|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Το παλιοσαράβαλο μου έγινε κήπος
Μετά από πολλές βλακείες που είχα κάνει Πχ. ( δολάρια και 5 αγγελόψαρα μέσα σε 160 λίτρα) , να κάνω και μια σωστή παρουσίαση του κήπου μου βεβαία η φωτογραφίες είναι παλιές πριν 14 μέρες τα έχω βγάλει αλλά τουλάχιστον έχουμε και αυτά ……………
Πληροφορίες Διαστάσεις:80χ40χ50 Όγκος:160 μεικτά Κατηγορία: κοινωνικό Φυτά : Myriophyllummezianum , Alternanthera reineckii 'Purple' (lilacina), Anubias barteri var. barteri , Anubias barteri var. nana , Cabomba caroliniana , Cryptocoryne beckettii ''petchii'', Aponogeton crispus , Echinodorus bleheri (bleherae) , Hygrophila corymbosa , Ludwigia repens 'Rubin' Ψάρια : 8 Prionobrama filigera , 8 Tetra Color , 8 Black Tetra , 5 Corydoras Διακοσμητικά υλικά : ρίζες , χαλαζιακός άμμος . Φόντο:-πέτρες Φωτισμός:2x18 watt με ανακλαστήρες Juwell Διάρκεια φωτισμού: 10 ώρες Φιλτράρισμα: εσωτερικό βιολογικό , 2 λίτρα Siporax και υαλοβάμβακα . 2 κυκλοφορητές ( 400L/h και Juwell 600L/h) Θερμοστάτης: 150 watt Λίπανση: Seachem flourish , iron , exell Παροχή CO2: Tetra Co2 Depot Παράμετροι: pH:7,1 Γενική σκληρότητα (GH):9 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 11 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού: 1 φορά την εβδομάδα απιονησμενο %50 και βρησης %50 Θερμοκρασία:26
|
|||
|
|||
Πραγματικά πανέμορφο, μπράβο, από τα πιο όμορφα φυτεμένα που έχω δει τον τελευταίο καιρό.
|
|
|||
|
|||
Aψογος ο κηπος σου !
|
|
|||
|
|||
Εύγε νέε μου!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σε ευχαριστω ------------------------- Σε ευχαριστώ Αλέξη -------------------------
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 18-02-10 στις 10:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Ομολογώ πως είναι πολυ ομορφο και μάλλον το αδικουν οι φωτογραφιες....
|
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο!!
|
|
||||
|
||||
Πραγματικά όμορφο
|
|
||||
|
||||
Όμορφο το ενυδρείο σου φίλε μου, αλλά από ότι βλέπω είναι πολύ καινούργιο για να κρίνουμε την ανάπτυξη των φυτών σου.
Μπορώ όμως να σου πω μερικές σκέψεις μου για το πως βλέπω αισθητικά το ενυδρείο σου. Κατ' αρχήν θα τοποθετούσα τον echinodorus σε μια από τις δύο πλευρές του ενυδρείου. Γίνεται θηρίο ο άτιμος, και όταν μεγαλώσει θα σου "κόψει" το ενυδρείο στη μέση. Εκτός βέβαια αν έχεις κάτι τέτοιο στο νου σου. Να χωρίσεις δηλ. το ενυδρείο στα δύο. Αυτο ίσως όμως να σου μειώσει πολύ το χώρο κολύμβησης των ψαριών σου. Εκεί που είναι τώρα θα σου καλύψει και θα σου χαλάσει την alternathera. Επίσης την alternathera θα την μετακινούσα καμιά εικοσαριά εκατοστά αριστερά ή δεξία, ανάλογα με το που θα έβαζα τον echinodorus. Δεν θα τον έβαζα στο κέντρο του ενυδρείου. Θα προσπαθούσα να βάλω τα φυτά έτσι ώστε οι κορυφές τους να σχηματίζουν ένα V αφήνοντας περισσότερο κενό χώρο στο κέντρο για κολύμπι. Μάλιστα η μία άκρη του V (αυτή με τον echinodorus μάλλον) θα την έκανα ψηλότερη από την άλλη. Αυτό μπορεί να γίνει με κατάλληλη τοποθέτηση των φυτών αλλά και με κλάδεμα. Ελπίζω να μην φύτεψες τις anubias. Πόσο καιρό είναι φυτεμένο το ενυδρείο σου; Τα αγγελόψαρα υπάρχουν ακόμα; Έχεις μερικά φυτά που είναι απαιτητικά σε φως και τα 36 watt σε 160 λίτρα μεικτά μου φαίνονται λίγα. Θα το δείξει βέβαια η ανάπτυξη τους. Αυτά από την μεριά μου, χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία με φυτά... Μπράβο σου και καλή συνέχεια.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου. Που το εχεις? εδω Κομοτηνη ή Θεσ/κη?
Ισως σου κλεψω κανενα κλαδεματακι. χεχεχεχεχεχε |
|
||||
|
||||
Ωραίο ,καλά πας.
|
|
||||
|
||||
Ξεperazzes τον εαυτό σου άψογο το ενυδρείο σου...κι από ότι βλέπω έμαθες και να γράφεις
πολύ ωραίο ενυδρείο, μπράβο και πάλι |
|
||||
|
||||
όμορφο!
|
|
||||
|
||||
Όμορφο το ενυδρείο σου!!
Συμφωνώ με τον theodor72 για τον εχινόδορο (την έχω πατήσει και είμαι ένα βήμα πριν τον ξηλώσω για να τον πάω στο μικρό ενυδρείο). Θα σου κλείσει όλο το χώρο στην μέση του ενυδρείου!! |
|
||||
|
||||
πολύ καλή προσπαθεια, μπράβο!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- thanks ))) Debbie ------------------------- Παράθεση:
Σε ευχαριστώ πολύ για συνταγές να σε καλά ,……. εδώ και 2 μήνες είναι έτσι φυτεμένο , αλλά κάθε 5-6 μέρες πέφτει κλάδεμα και γι αυτό δεν προλαβαίνουν να φουντώνουν , η Alternathera πάει το έκλεψε ο ξάδελφος μου anubies δεν είναι φυτεμένες το κοτσάνι είναι έξω και έχουν ανθήσει αλλά δεν μπορώ να βγάλω καινούριες φωτογραφίες , ξέρω ότι είναι λίγα τα 36watt είχα παραγγέλλει ένα τ5 αλλά δεν θα το πάρω τελικά, και θα το αφήσω έτσι όπως είναι τα λεφτά χιάζομαι αλλού για το θηρίο που έρχεται Αγγελόψαρα μαζί με την Alternathera μετακόμισαν αλλού ------------------------- Δυστυχώς στη Θεσσαλονίκη το έχω Αντώνη , αλλά αν θες μπορώ να σου φέρω κλαδέματα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 18-02-10 στις 22:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Πολύ καλή προσπάθεια, μπράβο σου
Και πολύ καλά θα κάνεις να ΜΗΝ βγάλεις φωτογραφίες |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ , αρκεί να θέλεις όλα γίνονται ------------------------- Σε ευχαριστώ πολύ στρατηγέ ------------------------- Σε ευχαριστώ , τη να κάνω το κινητό είναι χάλια 2 mpxl . και η φωτογραφική έχει μήνη στη Κομοτηνή
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 18-02-10 στις 22:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αφιερωμένο για σένα
|
||||
|
||||
Φρέσκα
|
||||
|
||||
Γιατί ρε παιδάκι μου, τι σου έχω κάνει ο κακόμοιρος.
Δεν με λυπάσαι καθόλου ; |
|
||||
|
||||
: smt025
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!!! το φυτεμενο πιστευω αλλαζει συνεχως μορφη...οποτε ενημερωνε μας για την εξελιξη του....
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Και εμενα μου αρεσει!!
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Μπραβο φιλε μου φοβερη δουλεια!
|
|
||||
|
||||
Μπράβο "Σκοπευτή" άψογος.
Μου αρέσει πολύ. Keep "shooting"....
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστώ
------------------------- Να σε καλά φίλος , αλλά αποδώ και πέρα πρωταθλητισμός τελείωσε θα έχω μόνο το ενυδρείο και φωτογραφική μηχανή
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 23-02-10 στις 22:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοτανικός κήπος Διομήδους | japetus | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 28-06-10 19:19 |
Η αλλαγή έγινε | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 26 | 11-08-06 17:33 |
Τι έγινε πάλι ??? | crazyio | Bettas | 158 | 29-05-06 01:00 |
Λιμνούλα κήπου με KOI | Αθηνά | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 23 | 12-10-05 12:32 |
Ο κήπος της Εδέμ | fidel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 20-05-05 08:39 |