|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
βοηθεια
παιδια εχω να δω το ενα θηλυκο λαμπιμπο μου καμποσες μερες. αμα ειχε ψοφησει δε θα ειχε ανβει στον αφρο? υπαρχει περιπτωση να γενναει?
|
|
||||
|
||||
μπορει να γηνει ακι ωραιο φαγητακι για ψαρακια και σαλιγκαρακια επισεις..εκτος και αν ειναι καπου κριμενο και δεν το βλεπεις.
|
|||
|
|||
να το φανε τα αλλα ψαρια? αν ηταν ψοφιο και το εφαγαν θα το ειχα δει να το φανε ζωντανο αποκλειεται ειναι μεγαλο
|
|
||||
|
||||
αν εχει ψοφησε μενει κατο εχεις καποιο γατοψαρο μεσα?
|
|
|||
|
|||
οχι δεν εχω |
|
|||
|
|||
αν εχεις πολλες πετρες και οντως πεθανε μαλλον με την ροη του νερου καπου σφινωσε αλλοιος μπορει να ειναι μπουκομενο και κρυμενο.....
το λεω γιατι το ειχα παθει παλια |
|
||||
|
||||
πρόσεξε, δυο περιπτώσεις πεζουν,
ή ειναι κριμένο και εχει πεθάνει και το έφαγαν (ψάξε μηπως βλεπεις ενα ασπρο πραγμα καπου) ή εχει παιδάκια και παλι κρύβετε (συμβαίνει και αυτο). |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
ρε παιδια εχτες εβγαλα μερικες πετρες αλλα δεν ειδα τπτ. |
|
|||
|
|||
παιδια εχτες το βραδυ ειδα λιγο την ουρα του εξω απο τις πετρες και μολις πηγα κοντα εξαφανιστηκε. δεν βγαινει ουτε για φαι. λετε να ειναι μπουκουμενη?
|
|
||||
|
||||
η μπουκωμενη η τρομαγμενη.
τι αλλα ψαρια εχεις μεσα και σε ποσα λιτρα? εχεις αρκετες κρυψωνες?
|
|||
|
|||
Παράθεση:
εχω ενα χαρεμι labibo kai ena maingano. απο κρυψωνες εχω αρκετες(το εχω κανει παρουσιαση http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=45636&page=2) |
|
||||
|
||||
Αν είναι μπουκωμένη δεν τρώει και δεν πρέπει να την τρομάζεις γιατί αν είναι η πρώτη γέννα της μπορεί να φάει τα αυγά.
Παρακολούθησε όμως μήπως είναι κάποιο τραυματισμένο ψάρι και κρύβεται. |
|
|||
|
|||
δεν βγαινει καθολου εδω και 5-6 μερες. δεν ειναι ευκολο να δω
|
|
||||
|
||||
Κάνε υπομονή και παρακολούθα το.
Μην ανακατεύεις πέτρες κλπ. Η μπουκωμένη τις πρώτες μέρες κρύβεται αλλά λίγες μέρες πριν αφήσει τα μικρά όταν ταΐζεις βγαίνει και προσπαθεί να φάει. |
|
|||
|
|||
[QUOTE=Κλεόβουλος;553054]Κάνε υπομονή και παρακολούθα το.
Μην ανακατεύεις πέτρες κλπ. Η μπουκωμένη τις πρώτες μέρες κρύβεται αλλά λίγες μέρες πριν αφήσει τα μικρά όταν ταΐζεις βγαίνει και προσπαθεί να φάει.[/QUOTE οκ θα το παρακολουθω. παντως ειναι η θυληκια |
|
|||
|
|||
εχτες το βραδυ βγηκε στο ταισμα τσιμπησε ενα σπιρι και ξανα μπηκε. απο οτι προλαβα να δω δεν εχει καποιο τραυματισμο
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια βοηθεια !!! | gmavro | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 11-12-09 13:32 |
βοηθεια | nikos6 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 29-10-09 17:33 |
βοηθεια | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 23-10-09 14:10 |
Βοηθεια | Gojoy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 16-03-09 19:59 |
βοηθεια | toyotommyman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 01-01-08 19:35 |