|
||||
|
||||
new project bonjai reef tank 270 λιτρα
ένα νέο ταξίδι ξεκινάει στον κόσμο τις θάλασσας παιδιά είμαι σχεδόν έτοιμος να ξεκινήσω αγόρασα το βράχο το ενυδρείο τα μηχανήματα και τα φώτα περιμένω να ντύσω τι βάση για να ξεκινήσω το στήσιμο
ο βράχος τρέχει 3 μήνες τώρα σε ένα μικρό ενυδρείο είμαι σχεδόν έτοιμος αύριο θα σας βάλω και μερικές φωτό
|
||||
|
||||
Καλο είναι να μην ανοίγεις θεμα όταν δεν εχεις σκοπο να ανεβασεις και τις φωτο την ιδια μερα
|
||||
|
||||
αυτο ειναι το καλο
|
||||
|
||||
Tι έχεις στο μυαλό σου πάλι εσύ;
Ενδιαφέρον ακούγεται. Πώς θα το κάνεις αυτό με το μπονσάι; Έχω δει volcano, αλλά μπονσάι όχι. |
|
||||
|
||||
ακριβος αν καταφερω θα τελειωσω σημερα το βραχο και θα τον δειτε σε φωτο
|
||||
|
||||
Έλα άσε τα λόγια και δούλευε......ουστ !!!!!!
|
||||
|
||||
λογικα αυριο φωτο παιδια μολις στεγνωσει
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
αυριο θα βαλω το υποσχομε
|
||||
|
||||
Για να δούμε τι θα δουμε...
|
|
||||
|
||||
οριστε φωτο
απο το ενυδρειο και τον βραχο μολις το τελειωσα δεν περιμενα να στεγνωσει γιαυτο και φενοντε λιγο οι κολλησεις του το δεντρακι
|
|||
|
|||
Ωραιο κολημα! Πρεπει να χοραει πολυ SPS
------------------------- Ο βραχος στεγνοσε? Σε νερο δεν τον ειχες? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 28-03-14 στις 20:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
τον μισο ειχα στο νερο τα κομματια για το μαιν ηταν στεγνα τη βιολογική δυναμη που θελω την εχω ακομα στο νερο με ζωντανα μεσα
|
|||
|
|||
Σωστος! Με το σαμπ τι εκανες?
|
|
||||
|
||||
περιμενω το επιπλο για να δω ποσο ακριβος θα γινει τελικα
|
|||
|
|||
Πηρες τα κανιστρα για την πατεντα?
Εχω περιεργια να δω πος θα δουλεψει! |
|
||||
|
||||
σιγα σιγα σακη φετα
|
||||
|
||||
Τουμπανο ο βραχος και το τανκ καλοριζικα φιλε ,μου αρεσει που ειναι μινιμαλ και αερατο
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Από μακριά φαίνεται πολύ καλό.
Που να το δούμε και από κοντά........
|
||||
|
||||
Πολύ καλο Χαρη, μπραβο
|
||||
|
||||
Παράθεση:
η αληθεια ειναι οτι απο κοντα ειναι ποιο ομορφο γιατ ειναι περιεργο το σχημα του χανει πολυ στης φωτο αντε να δουμε ποτε θα πιουμε αυτο τον παλιο καφε ------------------------- Παράθεση:
ευτηχος το κανα και καθετε στο ενα ποδι και ενα μικρο ισα ισα για τα ματια που εδω μου καθησε απο τοτε που το εβαλα ------------------------- να σε καλα νικο ειδες που βιαζόσουν αξιζε τον κοπο η αναμονη
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 29-03-14 στις 08:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Πολυ ψαξιμο και μελετημενες κινησεις μονο καλο αποτελεσμα φερνουν
Μπραβο ρε φιλε, ολα αψογα Καλη συνεχεια |
|
||||
|
||||
Ωραίο Χάρη!
Και γω νόμιζα ότι θα έκανες κάτι και θα έβαζες μπονσάι αληθινό δεντράκι να είναι πάνω απο την επιφάνεια. Όπως και να 'χει, έχεις ωραίες εξέδρες για σκληρά. Μπράβο, ωραία προσπάθεια. |
|
||||
|
||||
ευχαριστω παιδια τωρα εμεινε να ντιθει το επιπλο και να κατασκευαστει το σαμπ και ξεκιναμε δυναμικα
|
||||
|
||||
αρχησαμε
εφτιαξα το επιπλο επιτελους αυριο βαζω μπροστα το σαμπ εβαλα τον αραγωνητη μαζι με το βραχο αλλα κατι με χαλαει ειναι χομενος πολυ ο βραχος να τον βαλω να παταει πανω πανω ? να βαλω πλαστηκη σιτα απο κατω να παταει τη να κανω ριχτε καμια ιδεα θα βαλω και αλλα βραχακια μεσα γιατι σκετο φενετε πολυ αδειο ισος και να τα μπλεξω τα βραχια μια και εχω πολυ
|
|||
|
|||
Το επιπλο δεν μας εβαλες καμια φωτο!0
Εγω θα εβαζα απο κατω βραχο γιανα ανεβει και να φενεται οπος της 1ες φωτο και μετα θα εκανα εναν ακομα οροφο επιδι ειναι αρκετα ψιλο το ενυδρειο. Σιγουρα πρεπει να βαλεις μερικες πετρες δεξια αριστερα γιανα μην ειναι τοσο αδειο! |
|
||||
|
||||
δε περνει οροφο θελω χωρο για τα κοραλια ειναι η φωτο χαλια
θα βγαλο λιγο αραγωνητη εχω πολυ και θα κανω αλλο ενα δεντρακι αριστερα ασε το επιπλο ολοκληρο σηριαλ στο τελοσ το πηρα ετοιμο και το εκοψα γιατι ηταν ψηλο λεει η βαγγελιο αστα ταλεπορια το χαλασα και φτου απ την αρχη αλλα σε μια ωρα το τελειωσα γιατι εκνευριστηκα -------------------------
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 01-06-14 στις 23:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Χαχαχαχαχα σε φανταζομαι!
Ασε που μπορει να ειχε δικαιο! Ποσο το εκοψες? |
|
||||
|
||||
Εγώ δεν θα το πείραζα αγόρι , αν δεν υπαρχει κίνδυνος να πέσει αστο , εξάλου αν γίνει πολύ ψιλό δεν θα έχουν χώρο να μεγαλώσουν οι ακροπόρες , ίσως μερικά μικρά βράχακια απομονωμένα να δώσουν περισσότερη φυσικότητα και θέσεις για κάποιο clam ,
ή καποιο lps
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- αυτο σκεφτομε κι εγω κωστα 2-3 βραχακια μικρα και θα ειμαι καλα
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 02-06-14 στις 15:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο nano reef project 60l. | Giwrgos P. | Nano Reef | 53 | 14-10-12 12:40 |
project 180 λιτρα νοτια αμερικη | scooby14 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 13 | 18-04-11 15:16 |
reef led project by AkisK | akisk | Φωτισμός | 19 | 04-04-09 06:09 |
Nano Reef Project, Boyu mt-50 | banik | Nano Reef | 2 | 29-10-08 18:38 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |