|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι άφωνος....άψογη κατασκευή!Πολλά Μπράβο!!!
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο" Albert Einstein "Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες" Μαρκ Τουαιην Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist |
|
|||
|
|||
![]()
Να ΄μαι κι εγω!
![]() Για το wavemaking ειμαι κι εγω υπερ γιατι αν μη τι αλλο η εναλλασομενη ροη που δημιουργειται στο νερο πιστευω οτι βοηθα στην καλυτερη απομακρηνση των διαφορων σωματιδιων (υπολειμματα τροφων, ακαθαρσιες ψαριων) που επικαθονται σε διαφορα σημεια και διευκολυνει τα κοραλια, που θα βαλεις καποια στιγμη, στη ληψη τροφης και την απομακρυνση των αποβλητων τους. Αν και στο δικο σου συστημα πιστευω οτι θα γινεται απο μονο του το wavemaking (λογω μεγεθους ![]() P.S.1: Απο οτι καταλαβα μαγειρευετε συναντηση εσεις... Κι εγω μεσα!!! P.S.2: Για τη mantis ευτυχως δεν εχω προσωπικη εμπειρια οποτε δεν εχω κατι να προσθεσω... |
|
||||
|
||||
![]()
kolasiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nikita egrapses. ta sebi mou |
|
|||
|
|||
![]()
Βρηκα ενα πολυ ενδιαφερων αρθρο για τις Mantis shrimp και σας το παραθετω. Πιθανοτατα να το εχεις διαβασει αλλα το παραθετω και για τα αλλα παιδια.
![]() http://saltaquarium.about.com/cs/msu...a/aa110498.htm
"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο" Albert Einstein "Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες" Μαρκ Τουαιην Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nikita kalispera kai ap' eme kai xilia mprabo...Afou eisai mhxanikos lew na rikseis kamia timh sto forum gia kainourgious pelates,giati h douleia pou ekanes einai ekplhktikh.Den nomi
![]() Kai pali sugxarhthria.... p.s.Gia to xtapodi den kserw an exeis hdh cooler kai an endeikneitai apo mesogeio se reef.Exw diabasei pws gia arketa eidh garidwn kanoun kai kapoia wrasse.Den kserw bebaia gia tis martis... |
|
|||
|
|||
![]()
ρε νικιτα .... τι φτινιαρικα που φερθικες , 1300 λιτρα για δημοσιο ενυδριο ειναι λίγα οτι και να πεις
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω μείνει άφωνος
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|