|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Μίνι Ταγκανίκα ΙΙ
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 52 x 27 x 30,5 Όγκος: 40 Λ Κατηγορία: Tanganyika Φυτά: vallisneria nana Ψάρια / Άλλα είδη: 7 ενήλικα Νeolamprologus Μultifasciatus + τα μωρά τους Διακοσμητικά υλικά: άμμος, πέτρες, κελυφη Φόντο: σκουρο μπλε χαρτόνι Φωτισμός: 14W T8 Διάρκεια φωτισμού: 7 ώρες Φιλτράρισμα: εσωτερικό DIY 300λ/ώρα Θερμοστάτης: 50W Λίπανση: --- Παροχή CO2: --- Παράμετροι: (νερό βρύσης) pH: -- Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): ~10 Αλλαγές νερού: ~10 λίτρα / εβδομάδα Θερμοκρασία: 26 Άλλες πληροφορίες: έχει στηθεί εδώ και 9 μήνες με τα ψαράκια της Όλγας Φωτογραφία:
|
||||
|
||||
μου αρέσει πολύ
να το χαίρεσαι |
|
||||
|
||||
Ω ρε κατι ψαρουκλες που θα παρω!
Πολυ ωραιο Λεωνιδα!
|
||||
|
||||
πάρα πολύ ωραίο!!!
|
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο μπραβο σου!!
|
|
||||
|
||||
poly oraio file ...sou xrostao koxylia ee!!!
mazi mporeis na valeis brichardi?tairiazoyn h einai liga ta litra?
|
||||
|
||||
δεν θα μπορούσαμε να προτείνουμε κάτι τέτοιο σε όσους έχουν 40λ και ρωτούν τι να βάλουν? συνήθως λέμε μονομάχο αλλά πολλοί αναζητούν μια κίνηση και ένα πλήθος στο πρώτο ενυδρείο τους. το στήσιμο έχει δυσκολίες για τον αρχάριο ή το να βρεις τα συγκεκριμένα ψάρια?
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
ευχαριστώ, δεν το είχα δει.
|
|
||||
|
||||
ωραια και τα multies !! βρε λες???!!
|
|
||||
|
||||
Λεωνιδα πολυ ωραιο!!! Ειναι πραγματι ενδιαφερον και ευκολο για τον αρχαριο. Ερωτηση, γενικα αφρικανοι, κοχυλια μεγαλα ωστε να μπορει να μπει και ενηλικος αρσενικος μεσα που βρισκετε;
|
|
||||
|
||||
Στη λαϊκή βρίσκεις τα πάντα ...
|
||||
|
||||
Χάλια είναι το ενυδρείο Λεμονίδα χάρισε τα σε μένα και βάλε γαρίδες να είναι άνετα
φτάνει να βρεις έναν πόντιο ή κρητικό να τρώει τα καημένα σαλιγκαράκια |
|
||||
|
||||
Μου αρεσε πολυ το ενυδρειο σου...ολα τα λεφτα οι αλγες στα σαλιγκαρια και το χρωμα του φοντου!
Φυσικα και τα ψαρακια.. Καποια στιγμη δεν θα μου ξεφυγουν τα multies!
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!!! πολυ ομορφο στησιμο, χρωματα και ψαρια....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Κλασικά ο Λεωνιδας ξαναχτύπα ,,,ο Κυριος απο εδω εχει μοιρασει σε ολη την Θεσσαλονικη Μουλτις ,ευγε ,,και εντλρες ετσι φιλε Λεωνιδα. |
|
||||
|
||||
kostaskich
φιλε λεωνιδα ευγε .ανθρωπος με μερακι και χαμογελο .
|
||||
|
||||
Καλα του jumbo, αλλα επιλεκτικα μπορουν να μπουν μερικα. Περιμενω την Πεμπτη που εχει λαϊκη στη γειτονια μου, για περισσοτερα. Αλλιως, θα δουλεψει πεθερος για ζωντανα
Λεωνιδα, μολις λυσω ενα θεμα με το φωτισμο που εχω, που μαλλον θα ερθει απο ebay, ξερεις...
|
|||
|
|||
πολι οραιο και χορις να προϋποθέτει πολλα λιτρα! εχω ενα 80λ μου εδωσες μια ιδεα!!!
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Ω ρε ψαρουκλες!
Πολυ ωραιο Λεωνιδα!
|
||||
|
||||
τέλειο!!! ένας ολόκληρος κόσμος! γέννησαν και στο δικό σου?
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Λεωνίδα!
Μ' έκανες και ζήλεψα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το 120ρι ταγκανίκα μου... | QS-Plan | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 02-03-11 14:56 |
200 λίτρα για Ταγκανίκα | Dionysis | Tanganyika | 8 | 06-09-10 18:12 |
Αρτέμια σε Ταγκανίκα | frits | Tanganyika | 14 | 02-06-10 16:36 |
Συνδυασμός για Ταγκανίκα | Filotas | Tanganyika | 4 | 14-10-08 07:39 |
κιχλιδες ταγκανίκα για 100 λιτρα ? | deMetrIs | Tanganyika | 22 | 25-09-06 09:19 |