|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Πάντως δεν γίνεται, πρέπει να βγει συμπέρασμα..
Επειδή είμαι λίγο σαδό και η κοπέλα μου δεν με αφήνει, πρέπει να ξέρω, τσάμπα τόσο καιρό μαστιγώνω τα ψαράκια μου? |
|
||||
|
||||
Α δεν μπορώ να πω για τα ψαράκια αν αισθάνονται πόνο, εγώ όμως...(όταν γίνεται κάτι άσχημο με τα ψαράκια μου!Όπως τώρα)
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Βασικά μετά από μία επίθεση προσπαθούν να βρουν καταφύγιο, κολυμπώντας σαν τρελά μέχρι να τελειώσουν οι μπαταρίες, προσπαθώντας να κρυφτούν σε βράχια και ακόμα να αναζητούν την ασφάλεια του κοπαδιού. ΥΓ Μα καλά του έφυγε ο σαργός με τρίαινα ? |
|
||||
|
||||
ο σκάρος λέμε... ή είναι το ίδιο? ή μήπως μου είπε σπάρος?
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Α sorry παίδες, έχει δίκιο ο φίλος σου.
Ο σκάρος παίζει να έχει το τρυφερότερο κρέας απ' όλα τα ψάρια. Δύσκολο θήραμα (με τις ταϊτής μου περισσότερο) και πεντανόστιμος. |
|
|||
|
|||
Εχω να πω κι εγω μια εμπειρια μου που με κανει να πιστευω οτι τα ψαρια δεν νοιωθουν τον πονο, ισως οχι με την κλασσικη εννοια που εννοουμε εμεις.
Χτυπησα καποτε στο ψαροντουφεκο ενα Μαγιατικο με καρτερι. Το ψαρι ηρθε πολυ κοντα με αποτελεσμα η 6χιλ ταιτινη βεργα να το διαπερασει εντελως και το ψαρι να περασει στο σχοινι του μουλινε. Προς εκπληξη μου το ψαρι δεν καταλαβε απολυτως τιποτα και συνεχισε να κολυμπα ηρεμα ακολουθωντας την πορεια του...μεχρι που του εφερα αντισταση και τεντωσε το σχοινι. Τοτε μονο εκτιναχθηκε προς τα βαθια και αρχισε το μαρτυριο για μενα ! πηρε 50 μετρα σχοινι σε χρονο dt και με εκανε αρκετες "πατητες". Πληροφοριακα.. το ψαρι ηταν γυρω στα 40 κιλα και στο τελος πεταξε την βεργα απο πανω του και χαθηκε. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Αλεκούκο, δεν είναι παράξενο αυτό που έκανε το μαγιάτικο συνήθως έτσι κάνουν αλλά έχω δει και να πετάγονται σαν μουρλά με το χτύπημα.
Τα έχεις δει ποτέ σε κοπάδι πως κάνουν όταν χτυπηθεί κάποιο που τρέχουν δίπλα του να το σηκώσουν ? Αλήθεια στην κοιλιά το πήρες και σχίστηκε ? |
|
||||
|
||||
Ρε παιδιά θα δακρύσω έτσι όπως πάμε. Στο τέλος θα το γυρίσουμε στη χορτοφαγία...
|
|
||||
|
||||
δεν υπαρχει περιπτωση. οταν βουτιξεις την πρωτη φορας και βιωσεις αυτα μου περιγραφει ο χαλβας..δε θα ξεκολας.
|
|
||||
|
||||
Αφηστε ρε παιδια καλυτερα και δεν ξαναφαμε ψαρι
Και οτι ειχα αρχισει να σβηνω απο το μυαλο μου τις τυψεις του ψαροντουφεκου (Με μαθανε μικρο να ψαρευω και καποια στιγμη συνειδοτοποιησα οτι εγω συνεχισα να βουταω γιατι μου αρεσε να ειμαι κοντα τους και οχι να τα σκοτωνω)
|
||||
|
||||
Σε νοιώθω Σπύρο, φέτος βούτηξα μπόλικες φορές αλλά δεν βάρεσα ούτε μία ντουφεκιά.
Το έριξα βέβαια στην υποθαλάσσια φωτογραφία χε,χε Αφού δεν έχασα το όπλο, που το παράταγα συνέχεια μέσα στο νερό, για να βγάλω φωτογραφίες.....πάλι καλά. |
|
||||
|
||||
Ένα Cyrano 870 και ένα Cyrano 1100 mamba modification.
¶μα καταφέρεις να το οπλίσεις στο πουλάω μισοτιμής χααχχαχα το έχω 2 χρόνια βουτηγμένο 3 φορές, αλλά πρέπει να είσαι ψηλός να το οπλίσεις. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
θα τσεκαρουμε και τον πονο στα ψαρια με φωτοφραφικο υλικο κιολας(αυτα που θα ειναι στο πιατο!) |
|
||||
|
||||
χμμμμ τι να υποθεσω τωρα?
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Τον Μαη τον χτυπησα με omer blackmaster με 2 20αρια λαστιχα και το ειχα παρει σε καλο σημειο,απλα δεν αντεξε το φτερακι της ταιτινης.Το καλο ειναι οτι το ψαρι θα εζησε αφου δεν πειραχτηκαν ζωτικα οργανα. Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Τα αεροβολα ειναι για τους ερασιτεχνες σαν τον Χαλβα
Εγω λαστιχο κι αγιος ο θεος...πολυ λαστιχο ομως και μεγαλα μηκη !! Αντε να ερθω εγω Σιφνο.. για πελαγισια; |
|
||||
|
||||
τωρα εγω πρεπει να μεταφερω τα "ψαροτουφεκισια" ποστ στο "επι παντος επιστητου".....στην "τεχνολογια-εξοπλισμος" ...η να εισηγηθω νεα κατηγορια "ΨΑΡΕΜΑ"???
|
||||
|
||||
κανε δουλεια σου...
σηκωνει πολλα το θεμα...
|
||||
|
||||
φανταζεσαι σε φορουμ για ενυδρεια..κατηγορια "ψαρεμα"???
|
||||
|
||||
γιατι?δεν ειναι δα και τοσο αντιθετα(υπο την ευριτερη εννοια). πιανουμε ψαρια και κανουμε ωραιοτατο μεσογειακο(οχι τραπεζι ενυδρειο) δεν ξερω αν γινετε και με τα ψαρια στα ποταμιασε εψησα?
|
|
|||
|
|||
Ο.Κ. το πιασαμε το μηνυμα..μας την ειπε ο κακος Μod
Παρεκταπηκα...Πανο σκυψε μην σε παρει καμια αδεσποτη καμακια και τρεχουμε ! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρια.! | MIkex24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-01-09 19:54 |
ΨΑΡΙΑ | MEGADOM | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-07-08 13:39 |
ΨΑΡΙΑ | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 20-02-08 00:29 |
Ψαρια | rockxk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 05-02-07 15:40 |