο ειναι ενα μετρο? καλογεμιστο! |
|
||||
|
||||
ευχαριστω!
ναι , 1 μετρο.. δεν του φαινεται? |
|
||||
|
||||
ναι δεν το καταλαβα στη φωτο,μου φανηκε μικροτερο
|
|
||||
|
||||
το αδικει η φωτο τοτε
|
|
||||
|
||||
Βρε Γιαννη δε μαλωνουν.... παιζουν Πολύ γελιο ,πως ξεπεταχτηκε ετσι τι τα μπουκώνεις
Και 221 σου ευχομαι!!!!Καλογεμιστο!!! |
|
||||
|
||||
μωρε μια χαρα μαλωνουν .. εβαλα το δικο μου στο ενυδρειο με το δικο σου..
κι αρχησε ο καβγας Ρε συ ειδες ποτε μεγαλωσε, εφτασε το δικο σου σε μεγεθος, ειναι ελαχιστα μικροτερο.. τωρα ταιζω γκρινταλ και τα 2 , πριν τιποτα Η μεγαλη σου εχει μπει με τα αλλα.. την κυνηγανε οι μαντραχαλοι να΄σαι καλα Χρηστο! ευχαριστω και για τα ψαρακια! |
|
||||
|
||||
Στο ειπα εγω είναι κακομαθημένα
Τιποτα βρε Γιαννη το συζητάς χαρα μου!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
160 κοινωνικο | akoylini | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 5 | 07-09-14 18:18 |
160 lt κοινωνικο | ΝΙΚΟΣΠΕ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 11-02-14 03:08 |
Rio 125 κοινωνικο | akis7 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 31-05-13 11:19 |
το κοινωνικο μου.. | Πάνος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 135 | 06-11-09 21:29 |
Κοινωνικο Φυτεμενο | ANEMOS | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 02-05-09 18:36 |