|
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι να σκάσω!!!
![]() Πήγε ο παππούς μου σε ένα μαγαζί στην Αθήνα και μου πήρε 2 μωρά Neolamprologus Brichardi...μόλις μπήκα σπίτι είδα 2 μικρούλια να κολυμπάνε και έπαθα σοκ.. Τώρα τι να κάνω έχω τρελαθεί!!!Να τα δώσω πίσω δεν γίνεται αφού ούτε ο παππούς μου δεν θυμάται που τα πήρε ![]() Τι γίνεται τώρα?Μπορούν να συνυπάρξουν με Multies ή θα γελάει και ο κάθε πικραμένος τώρα? Είναι και πανέμορφα ρε γαμώτο μια σταλίτσα 3 πόντους το πολύ...αχ αχχχ!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάλι καλά που θυμάται τον εγγονό του ![]() Διάβασε εδώ και θα καταλάβεις ![]() http://www.tsamisaquarium.gr/Selides..._brichardi.htm
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Τώρα τι θα κάνω...περιμένω την Κυριακή να έρθουν τα multies μου και κοντεύω να τρελαθώ!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Από ξένο φορουμ : " You can put some N. brichardi in with your multies, but at the end of the day you'll wind up with just 2 brichardi. ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα άκουσε για τα καλά η μάνα μου...δεν φταίνε οι άλλοι που πάνε να κάνουν μια καλή κίνηση..δεν είμαι παιδάκι που έχει μια γυάλα με χρυσόψαρα και λέμε "ααα εντάξει ας του πάρουμε ένα χρυσόψαρο να βάλει στην γυάλα να χαρεί"
Γενικά είμαι πολύ περίεργος και δεν θέλω να μου χαλάνε τα σχέδια... Τώρα τι θα τα κάνω τα brichardi? Αφήστε κατάλαβα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο οτι ξερω multies με similis δεν πανε μαζι
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ααα οκ μπερδευτηκα.Ας πουν οι ειδικοι λοιπον.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις ισως να τα βαλεις αγγελια...λεω μια ιδεα
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον για εκεί οδεύει το θέμα...δυστυχώς είναι δώρο πολύ αγαπητού προσώπου αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() (εννοείται ότι κάνω πλάκα)
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τον πουλάω με τίποτα έχω μόνο αυτόν..δυστυχώς την γιαγιά την έχασα νέα...
Εννοείται ότι δεν παρεξηγώ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν σπάμαρω άλλο ![]() Καλή συνέχεια με τους ψάρακες
|
||||
|
||||
![]()
Δεν λες παλι καλα που δεν εφερε κατι τελειως ασχετο?συνηθως τα δωρα απο πετ σοπ ειναι κανενα χρυσοψαρο η κανενα γκαπι.Αφρικη ο παππους μια χαρα τον βρισκω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι είχε δει το ενυδρείο την μέρα που το πήρα και με ρώτησε τι θα βάλω...βέβαια όταν του είπα "Κιχλίδες απο την λίμνη Τανγκανίκα" μου έλεγε να κόψω το δούλεμα αλλά anyway..
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις σκοπό να τα κρατήσεις θα πρέπει να στήσεις και στη δεξιά γωνία πέτρες είναι κυρίαρχα ψάρια και θα διεκδικήσουν όλο το σωρό που έχεις τώρα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά έκανες και τα έβαλες αγγελία
![]() Ισχύουν όσα σου έγραψαν πιο πάνω. Τα N.brichardi είναι πανέμορφα, με εξαιρετικές συμπεριφορές για παρατήρηση αλλά φοβερά κυριαρχικά και επεκτατικά ψάρια. Μπορούν να απωθήσουν ακόμη και φροντόζα,ειδικά όταν προστατεύουν μικρά (δηλ. πάντα). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Brichardi και Multies... δεν... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επιχειρηση κοχυλια σημερα για ολους μας λοιπον.Πιστευω θες και αλλα.Σε λιγο θα ριξω και εγω τα δικα μου
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι θέλω γύρω γύρω απο τα υπάρχοντα...αλλά θα δούμε για αρχή είναι καλά.
Έχουν φύγει πολλά λεφτά αυτόν τον καιρό ΜΟΝΟ για το ενυδρείο. Θα αφήσω χώρο αριστερά και κοντά στα βράχια και μάλλον θα βάλω 2-3 ανουμπίες για να φτιάξω ένα φυσικό χώρισμα για να μην έχουμε παρατράγουδα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν βγάλεις τα Brichardi αφαίρεσε και τις πέτρες δεξιά.
Ρίξε όσα κελύφη έχεις (πες μας ποσότητα που πήρες και τιμή, να γνωρίζουν και οι άλλοι ενδιαφερόμενοι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αγόρασα 50 κέλυφη μαζί με τα μεταφορικά 12¤ την επόμενη μέρα σπίτι μου.
Αυτά είναι όλα!!!Νόμιζα ότι θα μου περίσσευαν αλλά μάλλον θέλω άλλα 50 για να φαίνεται πιο γεμάτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην αγοράσεις έχω να σου χαρίσω αρκετά
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εννουσα να κρατησεις τα brichardi ΑΝΤΙ για τα μουλτις και να δεις τι αλλο ταιριαζει με αυτα.Αλλα λες πληρωσες οποτε;...μακαρι να βρεθει καποιος να τα παρει συντομα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Όσο για το τελευταίο το ζω καθημερινά...πολύ καυγάς!!!
|
||||
|
||||
![]()
Και 2 φωτογραφίες του ενυδρείου μετά την ευγενική προσφορά κέλυφων του Βασίλη
![]() Ευχαριστώ bill ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία! Μια χαρά είναι σε αριθμό.
![]() Με αλφάδι τα έβαλες; ![]() ![]() Να σε δω όταν θα χρειαστεί να βγάλεις τα Brichardi πως θα τα βγάλεις... ![]() Περιμένουμε να έρθουν και τα μουλτις. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιστροφή!!!! | madfdg | Reef | 68 | 15-11-09 01:08 |
60άρι. Η επιστροφή! | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-09-05 13:40 |
Επιστροφή και αλλαγή. | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 9 | 27-07-05 15:53 |