|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Όντως υπέροχο!
|
|||
|
|||
πραγματι πολυ ωραιο ενυδρειο!!!!!μπραβο σου!!!!τι φταιει ομως και χανουν το χρωμα τους οι ανουμπιες?διορθωνεται αυτο και πως?
|
||||
|
||||
Χαρτονάκι ....καφέ ή μπεζ...ακόμα και γκρι μπορεί να ταιριάζει..εχω πειραματιστεί με όλα τα χρώματα χαχα...για τις ανούμπιες..ίσως φταίει η θερμοκρασία..αλλαα...δεν ρίχνεις κανα γενικο λιπασματάκι ή λιγο σίδηρο ???δεν πολυ χρειάζονται γενικα ,αλλα απο το να τις χάσεις..!!!πολύ ενδιαφέρον με το έπιπλο...και αφου ειναι 80χ40 ενα καλοκολλημένο ενυδρείο χωρίς ατέλειες θα ειναι οτι πρέπει εκει πάνω!!! για να δουμε!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εγω εχω βαλει και ενα φελιζολ κατω απο το ενυδρειο ωστε να μοιραζεται ομοιομορφα το βαρος. |
|
||||
|
||||
μπραβο Μητσαρα!
τα σπαει το μικρο! |
|
||||
|
||||
το φωτιστικο σου τι ειναι????
|
|
||||
|
||||
Είναι φωτιστικό γραφείου 9w.
|
|
||||
|
||||
με λεντ ομως ε?! αν ειναι πχ πυρακτωσεως μαλλον δε θα γινεται λογω θερμοκρασιας..
|
|
||||
|
||||
Φθορισμού είναι.
Έχεις φυτά; |
|
||||
|
||||
λεω να μην βαλω.. να το κανω blackwater. λιγη μοςς μονο.
|
|
||||
|
||||
πανεμορφο το ενυδρειο σου!!!! Μπραβο. Να σε ρωτησω. Βρηκες καπου στη θεσσαλονικη java η christmass moss?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Α ρε τα γατια μου μεσα δεν μπορω να φτιαξω ανοιχτο ενυδρειο! Πολυ ωραιο το μικρο σου!
|
||||
|
||||
Ε τοτε μια χαρα μπορεις και με ενα φωτιστικο γραφειου.
Παράθεση:
Πολυ στιβαρη δεν ειναι μιας και τα ξυλα ειναι τα κλασσικα "αδεια" του ικεα,αλλα για αυτα τα λιτρα ειναι μια χαρα. |
|
||||
|
||||
εχω παρομοιο επιπλο απο ικεα. φαντασου σαν το δικο σου αλλα μακροστενο και με μια σειρα ραφια. δλδ μια βιβλιοθηκη μονη που ολα τα ξυλα της ειναι σαν τα εξωτερικα τα δικα σου χοντρα δλδ. την εχω οριζοντια στο πατωμα και εχω πανω το ριο120.! και ειναι μια χαρα.
|
|
||||
|
||||
θελουμε φωτογραφικο update!!!
|
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο, μπράβο! Μου αρέσει πολύ το χαλίκι/άμμος που έχεις βάλει. Για το ανοιχτό ενυδρείο έχω διαβάσει οτι δεν κάνει για γαρίδες, ισχυεί αυτό?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μεχρι ωρας δεν εχω βρει ουτε μια απ' εξω.. ------------------------- Ψαααακια.... Στην τελευταια φωτογραφια το ψαρακι ειναι πολυ φουσκωμενο. Στην αρχη νομιζα οτι ειχε αυγα. Μετα ομως συνεχιζε και μαλιστα εχει και μια μικρη παραμορφωση στην σπονδυλικη του στηλη. Τι μπορει να ειναι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beat89 : 28-10-12 στις 04:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Τελικα τι ειχε το ''συννεφακι''. Ειχες καθολου αναπαραγωγες?
|
||||
|
||||
Εχει φουσκωσει λιγο ακομα,αλλα τρεφεται και κινειται κανονικα.
Αναπαραγωγη δεν εχω προσπαθησει. |
|
||||
|
||||
Απ: Ενα υπεροχο μικρο
Κοιτα να δεις συμτωση. Και το ειχα απορία και εγω αυτο. Έτσι ακριβως εχουν γινει και στα δικα μου συννεφακια, 2-3 θυλικες. Ειναι καμποσο καιρο ετσι και δεν φαινεται να αντιμετοπιζουν καποιο προβλημα. Δεν γνωριζω γιατι συμβαινει αυτο και αν ειναι φυσικα καποιο θεμα υγειας που εχουν τα ψαρακια.
Το ενυδρειο ειναι ενα 220αρι με μονον συννεφάκια μεσα (απο ψαρακια). Ειναι γυρω στα 75-80 ψαρακια και μονον αυτα τα 2-3 θυλικα ειναι ετσι. Και τα υπολοιπα θυλικα βεβαια ειναι στρογγυλεμενα στην κοιλιά τους αλλα οχι σε τέτοιο βαθμο. Αυτο με κανει να σκεπτομαι οτι πρόκειται μαλλον για καποια δυσμορφια που εχουν τα συγκεκριμένα. Αν καποιος γνωριζει κατι περισσοτερο, παρακαλω ας μας διαφωτίσει και εμας.
|
||||
|
||||
Επειδη ετυχε και σε εμενα να φουσκωσει η κοιλια σε ενα ψαρακι αυτο που καταλάβα διαβαζοντας καποια αρθρα ειναι οτι προκειται για ωριμο θηλυκο.
http://aqualandpetsplus.com/Minnows,...e%20Clouds.htm
|
||||
|
||||
Το θεμα ειναι οτι ειναι παρα πολυ φουσκωμενο ακομα και σε συγκριση με τα αλλα θηλυκα,ενω στην αρχη δεν ηταν.
|
|
||||
|
||||
Απ: Ενα υπεροχο μικρο
Ακριβως!!! Και αλλα θυλικα ειναι φουσκωμένα, αλλα η διαφορα ειναι μεγαλη. Σε σημειο που φαινονται παραμορφωμενες!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενα υπεροχο βιβλίο για τα rainbowfish - on line | Tolis | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 9 | 28-01-11 18:13 |
το πιο μικρο κοχυλι | GIORGOSKARA | Παραλία - Beach Bar | 6 | 21-03-09 02:50 |
Το μικρο μου. | Isidoros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 04-02-05 19:58 |