|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Πολυ ωραια στημενο και ομορφο ενυδρειο.
Για τα ψαρια εχω καποια ενστασεις αλλα ΟΚ, η χρηση ΑΟ και CO2 ταυτοχρονα θελει προσοχη, και τα φωσφορικα θα τα προτιμουσα στο 0.5.
|
||||
|
||||
Την μπουκαλα την δουλευεις με πεχακοντρολερ?
|
|
||||
|
||||
Παροχή CO2: μπουκάλα 2 κιλών με ηλεκρομαγνητική βαλβίδα και χρονοδιακόπτη. Έλενγχο βεβαια με drop checker, Το drop checker φαίνεται και στις φωτογραφίες. Και 3 φωτογραφίες που έβγαλα σήμερα.
|
|
||||
|
||||
Για τα δυο πρώτα συμφωνώ απόλυτα....... Όσο για τα φωσφορικά τα είχα πολύ καιρό 0.5 αλλα συνεχεια είχα πράσινη άλγη, τώρα δοκιμάζω στο 1 και παρατηρώ την διαφορα. Πάντα τα νιτρικά 10-15 ppm.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα προτιμουσα 5-10 NO3 με 0.5 PO4
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Οπως ειναι φυσικο ο καθενας μπορει να χρειαστει να μεταβαλει λιγο αυτην την ισορροπια στο δικο του (ξεχωριστο) ενυδρειο για να απαλλαγει απο αλγες. Αυτο που επεσημανα εγω ειναι αλλο ομως. Θελω τις τιμες ΝΟ3 PO4 στο ελαχιστο για την υγεια των ψαριων. Οπως λες λοιπον θα προτιμουσα στην περιπτωση σου το "Με 0.5 φωσφορικά θα δοκίμαζα 6 νιτρικά"
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πρωτα κοιταζω την υγεια των ψαριων. Tα φυτα εξαλλου και με μετρηση 6 ΝΟ3, 0,5 PO4 πριν την αλλαγη, δειχνει οτι εχουν επαρκεια τροφης.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα μπορούσα να σου απαντήσω ότι και στη δικη μου περίπτωση με φωσφορικά 1 και νιτρικά 10 τα ψαρια μου είναι υγιέστατα για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς κανένα πρόβλημα και ο διάλογος να συνεχίζεται χωρίς τέλος. Σημασία έχει όμως ότι ο καθένας μας έχει δίκιο όταν εκφράζει μια άποψη βασισμένη στην πήρα του, και το πιο σημαντικό από όλα όταν κάθε διάλογος αντιλαμβάνεται σαν ανταλλαγή απόψεων και όχι σαν κόντρα. Πιστεύω να έγινα κατανοητός.....φιλικά Μιχάλης. |
|
||||
|
||||
Φυσικα και ειναι μονο ανταλλαγη αποψεων.
Ξερω ομως οτι ερχομαι και σε (φιλικη/συναδελφικη) κοντρα με ολους τους φανατικους μποσταναδες, αλλα ειναι η αποψη μου και δεν φοβαμαι να την πω. Ηθελα λοιπον απλα να επισημανω, οτι ενα ομορφο φυτεμενο ενυδρειο σαν το δικο σου, για να κρατιεται σε τελεια κατασταση, αν δεν γινονται καποιες υποχωρησεις σε βαρος των φυτων, καποιος πληρωνει ενα αντιτιμο. Και αυτος ειναι τα ψαρια, με τα διοξειδια, λιπασματα κλπ Εκανα διαφορες προσπαθειες για να τα παντρεψω τα πραγματα, αλλα εβγαλα ενα συμπερασμα (ισως και λαθος), οτι το σκετο καθαρο νερακι ειναι καλυτερο για τα ζωντανα. Αν κανω λαθος σε αυτο, ευχαριστως σε καποιο αλλο θεμα (αν κανει αποκοπη καποιος mod), οποιος θελει να επιχειρηματολογησει και να με πεισει για το αντιθετο.
|
||||
|
||||
αργησα να το δω!!αλλα το ειδα....υπεροχο φιλε μου!!!παντα τετοια...
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
πανεμορφο
|
|
|||
|
|||
Αγαπητέ συνονόματε, χρησιμοποιείς trace σε σκόνη, ή εκ παραδρομής αναφέρεις "gr"? Εάν "ναι" ποιάς εταιρείας?
ΥΓ.Πανέμορφο! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GoRanZi : 15-03-11 στις 01:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Τα καλά τα λόγια τα αξίζεις και με το παραπάνω!
|
||||
|
||||
Αλλαγή διακόσμησης...
Μετά από 2 χρονια ήρθε η ώρα για αλλαγή. Φυτά έβαλα πιο λίγα, πρόσθεσα μερικές πέτρες, τα σχόλια δικάσας...
|
|
|||
|
|||
το παλιο στησιμο απο τα πιο ομορφα π εχω δει πολυ καλη δουλεια...
καλη επιτυχια κ με το καινουριο εχει ωραιες προοπτικες |
|
||||
|
||||
το πρωτο στησιμο ηταν παρα πολυ ομορφ και αρμονικο το δευτερο δεν μου αρεσει καθολου ..ισως το σχημα που εχουν οι πετρες μου θυμιζει μετεωρα....στο πρωτο εκεινα τα δυο ψαρακια με τα πορτοκαλι πτερυγια ζευγαρωναν..? ηταν πανεμορφα το αλλαξες λογου υψηλων απαιτησεων ???
η υδροπλανο τα σπαει φοβερο χομπυ μπραβο σας....ο χειρισμος ειναι ευκολος ελεγχεται απο καταστασεις πχ ξαφνικος ανεμος βροχη κτλ...μηπως δεν πρεπει να το χειριζομαστε κοντα σε πολυκοσμια ??
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |
Juwel record 80 - Κοινωνικό φυτεμένο | etomis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-10-08 00:32 |
Νεοκλής Φυτεμένο-Κοινωνικό | Neoklis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 09-05-08 20:00 |
erling (φυτεμένο κοινωνικό) | erling | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 13-02-08 23:49 |