|
|
||||
|
||||
![]()
Απο κοιλοδοκο Νικο....
------------------------- Ευχαριστώ πολυ Δημήτρη,να χαιρεσαι την οικογένεια σου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 09-01-17 στις 07:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη δεν ειναι πολυ δυσκολο αλλα θελει λιγο δουλεια. θα μπορουσα να βοηθισω με τα λιγα που ξερω αλλα απο εδω που ειμαι.....
καλο ειναι να σου κωψουν τον κυλοδοκο στις διαστασεις που θες, ακριβος, εκει ππου θα τον παρεις. μπορεις να κοψεις και τις ακρες σε γωνεια για να τεριαζζουν αλλα κανει ποιο δυσκολο το κωλημα. προφανος χρειαζεται καποιος που να μπορει να ηλεκτροκωλισει και μια ιδικη βαση που. γωνειακη, θα σου κρεταει τα δυο μερη για να κωλιθουν στο ιδιο επιπεδο. εχεις σκοπο να βαλεις ποδια η θα το εχεις κατευθιαν στο πατομα? |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλεκτροκολλησεις εχω.....κολλαω και λιγο αλλα εχω θεμα με το κεντραρισμα των κοιλοδοκων για το κόλλημα....αντε να βρω μια γωνιαστρα για την ορθη γωνια,για το να μην κολληθουν λοξα,τι να κανω;
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Γιάννη χαίρομαι, θέλω γρήγορα να βρει την ισορροπία του γιατί έχεις ταλαιπωρηθεί πολυ.
Με την βάση τι έκανες; |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ ρε Μητσο.Απο το στομα σου και στου Θεου τ αυτι.Με την βαση.........Ηταν σήμερα να παω για τα σίδερα αλλα,το μικρο αυτοκινητο αποφασισε να σπασει ψυγειο το Σάββατο,οποτε αναβάλλεται για λιγο.....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ότι χρειαστείς μου λες! |
|
||||
|
||||
![]()
Update...Απο προχθες μετραω νιτρικά κατι παραπανω απο 10....Επιτέλους επεσαν απο τα 25 που ηταν καρφωμενα....Αλλαγες καθε 2-3 μερες 40 λιτρα και καθημερινη προσθηκη βοτκας και βακτηριων.....Το σκιμμερ κανει πολυ καλη δουλεια.......βγαζει πολυ βρωμα.....
Αααααααααα.Εβαλα και αραγωνιτη.Μητσακο(golf4470)ευχαριστώ πολυ!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπραβο Γιαννη! ξεκίνησε η κατιούσα φιλαράκι μου,αυτά είναι ευχάριστα νέα! να είναι καλά ο Δημήτρης που βοήθησε! πάμε γερά Γιάννη δεν είναι στο χέρι του πλέον! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρόνια πολλά Γιάννη με υγεία κ ευτυχία. Όσο για τα κοράλλια μη στεναχωριέσαι θα βρούμε άλλα.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολυ Δημητρη!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα...........
σου ήρθε η αντλία Γιάννη? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Νικο.Φανταζομαι θελει καμια 10αρια μερες να ερθει.Παρασκευή την παρήγγειλα.
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε ολους!Ανοιξα το φωτιστικο μου σημερα για να το καθαρισω(Aqua mars 300w) και αντιλήφθηκα οτι εχει 4 led driver,ενωμενα σε ζευγη.Με κοινο δηλαδη ντιμμερ....πανε τα καλωδια απο το χειροκινητο ντιμμερ στο πρωτο driver και ξαναβγαινουν και πανε στο 2ο.
Απο οτι καταλαβαινω,αν παιξω με αρντουινο θα εχω 4 καναλια..Τα λεω καλα; Δυστηχως δεν γραφουν κατι επανω..
|
||||
|
||||
![]()
Από ότι καταλαβαίνω χρειάζεσαι το κυκλώματα κι που είπαμε κ το Arduino για να ελέγχεις 4 κανάλια
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη την ιδια αντλία εχω και εγω στο μεγάλο, αλλα και στο μικρο...δεν εχω θεμα ροής, ούτε προβλήματα απο ανεβάσματα νερου και δεν τις δουλεύω τέρμα!
Μπορει η τουνζε να ειναι πιο δυνατή, εχει ομως και δυσπλασία κατανάλωση! Εαν δεν θέλεις να συνδέσεις και άλλον εξοπλισμό πανω της, με την υπάρχον εισαι πολύ κομπλέ ! |
|
||||
|
||||
![]()
Που την δουλευεις την δικη σου Νικο;
------------------------- Ναι Δημήτρη,ετσι πιστευω....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 15-09-17 στις 00:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ βλέπω ότι τα lps σε πάνε με χίλια. Είναι ζωηρά κ σφύζουν από ζωή φτου φτου.
|
||||
|
||||
![]()
Στρατιωτικες υποχρεωσεις Γιανναρε..Να τα Χαιρεσαι αυτα π χεις φτιαξει..υπομονη Κ θα τα διορθωσεις οσα θες .καλη συνεχειααα
Στάλθηκε από το iQ1804_5_M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Έλα φιλαρακι καλησπέρα!
Τι εγινε τι νεα εχουμε, πως παει ο ύφαλος,ποτε εχουμε το up; Κοιτά να ερχόμαστε με χιόνια στο σπίτι σου ![]() Γιάννη απο κυανό πως εισαι με την καινούργια αντλία επ; Μετρησεις τι λένε; |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο,κατι γινεται με το κυανο...δεν εχει φυγει αλλα εκει που εμφανιζοταν σε μια μερα,τωρα κανει μια εβδομαδα και οχι με την ιδια ενταση.Μετρησεις.....σε ολα ειμαι ενταξει εκτος,απο τα νιτρικα που ειμαι καπου στο 10+.....πεφτουν αργα αλλα τουλαχιστον πεφτουν.....
Ολα τα κοραλλια που γλυτωσαν εχουν επανελθει και πλεον ανοιγουν κανονικοτατα..... Το update θα το κανουμε πολυ συντομα,θα μιλησουμε στο τηλ.Να ανεβει και ο φιλος....ή μηπως ανεβηκε ηδη;;;;
|
||||
|
||||
![]()
μην το σκεφτεσε Γιαννη και εμενα μου βγαζει λιγο κυανο που και που. δεν ειναι τπτ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
έλα Γιανναρα μου τι εγινε φιλαρακι μου καλό, που βρισκόμαστε....
έχουμε κανένα νέο μετά από τόσο καιρό? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |