|
||||
|
||||
γεννησαμε!
δεν το περιμενα.. ακομα δεν ξεχωριζω φυλα ... ειδα εναν κρατηρα , αλλα δεν φανταζομουν.. και πριν απο λιγο ειδα σε ενα κελυφος να μπαινοβγαινουν μικρουλια! ενα βιντεακι τραβηξα που καπως φαινονται. (sorry για την ποιοτητα) |
|
||||
|
||||
να σου ζήσουν Γιάννη !!!
|
||||
|
||||
Δεν άργησαν και πολύ
|
|
||||
|
||||
να΄σαι καλα, ευχαριστω!
Κλεο, τι ηλικια εχουν τωρα αυτα? Σαν νωρις δεν πηραν μπρος? Η μανα ειναι στα μικρα ή ο πατερας? ολα ιδιο μεγεθος εχουν πανω κατω και δεν μπορω να τα ξεχωρισω.. |
|
||||
|
||||
Γιατί ζορίζεσαι να τα ξεχωρίσεις?
Αυτή που κάθεται κοντά στο κέλυφος είναι η θηλυκιά. Το αρσενικό εποπτεύει από πάνω και θα γίνει πιο μεγαλόσωμο. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ωραια!thanks! |
|
||||
|
||||
Καλως τα δεχτηκες και τα αφρικανοπουλα!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Μπραβο Γιαννη, παντα τετοια.
|
|
||||
|
||||
Να σου ζησουν!
|
||||
|
||||
Ευχαριστω παιδια! να΄στε καλα!
|
|
||||
|
||||
update!
μεγαλωνουν σιγα σιγα τα μικρουλια.. προσθεσα και μια πλατη που εφτιαξα στο ενυδρειο.. |
|
||||
|
||||
Μια κούκλα είναι
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Γιάννη, πολύ όμορφο, και η πλάτη τα σπάει !!!
|
||||
|
||||
Ευχαριστω παιδια, χαιρομαι που σας αρεσε!
Τακη, την πλατη την κολλησα τελικα στην αλλαγη νερου, αν εχεις σκοπο να κανεις αργοτερα... οι βεντουζες γελουσαν μαζι μου που τις εβαλα να το κρατησουν μεσα στο νερο |
|
||||
|
||||
φανταστικο και το ενυδρειο και η πλατη!!εγω βαριεμαι να φτιαξω
|
|
||||
|
||||
θα μας φτιάξει ο Γιάννης και για τους δύο
|
||||
|
||||
οποτε θελετε παιδια!
ακουω διαστασεις |
|
||||
|
||||
Εχε χάρη που είσαι μακρυά
|
||||
|
||||
γι αυτο στο λεω
περα απο την πλακα, αν θελεις, πες μου. aquamat εχω... μονο φελιζολ θελει που ειναι φθηνο.. και με ενα ελτα κουριερ με 5 ευρω ειναι εκει. |
|
||||
|
||||
ε οχι δα!!μη σε βαλουμε σε κοπο!!!καποια στιγμη θα μου φυγει η βαρεμαρα
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ βρε Γιάννη, όταν και αν χρειαστεί θα το φτιάξω
|
||||
|
||||
το ξερω , εδω αλλα κι αλλα εφτιαξες
------------------------- μην βαριεσαι βρε... τιποτα δεν ειναι! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 06-08-14 στις 22:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Πολύ ωραιο ενυδρειο και γεια στα χερια σου για την κατασκευη.
|
|
||||
|
||||
να σου ζησουν!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- να σαι καλα Μπαμπη, ευχαριστω! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 07-08-14 στις 14:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
νεα γεννα.. αυτα δεν σταματανε
μετα το 2.30 του βιντεο , φαινεται καθαρα κι ενας γοννος απο την νεα γεννα. παντως τα ψαρια δεν ειναι κιχλιδες , δεν εχω καθολου τσακωμους γι αυτο τα γουσταρω! |
|
||||
|
||||
Γεννάτεεε να σπάσουμε τη μονοκρατορία των multies
|
|
||||
|
||||
χαχα! ετσι ετσι !
|
|
||||
|
||||
τελεια ειναι!!να σου ζησουν
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσεχώς γαριδάδικο | VipeR | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 9 | 15-06-11 23:00 |
Προσεχώς ΓΕΝΝΑ | paliosdimitris | Malawi | 20 | 18-05-11 20:51 |
Στα προσεχώς.... | panos1972 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 48 | 06-01-11 18:31 |
Τι να προσεχω; | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 101 | 16-12-09 15:34 |
Προσεχως γεννα!! | GEORGE ARGOS | Ζωοτόκα | 6 | 14-05-05 13:26 |