|
||||
|
||||
Σημάδι ήταν για να μην αφήσεις τα φυτεμένα!!!
Καλή συνέχεια σε ότι κι αν επιλέξεις
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στα ματια μου, τουλαχιστον, ενα ενυδρειο δε μενει "αδειο", αν δεν εχει παντου κινηση. Αρκει να εχει ενδιαφεροντες κατοικους
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
Τελικά η ''σύναξις'' των Αφρικανών τι λέει , το παλεύω για καμιά επιφανειακή κιχλιδίτσα και αν ναι ποια?
|
|
||||
|
||||
-όχι
|
|
||||
|
||||
Κιχλιδα Αφρικης στα λιτρα σου για την επιφανεια δε μου ερχεται στο μυαλο. Ας βοηθησουν οι εμπειροτεροι. Αν θελεις τετοιου ειδους κινηση, υπαρχουν τα κοπαδοψαρα που πηγαινουν περα-δωθε στο ενυδρειο. Οι κιχλιδες θα κινηθουν σε διαφορα μερη του ενυδρειου, αλλα παντα για καποιο λογο.
|
|||
|
|||
Κλαψ.....
------------------------- Υπάρχουν κοπαδόψαρα συμβατά με τον βιότοπο και αν ναι ποια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΕΛΑ : 24-05-14 στις 12:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Οχι, κοπαδοψαρα εννοω απο Ασια, Αμαζονιο κλπ.
|
||||
|
||||
υπαρχουν τα leptosoma ειναι κοπαδοψαρο αλλα πρεπει να ειναι απο 7 και πανω και το μηκος του ενυδρειου ειναι μικρο
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες για καινούργιο ενυδρείο και Aquascape, Ρίξτε ιδέες παίδες γιατί είμαι πολύ προβ | Αλέξης6 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 07-04-10 00:19 |
ιδέες για φυτεμένο ενυδρείο | arisedu | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 29-12-09 00:36 |
Ιδέες για νέο ενυδρείο. | tsiko | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-07 19:12 |
Ιδέες για 20λιτρο ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 14-12-02 05:06 |