|
||||
|
||||
Παράθεση:
ευκολα γινετε, κατασκευαστηκα, αλλα ειναι θεμα επιλογης και ψαριων. οταν τα ψαρια μου γινονται απο 40 εκατ. το πιο μικρο μεχρι 150 εκατ. τοτε δεν κοβεις το ενυδρειο στην μεση....
|
||||
|
||||
Κοψε τα ψαρια στην μεση.
|
||||
|
||||
θανασάρααααα τι λεει η ενυδρειαρα?
|
||||
|
||||
ειμαστε σε αναμονη τοποθετησης τζαμιων. περιμενω σιλικονες απο δευτερα λογικα και τοποθετω....
εχω σιλικονες αλλα για ασφαλεια μην και δεν φτασουν και τρεχω....
|
|||
|
|||
τί γινεται ρε θαναση???στο καλυτερο μας κοβεις!!!
|
|
||||
|
||||
σιγουρα εβαλε βατηρα και κανει μακροβουτια
|
|
||||
|
||||
ρε παιδια δεν σας εχω ξεχασει...
περιμενω τις σιλικονες. για την ωρα στοκερνω λεπτομεριες στα πλακακια που εβαλα για να πατησουν τα τζαμια. μολις ερθουν οι σιλικονες κανονιζω με φιλους να τα βαλουμε....
|
|||
|
|||
εχω αρχισει να πιστευω οτι οι σιλικονες ειναι μια προφαση........για να καλυψεις το γεγονος οτι εχεις κανει το ενυδρειο πισινα!!!!αν δεν κανεις update εγω θα σε καρφωσω μια φορα!
|
|
||||
|
||||
xaxaxaxax οχι ρε φιλε, δεν ψαχνω προφασεις...
απλα καλοκαιρι στο νησι και εχει πεσει δουλεια. οποτε παμε σαν χελωνα στο ενυδρειο. παντος ολο και κατι κανω. μπηκαν τα πλακακια εσωτερικα στην πατουρα που θα πατησει το τζαμι, στοκαριστηκαν και ειναι ετοιμα. εγινε και ενα γενικο καθαρισμα στο ενυδρειο. τωρα περιμενω 2-3 ατομα να μεταφερουμε τα τζαμια και να τα κολλησω. εχει αγοραστει και η σωλινα για την θερμανση. μολις κολληθουν τα τζαμια σειρα εχει να μπει στο δαπεδο η θερμανση... σορρυ παιδια αλλα προεχει η δουλεια... κι εγω θελω να τελειωνειιιιιιιιιιιιιιιιιι
|
||||
|
||||
αντε να δουμε
παιδια αμα αργει απλα αντιγραψτε το τηλεφωνο που ειναι πανω στα τζαμια και καντε του φαρσες
|
||||
|
||||
Ποιο απο ολα?
Ειναι τυχερος που δε βρηκα ξενοδοχειο |
|
||||
|
||||
Μην το αγχωνετε τον ανθρωπο.Ειπε οτι εχει δουλειες.Οταν θα ερθει η ωρα των τζαμιων δεν θα μας ξεχασει.
|
||||
|
||||
ρε δεν ντρεπεστε ολοι να πειραζεται τον ανθρωπο.... θα τα κολλησει τα τζαμια....
στα νησια εχουμε ενα καλο.... το χαλαρα που λενε στην Θεσσαλονικη εμεις το κανουμε πραξη και ειναι ο λογος που εχουμε πιο καλη ποιοτικα ζωη.... πραγματικα εμεις εχουμε μαθει σε αλλους ρυθμους.... ολα θα γινουν δεν υπαρχει λογος τρεξιματος... τα τζαμια χθες μεταφερθηκαν στο ενυδρειο και σημερα αν σχολασει νωρις ο φιλος μου θα κολληθουν....
|
||||
|
||||
μόλις με το καλό μπει σε λειτουργία..βλεπω πολλές μονοκατοικίες να γίνονται πισίνες
|
|
||||
|
||||
¶ντε Θανάση να το δούμε και γεμισμένο και τι στον κόσμο
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Με αυτες τις φωτογραφιες κλεινει ενα προτζεκτ που αρχισε πριν απο σχεδον 7 μηνες.Συγχαρητηρια Θαναση, καλοριζικο και καλογεμιστο.Τα δυσκολοτερα περασαν, τα καλυτερα ερχονται.Μπραβο!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
αν υπηρχαν λεφτα σιγουρα θα ειχε τελειωσει πιο γρηγορα παντος...
|
|||
|
|||
εγω εχω να πω οτι το καλο πραμα αργει να γινει!δεν πειραζει ρε θαναση που δεν υπηρχαν λεφτα για να τρεξει πιο γρηγορα το ολο θεμα,,ισα ισα καλυτερα πιο αργα για να διορθωνεις και λαθη!!!και συγχαρηττηρια για την πισινα σου!
|
|
||||
|
||||
επιτελους,
αντε καλογεμιστο... Τα ξυλα τι τα θες βρε, και μονο απο την πιεση 6 τονων νερου και χωρις σιλικονες δε θα ετρεχε ουτε σταγονα (που λεει ο λογος χωρις σιλικονες)
Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
να σαι καλα φιλε, ευχαριστω!!!!! ------------------------- χρειαζοντια βρε, να πατησει λιγο... μετα την δουλεια θα την αναλαβει το νερο...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 10-08-13 στις 17:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
τουμπανο μπραβο και απο μενα
αλλα φετααααααααααα αστο να στεγνωσει καλα μη βιαστης να γεμησεις
|
||||
|
||||
Παράθεση:
"ευτυχως" που δεν υπηρχαν.......γιατι απλα θα λεγαμε οτι ενας "φραγκατος" τα "εχωσε" και εκανε το "κομματι του"....τωρα ομως μας εδωσες την ευκαιρια να "γνωρισουμε" εναν αγωνιστη και πραγματικα μερακλη συνχομπιστα...για αυτους αλλα και πολλους αλους λογους η αξια της κατασκευης σου ειναι ανεκτιμητη .... τα συνγχαρτηρια μου....και καλογεμιστο..!!!! ειναι σιγουρο οτι μεσα απο αυτες της "οθονες" θα δεις (κυριολεκτικα και μεταφορικα ) τη ζωη με "αλλο ματι".....
|
||||
|
||||
Φτου φτου σκορδα καλογεμιστο μπραβο βρε θηριο!!
|
|
|||
|
|||
Θαναση οσο παει δειχνει και πιο ωραιο, μπραβο βρε φιλε.
|
|
|||
|
|||
καλογεμιστο φιλε θαναση, και παλι μπραβο για την ολη προσπαθεια!!!
|
|
||||
|
||||
νεεερο νεεερο νεερο
|
|
||||
|
||||
Καλογεμιστο Θανάση
|
|
||||
|
||||
αυτα ειναι επιτελους τζαμια ..!! αντε βαλε "τσαρακιααααα" ....!!! τελειο
|
||||
|
||||
παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα σας λογια!!!!!!
το παρακατω ομως θελω να το το σχολιασω ιδιαιτερα...... ------------------------- Παράθεση:
παιδια πραγματικα οι λογαριασμοι τρεχουν καθε μηνα και το ξερουμε ολοι μας ποσο μαλλον οταν εχει ο καθενας το δικο του σπιτι και ενα μεγαλο δανειο τρεχει και για την στεγη μας... απο εκει και περα τα στριμωχνα καθε μηνα οσο μπορω και επερνα και το κατι ακομη. δεν χρειαζεται να περιμενουμε να μαζεψουμε ολο το ποσο για να ξεκινησουμε κατι γιατι δυστυχος στις μερες μας να μαζεψουμε χρηματα δεν γινετε. οποτε μονο κομματι κομματι μπορουμε να κανουμε κατι που θελουμε... φυσικα σε ολο το εγχειρημα βοηθησε παρα πολυ και η κοπελα-γυναικα μου.... με την υπομονη της, με το να στερηθουμε μια βολτα, και με το να μου δινει κι εκεινη το κατι απο την δουλεια τις για να με βοηθησει.... απο την πρωτη στιγμη που γνωριστηκαμε της αρεσε το ενυδρειο μου, τις αρεσαν τα ψαρια και δεθηκε μαζι τους, απο εκει και περα θελει κι εκεινη οπως κι εγω το καλητερο γι αυτα.... αν και δεν βλεπει και δεν μπαινει στο φορουμ μας, θελω να της πω ενα μεγαλο ευχαριστω για τη συμβολη της στο ενυδρειο....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 12-08-13 στις 06:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |