|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Βεβαια προσπαθω να δειχνουν και ωραια αλλα πανω απο ολα σωστα και μετα ωραια για τους γυρω... Θα μου αρεσε να εχω περιεργα και σπανια ψαρια αλλα τα οικονομικα δεν το επιτρεπουν. Αναγκαστικα και εδωσα τους δισκουσ γιατι δεν υπηρχε ο απαραιτητος χρονος κατα την γνωμη μου για να τους φροντιζω σωστα(οπως θεωρω εγω το σωστα). Μου αρκουν ομως και τα ψαρακια που εχω αλλα πανω απο ολα εκεινο που μου αρεσει περισσοτερο ειναι την ωρα που τα ταϊζω, κλαδευω τα φυτα μου, αλλαζω το νερο (ισως γιατι δεν υπαρχει αρκετος χρονος και αυτες ειναι απο τις λιγες στιγμες ηρεμιας).... fishroom θα ηθελα να εχω αλλα αν ηταν το γραφειο μου γιατι μου αρεσει να τα βλεπω, αλλιως δεν με συγκυνει το να τα βλεπω μια φορα την ημερα για λιγο... |
|
||||
|
||||
![]()
ΛΟΓΙΚΑ γεια να ασχοληθεις με το hobby των ενυδρειων πρεπει να εισαι φυσιολατρης,ετσι ξεκινησα και εγω την ασχολεια πριν 5 μηνες.Εχω ξεκινησει με ζωοτοκα και οτι κανεις αναπαραγωγη και ξερεις οτι τα εχεις βγαλει εσυ σε τρελενει και μονο η ιδεα.Το οτι τα περιπειησαι ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΟΝΤΑΙ απο εσενα σε κανει να αισθανεσαι καπως,το αν αισθανεσαι θεος που λενε καποιοι δεν το ξερω εγω νιωθω παντως οτι επελεξα να τα εχω και ειμαι υποχρεωμενος απεναντι τους οχι απλα να τα περιποιουμε αλλα να το κανω με κεφι και σωστα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πλακα πλακα, εχω ενα θειο ο οποιος ειναι μιλαμε ο ΓΙΟΣ της προκαταληψης!
![]() Οταν ειδε πρωτη φορα το ενυδρειο μου φωναζε στον πατερα μου να το πεταξω! ![]() Το καλυτερο ειναι οταν (επιτειδες αν και αληθεια) του ειπα οτι οταν ειχα τρακαρει με τη μχηανη ειχα στη τσαντα μου κατι καινουρια ψαρακια και εκει μιλαγε για τη δικαιωση των ανησυχιων του! ![]() ![]() Καμμια σχεση παιδες, μην τρελαθουμε κιολας! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η δική μου άποψη στο θέμα είναι ότι από τότε που πήγα για ψαροντούφεκο
![]() Τα ψαράκια είναι οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα λεφτά!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
χόμπι το [xóbi] O (άκλ.) : ερασιτεχνική απασχόληση για να περνούμε τις ελεύθερες ώρες μας: H κηπουρική / το ψάρεμα / τα μαστορέματα / τα γραμματόσημα είναι το ~ του. Έχω πολλά ~. [λόγ. < αγγλ. hobby]
βέβαια κάποιες φορές ξεπερνάει τις ελεύθερες ώρες και τρέχεις σπίτι λίγο νωρίτερα να κρατάς το χέρι της ετοιμόγεννης. Επίσης είναι ωραίο να έχεις σπίτι πάντα φρέσκο ψάρι... |
|
|||
|
|||
![]()
Up...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υ.γ. Τολη ειπαμε να μην κανουμε συνεχως up...αλλα οχι και ενα στα 6 χρονια.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα μια και ειμαι και εγω νεος σε αυτο το χομπι θελ ωνα πω γιατι ασχολουμαι με αυτο. η προτη μου επαφη στο χομπι ηταν με 2 χρισοψαρα τα αποια τα ειχε κερδισει ο πατερας σε ενα λουνα παρκ αυτα ηταν σε μια γυαλα και μετα απο λιφουσ μηνεσ πεθαναν.περασαν και αλλα ψαρια απο τα χερια μου επιδι μου τα κανανε δωρο αλλδεν ζουσαν για πολυ επιδι δεν ηταν για την γυαλα.αλλα επιδη νομιζω οτι ξεφιγα λιγο..
![]() ![]() ![]() αυτο απο εναν νεο ακοθαριστα...ευχαριστω για τον χρονο σας. υ.γ αν δεν ειχατε φτιαξει αυτον τον ιστοτοπο δεν ξερω αν θα ηχα ασχολιθει ξανα με το χομπι συνεχιστε τι καλη δουλεια που κανετε.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχετε ενα, στο σαλονι διακοσμητικο?Δυστυχώς μόνο ένα αλλά δεν το έχω για διακόσμηση.
Ενα και αντε ακομα ενα μικρο για καμμια αναπαραγωγη? Ναι ένα μικρό ακόμα όχι για αναπαραγωγή αλλά για ευχαρίστηση! Πολλά διασκορπισμενα στο σπιτι η σε fishroom? Όνειρα ... πουλιά μου ταξιδιάρικα! ![]() Σας αρκει ενα διακοσμητικο με μερικα ομορφα κοινα ψαρια? Όχι βέβαια!!! Ένα ποτέ δεν είναι αρκετό!!! Η ψαχνετε για σπανια ή περιεργα ειδη, και γιατι? Ψάχνω για ψάρια Μαδαγασκάρης γιατί λατρεύω αυτόν τον τόπο! Θάλω να έχω ένα "κομμάτι" του κοντά μου! Δυστυχώς δεν έχω χώρο να στήσω μεγάλο ενυδρείο! Θα μπορούσα να ασχολιθώ με άλλα φυτά ή αντικείμενα από την Μαδαγασκάρη, αλλά λατρεύω το νερό! Γι' αυτό επειδή δεν έχω χώρο μέσα στο σπίτι τό 'ριξα στις γλαστρολίμνες! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα κομματι της φυσης ειναι στο σπιτι σου! Η και πολλα
![]() ![]() Προσωπικα με ηρεμει ..... οσο τιποτα αλλο! Τιποτα δε συγκρινεται με ενα καφεδακι και να χαζευεις ωρες ατελειωτες τον μαγικο αυτο κοσμο! Η καθημερινοτητα μοιαζει φτηνη μπροστα στη πλουσια φυση που ειδικα οσοι ειμαστε στις πολεις εχουμε απομακρυνθει τοσο πολυ! Οταν ηταν στο χωλακι το ενυδρειο επαιρνα το λαπτοπ εβαζα μουσικη ... και καθομουν μπροστα στο ενυδρειο .. ολοι αναρωτιοντουσαν το γιατι! Ακομα αναρωτιουνται! ![]() Εγωιστικοι λογοι ... αλλα με εχουν γλυτωσει απο τον ψυχιατρο! Ακομα και η ρουτινα συντηρησης δεν ειναι κουραστικη οσο δυσκολη μερα και να ηταν! Ειναι ευχαριστηση που μπορω και βοηθαω το μικρο αυτο συστημα να μεινει σταθερο και να λειτουργει σωστα!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχω μονο ενα στο σαλονι παρολο που θα ηθελα περισσοτερα και στο δωματιο μου αλλα δεν μπορω γιατι ειμαι 14 και δεν μπορω να κανω οτι θελω στο σπιτι.ελπιζω συντομα να αποκτησω το επομενο μια και δε χωρταινω να το χαζευω και να φροντιζω!
|
||||
|
||||
![]()
Εχετε ενα, στο σαλονι διακοσμητικο? Ένα ίσον κανένα, γι αυτό έχω δύο.
Ενα και αντε ακομα ενα μικρο για καμμια αναπαραγωγη? Ψήνεται.. υπάρχει σχέδιο για 3ο ενυδρείο άμεσα, οπότε το ένα από τα ήδη υπάρχοντα θα γίνει ...μαιευτήριο!! Πολλά διασκορπισμενα στο σπιτι η σε fishroom? Όσες φορές είδα αυτό το όνειρο, στην τελευταία πράξη του η γυναίκα μου έπαιρνε τον γιό μου και φεύγανε από το σπίτι! Σας αρκει ενα διακοσμητικο με μερικα ομορφα κοινα ψαρια? ΟΧΙΙΙΙ! Τα ψάρια δεν είναι μπιμπελό. Η ψαχνετε για σπανια ή περιεργα ειδη, και γιατι? ΝΑΙ (αλλά δεν βρίσκω). Μου αρέσει να μπαίνω σε δύσκολα project. Σαν αυτό που έχω τώρα στο μυαλό μου: Ένα βιοτοπικό απομίμηση peat swamp με chocolate gourami. Γιατί μου αρέσουν τα ενυδρεία? Χμμ.. Μία λογική εξήγηση είναι οτι είμαι φυσιολάτρης. Μία άλλη είναι γιατί μου αρέσει να παρατηρώ διάφορους μικρόκοσμους έως και το σύμπαν ...και μία τρίτη είναι γιατί έχω στον 1ο οίκο τον Ποσειδώνα, αυτό που λέμε "Ποσειδώνιος" τύπος, άρα το νερό είναι το πλέον βασικό στοιχείο. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί έχετε ενυδρείο(α); Γιατι μεσα σε ελαχιστο χρονο μεταφερομαι στον Αμαζωνιο. Χρονος oσος χρειαζεται μεχρι να γυρισω το βλεμμα μου στο ενυδρειο.
Και δεν μεταφερομαι μονο οπτικα. Τον, μυριζω, τον ακουμπαω, τον ακουω, τον γευομαι. Εχετε ενα, στο σαλονι διακοσμητικο? Ειχα. Καταργηθηκε. Τωρα πια δεν τα εχω για διακοσμηση. Ενα και αντε ακομα ενα μικρο για καμμια αναπαραγωγη? Δεν φτανουν. Πολλά διασκορπισμενα στο σπιτι η σε fishroom? Ολα στο προσωπικο μου δωματιο εκτος ενος κρυου νερου σε φιλικο χωρο. Σας αρκει ενα διακοσμητικο με μερικα ομορφα κοινα ψαρια? Αλλη ερωτηση. Η ψαχνετε για σπανια ή περιεργα ειδη, και γιατι? Για ολα. Γιατι ολα με ενδιαφερουν, ασχετα αν δεν θα μπορεσω να τα εχω ολα. Οσα περισσοτερα γνωρισω και διατηρησω τοσο καλυτερα.
|
||||
|
||||
![]()
Εχετε ενα, στο σαλονι διακοσμητικο? ναι!!! με χρυσόψαρα
Ενα και αντε ακομα ενα μικρο για καμμια αναπαραγωγη? ναί! στην κουζίνα! Πολλά διασκορπισμενα στο σπιτι η σε fishroom? σαλόνι και κουζίνα Σας αρκει ενα διακοσμητικο με μερικα ομορφα κοινα ψαρια? υγιή και χαρούμενα νά ναι... αλλά θέλω όμορφο aquascaping. καταβάλλω προσπάθειες να τα διακοσμήσω Η ψαχνετε για σπανια ή περιεργα ειδη, και γιατι? αν πρόκειται για χρυσόψαρα, γιατί όχι; Έχω ενυδρεία για 3 λόγους. 1ος και κυριότερος: Για να παρέχω φροντίδα στα πανέμορφα χρυσόψαρα 2ος: Για να με ηρεμεί 3ος: Να διακοσμεί το σαλόνι
|
||||
|
||||
![]()
Ασχολουμαι και με πουλια και ποτε δεν εχω αναρωτηθει τον λογο.Γενικα μου αρεσει η φυση.Στα πουλια για παραδειγμα μ αρεσει το πεταγμα τους κι αυτη η ελευθερια που βγαζουν.Στα ψαρια μου αρεσουν οι κινησεις τους και καθομαι και τα παρατηρω με τις ωρες.Ειχα σταματησει για σχεδον 2 χρονια με τα ψαρια και τωρα ο Raven μαλλον με κολλησε και μενα γαριδοιωση και στηνω ενα γαριδαδικο.Ισως ειναι κι αυτο που λεει ο supermanx.Οτι φροντιζεις καποιους οργανισμους που εξαρτωνται απο σενα κι οταν βλεπεις οτι τα καταφερνεις σε κανει περηφανο.
|
||||
|
||||
![]()
εγω παλι καμια σχεση δεν ειχα με το αθλημα....παντα βεβαια τα θαυμαζα οπου τα εβλεπα (οπως ολος ο κοσμος...) αλλα δεν ειχα την ευκαιρεια ποτε να παρω η να φτιαξω ενα δικο μου!
βρηκα ενα παρατημενο τεραριουμ οπου ειχε η κοπελα μου και της ηταν αχριστο της επιανε και χωρο, ε, δεν εχασα την ευκαιρεια, το πηρα ξυλωσα την πορτα οπου ειχε, εβαλα τζαμακι και μολις εφτιαξα το πρωτο μου ενυδριο! ![]() ![]() ![]() ![]() δεν σας κρυβω βεβαια πως το ειχα για διακοσμιτηκο μεχρι που ηρθα στην παρεα σας και αρχισα να καταλαβαινω τι και πως γινεται! σημερα εχω δυο ενυδρια ενα 80 λιτρα και ενα που μολις αγορασα 40 λιτρα! εχω και ενα μικρακι γυρω στα 10 λιτρα, οπου το εχω σπεαρ... για περιπτωσεις αναγκης!! ολα τα εχω μεσα στο δωματιο μου... ακομα δεν με ενδιαφερουνε τα περιεργα ψαρια μονο οι μονομαχοι!!!! και οπου μονο μαζι τους ασχολουμε!!!( για την ωρα!!!) αυτα τα λιγα απο εμενα.. δεν ξερω αν το βλεπω καλα το ολο θεμα... παντως το θεμα ενυδριο, ειναι σαν τα ραφλες,, κανεις δεν μπορει να φαει μονο ενα!! ![]() ![]() ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|