|
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον θα ενοεις για co2 ?????
![]() ![]() διαβασε ενα αρθρο εδω http://tsamis.aaquaria.com/co2b.htm που εχει ολες τις λυσεις . μαλλον πρεπει να προσανατολιστεις σε diy co2 με την μαγια και ζαχαρη εχει και πολλα αρθρα εδω μεσα στο boardμε πληροφοριες για diy co2 κανε και λιγο search δεν βλαπτει κανενα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδια αυτες τις μερες θα αγορασω ενυδρειο 1.70(μηκος),65cm(υψος),55(πλατος)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολυ απλο:
170εκ Χ 65εκ Χ 55εκ = 607.750 \ 1000 = 607,75 λιτρα
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|