|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ναι το ξερω απλα για αρχη θα παιξω με το λογισμικο τους κυριος για τα λεντ... τα υπολοιπα θα τα κρατησω και απλα θα κανω τροποποιησεις... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν σε καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλα οκ εσυ ξέρεις καλύτερα τι ακριβως θες.
|
|
|||
|
|||
![]()
επιδι δεν ξερω να το προγραματισω θα παρω το λογισμικο απο το ποσειδων ή το jarduino και θα κρατησω μονο το λογισμικο για το ντιμαρισμα των λεντ!!
|
|
|||
|
|||
![]()
τι λετε το βλεπεται να στρωνει η ή φαντασια μου ειναι?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο χθες περιμενω να μου ερθει απο fish-street κυκλοφοριτη jebao rw 15 ξερουμε ποσες μερες κανει απο αγγλια;
|
|
|||
|
|||
![]()
τι καβουρακι ειναι αυτο?
συνεληφθει σε ακροπορα !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη το φωτιστικό δεν θα σου φτιάξει τις τιμες κ την χημεία του ενυδρειου σου. Κάτι άλλο εχει γίνει. Οταν πέφτει το ενα ανεβαίνει το άλλο. Πρέπει να βρεις την ισορροπία κ την χρυσή τομή στη δοσομετρικη.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τωρα το kh εφτασε χαμηλα και αυτο φάνηκε στα κοραλια που εγω νομιζα οτι ειναι μονο θεμα φασματος των λεντ. ειδι εχω δει διαφορα στης setiatopores και οι acropores αλλαξανε χρωματα γινανε πολι πιο ωραια και μεγαλωνουν με αλλος ρηθμους! τωρα εμεινε να διξει ο χρονος αμα εχω δικαιο η αμα κανω λαθος ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι ειναι, ο σωςτος φωτισμός θα αναπτύξει τα κοραλια κ αυτά θα βγάλουν περισσοτερα χρώματα, πάντα σε συνδυασμο σωστών τιμών.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
π.χ. το kh Αρα εκει παει η αποτομη αλλαγη του kh!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μερικες φωτο απο την καρδια του ενυδρειου!!!
ειναι λιγο ανακατεμενα γιατι πανω απο την δοσομετρικη στην δεξια μερια θα μπει το κουτι με τον αρντουινο! |
|
|||
|
|||
![]()
Και τωρα ερωτηση!
Που θα βρουμε καμια πιο σπανια ακροπορα; |
|
||||
|
||||
![]()
Στο aquario & aquariumshop κοίταξες?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν εχεις ανάπτυξη τραβάνε πολλή περισσότερο.
Αυτό που με προβληματίζει ειναι η απότομη μείωση του kh κ η αύξηση του ca. Αν τράβαγαν απο ανάπτυξη θα μειωνοντουσαν όλα. Αντίθετα οταν πέφτει απότομα το kh απο μη ορθή λειτουργία τότε ανεβαίνει το mg ή το ca. Στην ανάπτυξη του κοραλιων κ ιδιαίτερα των sps χρηςιμοποιουν περιςςοτερο ασβέστιο το οποίο ειναι βασικό για τον ιστό τους. Ποσο καιρο παίζει το φωτιστικο; |
|
|||
|
|||
![]()
Σακη αφου το τρεχεις χωρις σκιμερ, πιστευω οτι ολα αυτα που βαζεις εκτως απο τα ανοργανα στοιχεια και την τροφη ψαριων ειναι περιτα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
και ποια ζουμια δεν πρεπει να ριχνω? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γιαυτο και πρεπει να ριχνω ακομα και ας μην εχω το σκιμμερ. το καλο ειναι οτι δεν μου μαζευει ενα ποσοστο που θα μαζευε αμα θα λειτουργουσα το σκιμμερ αλλα δεν σημαινει οτι μπορει να αντεξει ή οτι θα εχει τα ιδια χρωματα χορις να ριχνω τπτ απο της τροφες των κοραλιων! |
|
|||
|
|||
![]()
Σακη υπαρχουν πολλες αποψεις οτι οι τροφες των κοραλιων ειναι περιττες ακομη και σε ενυδρεια με σκιμερ.....μην ξεχνας οτι ειναι φωτοσυνθετικοι οργανισμοι και οτι στα κλειστα συστηματα που διατηρουμε υπαρχει σχεδον παντα περισσεια θρεπτικων. Πουθενα δεν σου εγραψα οτι τα κοραλια δεν καταναλωνουν τα ζουμια που ριχνεις, σου εγραψα οτι ειναι περιττα, ειδικα σε ενα σκιμερless ενυδρειο , για τους λογους που σου εγραψα παρπανω. ΙΜΟ τα κοραλια σου θα πηγαιναν καλυτερα χωρις αυτα , γιατι θα ειχες λιγοτερο επιβαρυμενο με θρεπτικα νερο και φυσικα η τσεπη σου θα ηταν πιο γεματη.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το καλο με αυτο τον τροπο φιλτρσνσης ειναι οτι ενω εχεις πολυ τροφη με το που μετατρεπετε σε Po4 no3 καταναλωνετε απο της αλγες..... οποτε πολυ τροφη και χαμηλα "αποβλητα" |
|
|||
|
|||
![]()
Ειμαι πολι χαρουμενος για 3 λογους.
1 μαζεψα αρκετα κοραλια στην βολτα που εκανα στην αθηνα. 2 Γνωρισα ατομα απο κοντα με τα οποια ηθελα πολυ να γνωριστω. 3 με την επιστροφη τα κοραλια ηταν τουμπανο και ενα cardinal μπουκομενο....Σαν κιχληδα. Παρακαλω αμα καποιος φιλος ξερει λεπτομεριες για γεννεε σπο καρδιναλιους να με βοηθησει. Το σαββατο που θα γινει αλλαγη στο ενυδρειο θα βγαλω το ζευγαρι να το βαλω στο νανο μου |
|
||||
|
||||
![]()
Στο λενε και οι καρδιναλιοι με τροπο να βαλεις αφρικανες αλλα εσυ δεν...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Εσυ μ@ρι τσ@υτσ@υ τι ειπες και δεν σρ ακουσα??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 03-03-15 στις 20:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Omoρφιες
|
|
|||
|
|||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 12-05-15 στις 19:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Like, LIKE λέμε!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος Σάκη!
Τρώει τίποτα; |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω Πανο αλλά για να ζει τόσο καιρό κάτι θα καταναλώνει....
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |