|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
RIO 120 x2
Αυτό είναι το πρώτο και θέλω γνώμες για αλλαγές στα φυτά και στην διάταξη τους
Δεν είναι δικό μου αλλά είναι στημένο από μένα όπως και το άλλο Αυτά που ίσως δεν βλέπετε Ozelot στην πίσω γωνία Lace plant Υπάρχουν μερικές ρίζες valisneria nana που μπορούν να μπουν . Δεν μου πάει καθόλου η moss τι να ρίξουμε ? |
|
||||
|
||||
Είναι εκπληκτικό και είναι και το 1ο σου!
Την τέχνη του "aquascape" την κατέχεις σίγουρα. ¶ρχισε να σκέφτεσαι για αργότερα την συμμετοχή σου σε κάποιον διαγωνισμό. Μιλάω σοβαρά.. Μπράβο σου. |
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ
Ναι είναι το πρώτο που δεν είναι δικό μου Το πρώτο από τα δυο που έφτιαξα και θα σας ζητήσω την βοήθεια Boy’s λίγη βοήθεια για να το κάνω καλύτερο το πρόβλημα είναι κυρίως μπροστά και στις γωνίες και λίγο η αριστερή πλευρά |
|
|||
|
|||
το ενυδρειο ειναι πολυ ωραιο μπραβο...
θα σου ελεγα τις valisneries που γινονται τεραστιες να τις βαλεις πισω-πισω γιατι ειδα μια απο την δεξια πλευρα και ηταν μπροστα... ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο? ------------------------- ουπς....τωρα προσεξα οτι το ενυδρεο ειναι 120λιτρα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mak : 02-08-10 στις 02:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
120 λιτρα
|
|
||||
|
||||
Πολι ενδιαφερον στησιμο ...
Μια πελια θα πηγαινε πολυ καλα ... αλλα αν βρεις cristmass moss θα ηταν μουρλια!! Μηπως ειναι το juwel lido 120? Βλεπω εχει πολυ υψος!!
|
||||
|
||||
Αναλυτκα το ενυδρειο Νο1 Ιδιοκτητης Ανδρεας Καραμουζης –Λαυριο Ενυδρειο rio high light 120 lt Φιλτρο εξωτερικο eheim ecco Ψαρια Gappies Colisa lalia red Corydoras sterbai Melanotaenia praecox Sailfin molly Borneo sucker Ασπονδυλα Amano shrimps Nerites Porcupine snails φυτά ....... photos .... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|