|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Η αλήθεια είναι οτι και εγώ σκεφτόμουν να βάλω βαλισνέριες για να κρύψω τον εξοπλισμό καθώς και να ντύσω me java moss τα mopani.
|
|
|||
|
|||
Σκορδο-κρεμμυδι, αριστερα εννοουσα....
|
|
|||
|
|||
εγω θα σου προτεινα 2-3 ριζες απο crinum calamistratum
το εχω και μου αρεσει πολυ και ειναι αρκετα ευκολα αφου εχει επιβιωσει στο δικο μου ενυδρειο τοσο καιρο και εχει ωραια κινηση βεβαια δε ξερω εαν θα καλυψει τον εξοπλισμο παντος ειναι πολυ ωραιο |
|
||||
|
||||
UPDATE #2...Την γνώμη σας ξανά παρακαλώ...
Μετά απο 5 μήνες απο την προηγούμενη παρουσίαση και μετά απο ένα δύσκολο καλοκαίρι ανεβάζω καινούργια φωτό απο τα ενυδρειάκι μου. Οι αλλαγές που έχουν γίνει σε αυτούς τους μήνες είναι η πρόσθήκη 5λιτρης μπουκάλας C02, PH controller και ηλεκτροβάνας. Το PH πλέον είναι σταθερά 6.8. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είχα απώλειες σε φυτά όχι λόγω των θερμοκρασιών αλλά λόγω διαρροής C02 απο τα μανόμετρα που με παίδεψε πάνω απο μήνα για να βρώ τι συμβαίνει -οπότε ένα μήνα το ενυδρείο ήταν χωρίς φυτά και λίπανση-. Η τωρίνη του κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη του και είμαι στα πρόθυρα αλλαγών αλλά θα ήθελα πρώτα την γνώμη σας.
Ευχαριστώ πολύ Γιαννης |
|
||||
|
||||
Εμένα πάντως εξακολουθεί να με συνεπαίρνει το ενυδρείο σου Είναι πολύ όμορφο! Ελπίζω κάποια μέρα να καταφέρω να φτιάξω και γω ένα με αρκετά φυτά. Αλλά έχουμε καιρό μέχρι τότε
|
|
||||
|
||||
Οντως πολυ ομορφο..
Συγχαρητηρια.
|
|||
|
|||
Για καποιον επιδοξο μποστανα που βρισκεται στο ξεκινημα οπως εγω, ειναι χαρμα οφθαλμων !! Βλεπω δυσκολα φυτα με υγιη αναπτυξη! Ειμαι σιγουρος οτι θα το κανεις ακομη ωραιοτερο σε συντομο χρονικο διαστημα και θα περιμενω να μας το ξαναπαρουσιασεις οταν θα εχει παρει την μορφη που θελεις, Μπραβο!!
|
|
||||
|
||||
Εντυπωσιακο.Θεαματικη αλλαγη θα ελεγα!!!Καλη συνεχεια!!!!
|
|
||||
|
||||
Τι προβλήματα και πράσινα άλογα; Εδώ βλέπω μόνο καταπράσινα φυτά! Μπράβο, πολύ καλό!
|
|
||||
|
||||
Εγω λεω να μην αλλαξεις τπτ.Το ενυδρειο σου ειναι πολυ ομορφο
|
||||
|
||||
Παρα πολύ ομορφο ! ΜΠΡΑΒΟ!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου | Μάγδα | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 15-10-07 13:43 |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου 120L | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 02-03-06 12:04 |
3 λάμπες σε 120lt. πολλές? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 02-03-06 01:07 |
Παρουσίαση κοινωνικού στην Κρήτη. | kokorass | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 13-01-06 19:58 |