|
||||
|
||||
1 φορά τον χρόνο και αν
|
||||
|
||||
Μόλις είδα ένα μικρό αφρικανακι στο ενυδρείο
|
||||
|
||||
Έχεις να δεις ακόμα.... |
|
||||
|
||||
Πώς θα καταφέρνω να τρώνε και αυτά ?
|
||||
|
||||
Τριψε flakes και δεν θα εχουν προβλημα. Μεχρι και grindal τρωνε ανετα οσο ειναι μικροσκοπικα ακομα. Οσο πιο σωστη διατροφη και ποικιλια προσφερεις, τοσο καλυτερα για τα μικρα. Να τα χαιρεσαι!
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ.!καμιά φορά βλέπω τα σαλιγγάρια helena μέσα σε κοχυλια υπάρχει περίπτωση να τρώνε τα μωρά ? Από τα πετρόψαρα κινδυνεύουν?
|
||||
|
||||
Όχι. Πολύ δύσκολο. Σιγά μην κάτσουν να τα φάνε. Όχι πως τα σαλιγκάρια θα ενδιαφερθούν. Μην ανησυχείς. Άπαξ και έκαναν την αρχή θα γεμίσεις.
|
|
||||
|
||||
Μια ερώτηση όχι ότι βιάζομαι απλά από περιέργεια.τα νεογέννητα μπυλτις περίπου πόσο καιρό κάνουν να μεγαλώσουν?δηλαδή να φαίνονται εύκολα χωρίς να σου βγαίνουν τα μάτια
|
||||
|
||||
Σε κανενα διμηνο θα φαινονται καλυτερα
Αλλα σε λιγο θα ειναι τοσα πολλα, που θα πεταγεται ενα συννεφο πανω απο τα κελυφη οταν ταϊζεις.
|
||||
|
||||
τόσα πολλά θα είναι ? εγω εχω την εντύπωση πως εχω μόνο ένα
|
||||
|
||||
Το πιθανοτερο ειναι να υπαρχουν και μερικα ακομα. Αν κρινω απο τα δικα μου, οι πρωτες γεννες δεν εχουν πολλα μικρα, Μετα, ομως, καθε μερα θα βλεπεις και περισσοτερα. Δεν σταματανε.
|
||||
|
||||
Εμένα απο κάθε γέννα βγαίνανε δυο τρία μωρα. Μετα απο δυο μήνες βγάζουν και τις ρίγες τους.
|
|
||||
|
||||
Δηλαδή το θηλυκό που γέννησε τώρα πότε μπορεί να ξανά γεννήσει?
|
||||
|
||||
Παιδιά το πετρόψαρο το μικρό δεν ξέρω αν είναι αρσενικό ή θηλυκό είναι όλη την ημέρα σε μια γωνια στο φίλτρο δεν το δέχεται το άλλο πετρόψαρο. Οπότε το χαρίζω σε όποιον το θέλει
|
||||
|
||||
Julidochromis ornatus είναι? 2 έχεις μόνο?
Θα έλεγα να μη βιαστείς γιατί υπάρχει περίπτωση απλά να μην είναι έτοιμο ακόμη το ζευγάρι. Βλέπεις να έχει τραύματα? |
|
||||
|
||||
όχι δεν έχει τραύματα
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
οδηγείες για multies | genecr | Tanganyika | 25 | 23-05-13 21:26 |
multies και υπόστρωμα | stydio | Tanganyika | 10 | 24-03-13 19:18 |
60l multies | scooby14 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 01-03-13 18:54 |
Multies με....? | billos95 | Tanganyika | 7 | 29-11-11 23:11 |
multies babys | Obelix(Reifen) | Tanganyika | 15 | 08-07-04 16:16 |