|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τα Severum τα έβαλα μήπως και γεννήσουν στο 260αρι γιατι στο παλιο τα ενοχλουσαν πολυ τα Ramirezi Αλλά μάλλον θα κάνω την αλλαγή με τους δίσκους γιατί προτιμώ οι δίσκοι να είναι καλλίτερα. Ευχαριστώ Αλεξης |
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο..... και η φωτο πολυ καλη ποιοτητα με τι μηχανη βγαζεις????
|
||||
|
||||
ειναι κοινωνικό εχει ραμ μεσα και αγκιστρακια
βαλε τα δισκακια μονα τους και μη το φωρτοσεις ουτε πολυ αμμο ουτε πολλα ξυλα βρες με πολλα λεπτα παρακλαδια να κρηβοντε μη τρωως λιτρα και βαλε οσο περισοτερι βιολογια μπορεις αν εχεις την οικονομικη ανεση παρε 2 2217 γεμισετα σιποραχ η αν βρεις το σαν σαν το κινεζικο που εχει πραγματικα μεγαλο καδο 14 λιτρα αν θυμαμε καλα
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Ξύλα τέτοια έχω πάρει και μουλιάζουν. |
|
||||
|
||||
ναι αλλα καλο ειναι να βαλεις οσο ποιο πολυ βιολογια μπορεις και ασε το πεχα να πεσει να κοιμασε υσηχα
|
||||
|
||||
Εγω σου πρoτεινω να βαζεις τα υλικα στο φιλτρο οπως λεει η eheim.
Αν θελεις κι αλλη βιολογια βαλε κι αλλο φιλτρο.
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο ενυδρειο!
αυτο το κιτρινο με τη μαυρη ριγα στα ματια και στο πανω πτεριγιο και τα κοκκινα ματια πως λεγεται? γιατι εχω και εγω 1 και δεν εχω ιδεα... θελει παρεα η μπορει και μονο του?γιατι το δικο μου ειναι λιγο φοβισμενο |
|
||||
|
||||
Λεγεται microgeophagus ramirezi και πρεπει να βρισκεται σε ζευγαρι.
|
|||
|
|||
Καλησπέρα και μπράβο και απο μένα. Μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα αισθητικά.
Με τι είδους μηχανή είναι η φωτό? ποτέ μου δεν τα καταφερα σε αυτό, πάντα άθλιες βγάζω με μια αυτόματη.. Σχετικά με τη λευκή άμμο (ας με διορθώσουν οι γνώστες) θυμάμαι όταν το έψαχνα για το δικό μου με είχε φρενάρει η άποψη που είχα βρεί σε πολλά σημεία οτι γενικά το ανοιχτόχρωμο υπόστρωμα στρεσάρει τα περισσότερα είδη ψαριών και προτειμούν ο βυθός να είναι σκούρος.. |
|
||||
|
||||
οχι στον αμμαζονιο ο πατος ειναι λευκος και τα νερα μαυρα
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τα νερα ειναι μαυρο στο rio negro βασικα, αν δουμε rio branco ή rio salimoes δεν ειναι μαυρα τα νερα. Και ενδιαφερον εχει οταν συναντιουνται τα ποταμια. Τα μισα μαυρα τα μισα ασπρα. http://photos.igougo.com/images/p242...the_waters.jpg http://img527.imageshack.us/img527/6...treriosrq4.png Συνηθως στα ρηχα ειναι η αμμος η ασπρη. Αλλου ειναι φουλ στα ξερα φυλλα και στο ιζημα. Πιο βαθεια εχει μεχρι λασπη.
|
||||
|
||||
Εγώ πάντως παιδιά στο λίγο αυτό διάστημα που ασχολούμαι, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι για όποιον έχει μικρή ή μεγάλη αρρώστια με την καθαριότητα του βυθού, η άσπρη άμμος είναι μεγάλο βάσανο.
¶ραγε όσοι έχουν φουλ φυτεμενο ενυδρειο, δηλαδή και βυθό φυτεμενο, πως καθαρίζουν; Ίσως γι αυτό δεν έχω δει ποτέ φωτογραφία φουλ φυτεμενου με μεγάλα ψάρια (που βρομιζουν πολύ). Πάντως όσοι έχουν δίσκους απ΄ ότι φαίνεται η άσπρη άμμος είναι μονόδρομος γιατί απ΄ ότι βλέπω τρώνε ότι πέφτει στο βυθό και έτσι το βρίσκουν καλλίτερα. |
|
||||
|
||||
ειχα το ιδιο προβλημα με την αμμο καθε μερα σκουπα
οσπου με εσωσε ο χρηστος με τα αλτιφρον φ1 http://akvaforum.no/profile.cfm?id=1465&tab=3 αλλα για να βαλεις αυτη την πανεμορφη μπουλτοζα μεσα θες λιτρα γινετε και 35 εκ γιαυτο φωναζω λιτραααααααααααααααααααααα
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εδώ και το δικό μου | gantalf | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 06-03-09 22:29 |
να και τα δικά μου... | aristomenis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 29-05-08 09:22 |
Να και το δικό μου.... | LEON13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 01-08-07 22:37 |
Να και τα δικά μου | malevizos | Φωτογραφίες μελών | 3 | 14-04-07 13:11 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |