|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Το 100L μου!!!
Να το ενυδρείο ενός πρωτάρη....ξέρω πως τα καρχαριάκια και τα μπότια δεν ταιριάζουν αλλά φιλοξενούνται προσωρινά...
Είναι ένα Aquatlantis 100λίτρων ψιλοφυτεμένο...όλες οι παρατηρίσεις δεκτές! να μερικές φότο(σόρρυ για την ποιότητα) |
|
||||
|
||||
Όμορφο είναι!!
Τα καρχαριακια θα πρέπει να τα αποχωριστείς όπως λες και ο ίδιος γιατί θέλουν μεγαλύτερο ενυδρείο!!! Τώρα, τα μπότια, γιατί δεν τα βλέπω στις φωτό? Γκαπάκια βλέπω!! |
|
||||
|
||||
Ναι το ξέρω....απλά η ξαδέρφη μου παίρνει πτυχίο σε 1-2 βδομάδες και τα φιλοξενώ...τα μπότια είναι κάτω και πίσω από τον κορμό..
|
|
||||
|
||||
ομορφο το ενυδρειο σου.
θελει μερικα φυτακια ακομη για να δειξει. για παρατηρησεις ομως θα πρεπει να κανεις μια πληρη παρουσιαση για τυχον επισημανσεις στη ρουτινα ή τον εξοπλισμο σου. αληθεια...γιατι εχεις 2 θερμομετρα??
|
||||
|
||||
Mε 2 το πήρα....
Λοιπόν το ενυδρείο είναι ένα ΑQUATLANTIS aquadream 100,o θερμοστάτης είναι tecatlantis 100w,το φίλτρο έχει μέσα μακαρόνι,μπλέ σφουγγάρι και υαλοβάμβακα. ΨΑΡΙΑ:φιλοξενούμενοι(4 botia,2 silver sharks)γηπεδούχοι 8 gupies(3Α,5Θ),2 corydoras paleatus,2 ροδόστομοι και ένας γλύφτης(glyptopterichthys gibbiceps) ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΝΟ3:5 ΝΟ2:0 GH:11d KH:5d PH:6,5 |
|
||||
|
||||
χρησιμοποιεις διοξειδιο??
αν οχι τοτε με αυτες τις σκληροτητες αποκλειεται να εχεις αυτο το πεχα...αν μετρας με στικακια τοτε υπαρχει λαθος.
|
||||
|
||||
φιλος ομορφο αλλα με κουρασε η φωτογραφια.
βγαλε μια φωτο νυχτα με σβηστα ολα τα φωτα, τηλεορασεις κλπ εκτος απο τα φωτα του ενυδρειου και θα δειξει πολυ ποιο ομορφο |
|
||||
|
||||
ΟΚ....σήμερα το βράδυ βάζω καινούργιες....
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
mini reef 100l | gregog7 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 35 | 12-07-09 20:53 |
Reef 100l | gregog7 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 26-01-09 00:54 |
Επισκευή BOYU 100L | caverman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 02-07-07 11:04 |
ενυδρειο 100l για κιχλίδες | Carebean pirate | Malawi | 25 | 19-06-06 16:05 |