|
||||
|
||||
μπράβο
|
|
||||
|
||||
Σημερα ειναι προγραματισμενη η αλλαγη νερου,να κανω η οχι,30% κανω καθε 15 μερες
|
|
||||
|
||||
Να κάνεις αλλά προσοχή στις παραμέτρους και βάλε αντιχλώριο με aloe vera αν έχεις.
|
|
||||
|
||||
Ολα ενταξει εκανα και αλλαγη τα καλβακια μεγαλωνουν μερα με την μερα ειναι φοβερο θεαμαΚαι επειδη ξερω οτι σας αρεσουν τα βιντεο οριστε και ενα βιωτεακι http://www.youtube.com/watch?v=meeNTf33R-E
|
|
||||
|
||||
Νίκο δώσε λίγη ένταση στην αεραντλία ή ανέβασε την λίγο πιο κοντά στο διχτάκι.
|
|
||||
|
||||
Βασικα το βιντεο ειναι τραβηγμενο πρωτου βαλω την αεραντλια
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Ωραίο οι μικροί! Καλή επιτυχία στο μεγάλωμα τους!
Ωραίο είδος και αξίζει να διαδωθεί! |
|
||||
|
||||
Παιδιά καλημέρα σημερα δυστυχώς ενα καλβακι δεν τα κατάφερε,το θέμα ειναι γιατι ειναι φυσιολογικό να απεβιωνουν μερικά η πρεπει να ανησυχώ;
|
|
||||
|
||||
Φυσιολογικό είναι. Δεν θα επιβιώσουν όλα!
Κοίτα να υπάρχει καλή οξυγόνωση και επαρκής τροφή σε συνδιασμό με καλή ποιότητα νερού και θα ανταμειφθείς! |
|
||||
|
||||
τωρα που ξανακοιταξα βρηκα και αλλο νεκρο το οποι φενεται να ειχε μια δυσμορφια στο σωμα του,μαλον ετσι ειναι τα πιο γερα επιβιωνουν,ξεκαθαριζεται η κατασταση μαλον τωρα
|
|
||||
|
||||
Μη στενοχωριέσαι. Το ποσοστό επιβίωσης στα καλβάκια δεν είναι πολύ μεγάλο έτσι κι αλλιώς αφού είναι πολύ ευαίσθητα ειδικά τους πρώτους μήνες.
Κάτι που πρέπει να έχεις υπόψη σου για την συνέχεια είναι, ότι αν είναι σε μικρό χώρο υπάρχουν και φαινόμενα κανιβαλισμού. |
|
||||
|
||||
Εσενα κλεοβουλε ποσα επιβιωσαν απο αυτα που γεννησαν πρωτου μου τα στειλεις?Απο ενα βιντεακι που ειδα στο youtube εγγραφε οτι απο τα 47 επιβιωσαν
τα 15 μονο |
|
||||
|
||||
Εγώ όταν στα έστειλα δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι γέννησαν
Το ενυδρείο τους λοιπόν ξεστήθηκε ολόκληρο (άφησα μόνο άμμο και 1/3 νερού), έκανα σκούπα...με λίγα λόγια πανικός....και σε όλη αυτή τη διαδικασία πάλι δεν πρόσεξα τίποτα (δεν φορούσα και τα πρεσβυωπίας ). Μετά έβαλα κελύφη μαζί με ένα χαρεμάκι N.similis. Όταν άρχισα να παρακολουθώ τα τελευταία, πρόσεξα κάτι "πραγματάκια" να κινούνται Εκεί παραμένουν μέχρι σήμερα και μετράω 6-7 μικρά. |
|
||||
|
||||
Ωραίος!
|
|
||||
|
||||
Καλημερα,τα καλβακια πανε καλα μεταφερθηκαν σε ανυδρειο 30 λιτρων,τωρα το ερωτημα μου ειναι ποτε να αρχισω να ταιζω?ειναι στην 9 μερα σημερα και ειναι οπως στην φωτο απο κατω
|
|
||||
|
||||
Απ' όσο μπορώ να δω είναι έτοιμα για φαΐ
|
|
||||
|
||||
Τακτικές μετρήσεις στο χώρο τους απο δω και πέρα.
|
|
||||
|
||||
Καλησπερα στην παρεα,τα ψαρακια ειναι 30 στον αριθμο μεγαλωσαν αισθητα και ειναι υγιεστατα,τα ταιζω τελικα με αρτεμια γιατι την τροφη δεν την ετρωγαν ολη και σηκωναι αμμωνια,ολα κυλανε ομαλα
|
|
||||
|
||||
καλή συνέχεια με τα ψαράκια σου
αν μπορείς βάλε κάποιο βιντεο να τα δούμε εν δράσει την ώρα ταίσματος. το ζευγάρι τι μέγεθος έχουν; |
|
||||
|
||||
Μπράβο φίλε μου!
|
|
||||
|
||||
πολύ καλό!!!
ναι φωτο. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Και μερικες φωτο απο τους γοννεις,δεξια ο αρσενικος και αριστερα η θηλυκια,αυριο θα βγαλω και φωτογραφιες και τα μικρα,τωρα που εχω την καμερα θα τραβηξω και βιντεο την ωρα που τα ταιζω αρτεμια
|
|
||||
|
||||
Tρομερά ψάρια!
Περιμένουμε κανα βιντεάκι με τα μικρά! |
|
||||
|
||||
πανέμορφο το ζευγάρι, να σου ζήσουν!!!
|
|
||||
|
||||
Καλησπερα στην παρεα και καλο καλοκαιρι να χουμε,λοιπον αφου το ζητησατε παρακατω ενα βιντεακι απο τα καλβακια τα οποια εχουν κλεισει σχεδον ενα μηνα απο την γεννηση τους την ωρα που τα ταιζω με αρτεμια
http://www.youtube.com/watch?v=bEvdK_l0ySE |
|
||||
|
||||
Μια χαρά
|
|
||||
|
||||
Γεια σας παιδια,καλο μηνα και καλο φθινοπωρο να εχουμε,πιστευω μετα απο τρεις μηνες αναμονης ηρθε η ωρα για ενα update,στο παρακατω βιντεο θα δειτε τα καλβακια σημερα πλεων 3 μηνων,εχουν μεινει 12 απο 30 και ειναι υγιεστατα
enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=on3eztJAQN0 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πώς πάνε? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
A.Calvus Congo black pearl-τα νέα μου μωρά | Κλεόβουλος | Tanganyika | 59 | 03-07-13 12:48 |