|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
ιχθυοσυνθεση για ενυδρειο 160
καλησπερα ! ετοιμαζω νεο ενυδρειο 160 λιτρων και θελω τη βοηθεια σας για την επιλογη ψαριων.απο κιχλιδες τι θα μπορουσα να βαλω?
|
|
||||
|
||||
Αναβαθμίσεις βλέπω...
Σε τι διαστάσεις θα είναι το νέο ενυδρείο; |
|
||||
|
||||
ελα ρε Γιαννη καλησπερα,80x40x50.
|
|
||||
|
||||
Από Τανγκανίκα κάποιες επιλογές:
- Ομάδα Neolamprologus similis ή N.multifasciatus -χαρέμι/ζευγάρι Julidochromis transcriptus ή J.ornatus ή J.dickfeldi ή Altolamprologus sp. "Compressiceps Shell" ή Neolamprologus brevis ή Neolamprologus caudopunctatus -χαρέμι/ομάδα Neolamprologus brichardi |
|
||||
|
||||
+1
Κι εγω περα απο Tanganika δε θα προτιμουσα. Και ολες οι επιλογες, σουπερ. |
|
||||
|
||||
μαλιστα! απο αμερικη τι επιλογες εχω στα λιτρα αυτα?
|
|
||||
|
||||
θελω να ρωτησω τους πιο εμπειρους απο μενα,σχετικα με την κατασκευη του ενυδρειου,να κανω diy κοβοντας τζαμια η να προτιμησω ετοιμο πχ juwel 125...
ειναι καθαρα θεμα οικονομικων του καθενος η εγκυμονουν κινδυνοι στην κατασκευη απο "τζαμα"... |
|
||||
|
||||
Υπάρχουν diy που είναι κλάσεις ανώτερα από τα εργοστασιακά αλλά
αυτός που θα το φτιάξει πρέπει να έχει εμπειρία και η τιμή μπορεί, αντί να βγει φθηνότερο, να ξεφύγει Θέλει μελέτη και έρευνα το θέμα. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
θα έκανα diy ,βέβαια αυτό γιατι θελω ανοιχτό να βγαίνουν φυτα και ξύλα εξω. Τα ριο δεν μου έχουν βγάλει κανένα προβλημα 6 χρονια τώρα Στα αρνητικά τους, για μενα παντα ,ειναι η πλαστική κόντρα που με εμποδίζει στην σκούπα βυθού και στο κλάδεμα ,συν οτι το καπάκι δυσκολεύει σε συνδυασμό με την κόντρα να βάλεις έξτρα λαμπες. Εγω σου προτείνω να βρεις πρώτα τα ζωντανά που θα φιλοξενεις , και μετά κοιτάςγια ενυδρειο ανάλογα τις ανάγκες σε διαστάσεις φώτα κλπ.
|
||||
|
||||
Βρε Μάνο, θα σε μαλώσω. Έχεις τη βοήθεια εδώ και ντρέπεσαι; Χτύπα ένα τηλέφωνο να τα πούμε...
|
|
||||
|
||||
+1 ....
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
450 λιτρα Ν. Αμερικης ιχθυοσυνθεση | mmamatsis | Αμαζόνιος και περίχωρα | 9 | 19-12-12 09:34 |
βοηθεια με ιχθυοσυνθεση σε 160 λιτρα | kgf12345 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 04-07-11 01:18 |