|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
christsos
bokostas drbig - havito redrubin gannisaek xb307 stefnikolakis lion - ο τελευταίος των (αντίστροφων) Μοϊκανών. panos1972 - πυρετός το σαββατόβραδο. zipo georgebruno jiraiya - vs godzilla. Κλεόβουλος - ατίθασα νιάτα. georgis4 ...... |
|
||||
|
||||
κλείστε τραπέζια (η αποχή θα φτάσει 70% μου φαίνεται)
|
|
||||
|
||||
Παιδιά,δεν πρόλαβα να χαρώ πολύ.Δε θα μπορέσω,τελικά,να έρθω.
|
|||
|
|||
Έχω γκάπυ γύρω στα τριάντα με σαράντα μικρά από δέκα ημερών μέχρι ενός μηνών. θες να σου φέρω και πόσα;
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Εσένα θα σε κανονίσω στο επόμενο βιντεάκι... |
|
||||
|
||||
Γιάννη σ' ευχαριστώ πολύ(2 αρσ+4 θηλ γίνεται?)
Beauκωστάκη η κόρη μου σ' ευχαριστεί πολύ για τα ξιφοφοράκια (αλλά εγώ θα αποστρέφω το βλέμμα για να μη σου κάνω τη χάρη) |
|
||||
|
||||
Θα έρθω και εγώ. Red Rubin έχω κάνει παραγγελία με κωδικό F75947. Αν είναι έτοιμα φέρτα στη συνάντηση. lion αν σε ενδιαφέρουν ακόμα τα 3-4 endler που λέγαμε την άλλη φορά πες μου να στα φέρω.
|
|||
|
|||
An eρθουν αυριο τα φιλτρα βεβαιως!
|
|
|||
|
|||
Γιώργο Red Rubin μήπως υπάρχει ετοιμοπαράδοτο χαλίκι Seachem Flourite στο κλασσικό χρώμα?
Αυτό: http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=668 |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Φέρε μου 1, γιατί νομίζω τ' άλλα 11 τα έχει κλείσει ο Χαβίτο. Βάζω παραγγελιά.
|
|
|||
|
|||
Που το εμαθες? Μαζι με τον χαραμαδα ετοιμαζουν φουλ φυτεμενο με φουλ κερατοφυλλο!! Στα δυσκολα απο την αρχη!
|
|
||||
|
||||
Πως κανονίζεται συναντήσεις εσείς εδώ περα; Απο το πουθενά ξεπεταγονταί! :PΤι ώρα θα είναι; Θα είμαι εκεί!
Θα ήθελα κανένα σαλιγκαράκι εκτός των καταραμένων physa απο τα οποία έχω άπειρα και MOSS ΠΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΖ. Red Rubin οι ταϊστρες Hydor έχουν έρθει; Αμα είναι να κάνω μια παραγγελία να μου την φέρεις την Κυριακή |
|
|||
|
|||
Κλεόβουλε είναι μικρά και δεν δείξαν το φύλο τους ακόμα. Θες να σου φέρω 10 μικρά και ότι βγουν;
|
|
||||
|
||||
Και έτσι θα βολευτούμε
|
|
|||
|
|||
Kαλέ μου και ''σεβάσμιε'' (λογο ηλικίας ) φίλε Κλεόβουλε μπορώ να σου φέρω και εγώ ''από τα καλά τα γκαμπάκια''...όχι όμως πάνω από 300.....απ'ο τα καλά λέμε......
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
christsos bokostas drbig redrubin gannisaek xb307 stefnikolakis lion panos1972 georgebruno jiraiya Κλεόβουλος georgis4 Thrillos tsoum olga |
|
||||
|
||||
καρτα μελους θα σας βγαλει το λες αμις
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Εδώ η λίστα ονομάτων για το ποιος θα έρθει είναι ''μυστική'' για ευνόητους λόγους.. |
|
||||
|
||||
Ζουλιάρη!!!!
|
||||
|
||||
Δυστυχως δε θα μπορεσω να ερθω αν και θα ηθελα πάρα πολυ να παρω συμβουλες απο το Χρηστο για ενα βιοτοπικό 40αρι που σκεφτομαι να στησω με μπόλικες γαριδες-γκαπυ-εντλερς-κριμπενσις-αγγελοψαρα-δισκους...
Τι να κανουμε την αλλη φορά...... |
|
||||
|
||||
Από όσα μου έχει μάθει ο Χρήστος,οι δίσκοι πάνε σε κοπάδι.Οπότε,40 λίτρα είναι μικρό.Θέλεις τουλάχιστον 60 λίτρα.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Και γω θα ερθω !! Οποιος εχει την καλοσυνη να φερει κανενα πολυ-πολυ ευκολο κλαδεματακι ,κερατοφυλλο,κρυπτοκορινα, φτερη η καμια ανουμπια .Ειναι για εναν φιλο που κανει διστακτικα το ξεκινημα του και δυστυχως τα εχω μοιρασει σχεδον ολα τα πολυ ευκολα φυτακια μου,κατι δειγματα εχουν μεινει,δεν βγαινει κλαδεμα..
|
|
||||
|
||||
Έχει γεμίσει το ενυδρείο με μικρά γαριδάκια (κάτι που όσο καιρό είχα τα γκάπις δεν έβλεπα) και δεν θέλω να φαγωθούν από τα εντλεράκια, οπότε θα το ξανασκεφτώ μήπως το αφήσω μόνο με γαρίδες τελικά....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σε μένα συμβιώνουν μαζί αρκετούς μήνες χωρίς εμφανή προβλήματα!
|
|||
|
|||
+1, το ίδιο και σ' εμένα.
|
|
||||
|
||||
Γεια σας παιδια. Επιτελους μου εδωσε η γυναικα μου το ok για πρωινη απαλλαγη καθηκοντων για την Κυριακη. Μεεεεεεεεεεεεεεεεεεεσα στον ψαροκαφε και στην επιληση καυτων ζητηματων ενυδρειακου χαρακτηρα.
|
|
|||
|
|||
christsos
bokostas drbig redrubin gannisaek xb307 stefnikolakis lion panos1972 georgebruno jiraiya Κλεόβουλος georgis4 Thrillos tsoum olga ΤΑΣΟΣ |
|
|||
|
|||
....Ρε Κωστα τι καψονια ειναι αυτα .....στις 04.40 αναφορα λοχου παιρνεις?
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |