|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Έχω τοποθετήσει μεμβράνη περιμετρικά (όπου παίρνει) στην επιφάνεια προληπτικά.
Μειώνει και την εξάτμιση.
|
||||
|
||||
ειδες που μπορεις αμα θες?
πολυ ωραιες οι φωτο το ενυδρειο τα σπαει. |
|
||||
|
||||
Τρομερη δουλεια φιλε μου. Πανεμορφο
|
|
||||
|
||||
Τώρα που ξεκίνησες να βγάζεις καλές φωτογραφίες... ανέβασε και άλλες
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο και δείχνει πολύ φυσικό.
Μπράβο
|
||||
|
||||
ευχαριστω παιδια
Παράθεση:
Αυτο ειναι ολο κι ολο το ενυδρειο Αυριο θα κανω ενα μικρο up date θα ανεβασω
|
||||
|
||||
Βασιλιάς το ψάρι, μπράβο!
Για να κλείσεις απο πάνω μπορείς να κάνεις και αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=Ej8aFrqipfc Kάτι τέτοιο ή παρόμοιο. Edit: Kαλά ότι να ναι γράφω, που να το βάλεις κάτι τέτοιο από πάνω έτσι όπως το έχεις. Για να γίνει θέλει να κάνεις παπάδες και να κόβεις/ράβεις τη σίτα κλπ..
|
||||
|
||||
Ναι πρακτικα δε μπορεί να γίνει ακριβως αυτό.
Θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία σε περιπτωση που θα χρειαστεί να το βγάλω για να κάνω καμιά δουλειά. Έχω στα σχέδια ενα"γυσο"απο πλεξι το οποίο θα μπεί μονο στην μπροστινή μεσα μεριά και θα εχει 9cm πλατος και μηκος 55cm(οσο και η γυαλα) Στα πλαϊνά και πίσω θα μπουν κι αλλά φυτά και δε θα μείνει παρα ελάχιστος χώρος κενός για να μου την κανει το ψάρι. Με την μεμβράνη ζοριζομαι γιατί μετα απο κάνα δυο μέρες χαλαρώνει και η μέσα μεριά ακουμπάει στο νερό και με ενοχλεί αισθητικά.
|
||||
|
||||
Σημερα εβαλα τα βρυα στη μια ριζα περισσοτερο για να δω πως θα ειναι οπτικα γιατι βιοτοπικα δεν παιζει.
Με αρεσαν και λεω να τα αφησω να δω και πως θα πανε αν και ο φωτισμος μαλλον κακο θα κανει. Να πω την αληθεια δε με χαλαει και να ξεραθουν. Θα φαινονται και πιο αγρια
|
||||
|
||||
Καλό!δε νομιζω να ξεραθουνε,αλλά ξαναενημέρωσε σε καμια 15αρια μέρες να δουμε πως πάνε.
Μπορεί να το χρειαστω κιεγω κ δεν έχω δοκιμάσει έτσι σε ξυλο Καλά θα σε ξαναρωτησω κιολας αλλά λέμε τώρα. |
|
||||
|
||||
και αυτη ειναι η Soleirolia.
Ενα μικροσκοπικο,εδαφοκαλυπτικο φυτό που ψοφαει για υγρασια. Εκοψα μερικα κοτσανακια απο το φυτο και τα εβαλα στο ενυδρειο και μπορω να πω οτι παει πολυ καλα.
|
||||
|
||||
και αυτη μια ακομη φωτο ετσι,επειδη πηρα φόρα
|
||||
|
||||
κι εγω πρωτη φορα το βαζω σε ξυλο
|
||||
|
||||
Αυτό θαναι οτι πρεπει για τη λιμνη
Εκεί στο αυλακι με τη λαβα,θα πηγαινει σφαίρα. Τώρα έχω λευκοκεφαλα σε ενα σημείο κ παει πολύ καλά αλλά μου φαίνεται αυτό θα ψηλώσει πιο πολύ. |
|
||||
|
||||
Τι θα γινει ρε ανθρωπε? Θα με αφησεις να δουλεψω η θα με μπριζωνεις με τις βρυες σου και τις η Soleirolies?
Α? ( Δε λενε να μεγαλωσουν και τα μικρα να ξεκινησω να στηνω και γω ρε γμτ.. ) |
|
||||
|
||||
τι ομορφιες ειναι αυτες? μπραβο σου, το κατεχεις και εσυ βλεπω με το αθλημα. να μας ενημερωνεις με φωτο-updates
|
|
||||
|
||||
τι φωτισμο εχεις?
βλεπω κατι χρωματα ωραια στην τελευταια φωτο. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ο πραγματικός φωτισμός είναι σε όλες τις προηγούμενες Είναι λάμπα led στα 20w Παρα πολύ ωραία η λευκοκεφαλα! Ενδιάμεσα απο αυτή θα έδειχνε όμορφα κάποιο μικρό φυτακι Ίσως και καμία φτέρη
|
||||
|
||||
αποκει που τις εβαζες θολες τωρα τις περνας στο Photoshop?
θα μας χαζεψεις τωρα την αλλη βδομαδα θα σου πω τι θα γινει με τα φυτα.φορτωμενος θα φυγω περιμενω και κατι σπορους για κανα δυο ειδη νουφαρα απο ebay. θα δουμε τι θα βγει και απαυτα... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα έχω το θέμα σαν αρχειοθηκη ------------------------- Παράθεση:
Λίγο χαλαρά με τα φυτά γιατί δεν θα μας κανεις να στεισουμε λίμνες εδώ πέρα! Καλά;;;; Αυτό το η μπεη πρεπει να μάθω κι εγώ κάποια στιγμή!
.Φυλλάδιο πληροφοριών/φροντίδας μονομάχου από το GAB "Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifefx : 21-04-15 στις 15:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
ναι εχει πολυ πραμα τo ebay.
βρισκεις πολλα τετοια... http://www.ebay.com/itm/10-Mini-Blue...-/151641627016? http://www.ebay.com/itm/261588326216...%3AMEBIDX%3AIT http://www.ebay.com/itm/Egyptian-Sac...88326216&rt=nc |
|
||||
|
||||
Εγώ βρηκα αυτό τώρα
http://www.ebay.com/itm/6-20-RED-MAN...item1c46d803f7
|
||||
|
||||
ναι ταχω δει.αυτος δε στελνει ελλαδα αλλα υπαρχουν αλλοι που στελνουν.
|
|
||||
|
||||
Έχει κανείς καμια καλή ιδέα για να μην κολλάνε αποικίες βακτηρίων στα τζάμια;
Η καλύτερη φιλτρανση απορρίπτεται Πολύ ξύσιμο πέφτει!
|
||||
|
||||
Αλγη εννοεις Γιωργο? Σου εχω ολιγα πιστια και grindal παρεπιπτοντως. Ωραιες φωτογραφιες!
|
||||
|
||||
τα βακτηρια αμφιβαλω οτι τα βλεπεις στα τζαμια.
αλλα ακομα και αν τα εβλεπες,δεν θες να φυγουνε. μια χαρα ειναι εκει που ειναι. μηπως βλεπεις καφε αλγη? ...η αλλη αλγη?... αν βαλεις φωτο θα παρεις γνωμες. κοντινη και καθαρη |
|
||||
|
||||
-------------------------
Παράθεση:
Μωρέ λες να είναι άλγη; Με 5,5 ώρες φωτισμό πότε πρόλαβε; Στεφανε το πήρες το π.μ η στο έχω στείλει καμια 20αρια φορές; Φαίνεται λίγο στην πρώτη φωτο στο ποστ #56 στα δεξιά
.Φυλλάδιο πληροφοριών/φροντίδας μονομάχου από το GAB "Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifefx : 21-04-15 στις 20:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Γιωργο δεν εχω λαβει πμ
|
||||
|
||||
αν και δε φαινεται χρωμα,για αλγη μου φαινεται.(μαλον καφε)
θα φυγει μονη της.βαλε κ κανα σαλιγκαρι μεσα θα την καθαρισουνε. |
|
|||
|
|||
Να επιστήσω λίγο την προσοχή μόνο σε σχέση με τα 'μπλε' νούφαρα...
Η Nymphaea caerulia είναι πράγματι ένα τροπικό νούφαρο με γαλάζιες αποχρώσεις -δίνει σπόρους ένα από τα παραπάνω λινκ-, όμως τα υπόλοιπα είναι επεξεργασμένα με φωτοσοπ φωτογραφίες λωτών (Nelumbo nucifera) που δεν υπάρχει σε μπλε χρώμα, αλλά επειδή το όνομα blue lotus είναι συνώνυμο του εξωτικού και πουλάει πολύ, καταφεύγουν οι πωλητές σε τέτοια τεχνάσματα για να προσελκύσουν πελάτες... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |