|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
strahos-Vassiliki (κοινωνικό με φυτά)
ας να κάνω κι εγώ μιά πιο επίσημη παρουσίαση του ενυδρείου μας μιάς και σε λίγο καιρό θα σταματήσει να δουλεύει (γιατί θα πάμε αποκλειστικά στα 840 λίτρα) και θα θέλαμε να καταχωρηθεί στην σωστή κατηγορία.
Πληροφορίες Διαστάσεις: 100*40*35 (cm) carefoure Όγκος: καθαρά περίπου 100 l Κατηγορία: κοινωνικό με φυτά Φυτά: Hygrophila polysperma, Limnophila sessiliflora, Anubias barteri var. nana, Vesicularia dubyana (Java moss), Rotala rotundifolia, Eleocharis acicularis, Vallisneria americana, Cladophora aegagropila Ψάρια / ¶λλα είδη: 4 corydoras paleatus (3m+1f) 4 cherry barb (Puntius titteya) (1m+3f) 1 Rineloricaria sp. Misiones 2 SAE (Crossocheilus siamensis) 4 amano shrimps Διακοσμητικά υλικά: μοπάνι, πέτρες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: μαύρο χαρτόνι Φωτισμός: 1 Arcadia 25w και 1 aqua-glo 25w Διάρκεια φωτισμού: 10 ώρες Φιλτράρισμα: Eheim 2213 Θερμοστάτης: Λίπανση: seachem όλη την σειρά Παροχή CO2: 2 φιάλες diy 2 Λίτρων Παράμετροι: pH: 7 Γενική σκληρότητα (GH): 20 (wow! ξέρω) Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 10 Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): ~5 Αλλαγές νερού: 30% ανά εβδομάδα Θερμοκρασία: 25-26 ¶λλες πληροφορίες: κομμένο καπάκι και ψηλωμένο με πλαστικές πατούρες εσωτερικά για να περισσότερα λίτρα και επιφάνεια πρόσοψης οι φώτο δεν είναι πολύ πρόσφατες, το ενυδρείο αυτή τη στιγμή έχει πιο φουντωμένη τζάβα και πιο ψηλή ροτάλα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 20-12-06 στις 01:37 |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο ενυδρείο!
Γιατί να το καταργήσετε? Δεν μπορεί να δουλεύει ΚΑΙ αυτό? Κρίμα τόσο ωραίο που είναι ... |
|
||||
|
||||
Πολύ ομορφο το ενυδρείο...αλλα αυτό που, προσωπικά, με ξετρέλανε είναι το κομμάτι ξύλο, τελειο!
Οποτε αν δεν το θέλετε στο 840λιτρο, ειμαι διατεθειμενη να το "φιλοξενήσω" Συγχαρητήρια...χχμμ πώς θα κάνετε αραγε το μεγαλύτερο ενυδρείο;;;
|
|||
|
|||
Μπράβο παιδιά, πολύ ωραίο τα ενυδρείο σας και κρίμα που θα το καταργήσετε.
Αλλά για να δούμε και το μεγάλο…..
|
||||
|
||||
Στα δικά μου μάτια φαντάζει πάρα πολύ ωραίο ....
λιτό και με πολύ μεράκι !! μπράβο !
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
ευχαριστούμε πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια, όποια λεπτομέρεια σας χαλάει και μπορεί να αλλάξει περιμένουμε να την ακούσουμε |
|
||||
|
||||
Κάτι που το φτιάχνεις με μεράκι δύσκολα το αποχωρίζεσαι .....
και όλοι ξέρουμε πόσο μεράκι έχουμε ρίξει πάνω στα ενυδρεία μας .... ξανα σκεφτείτε το ...... μετά θα είναι αργά ....
|
||||
|
||||
το ενυδρειο σου ειναι πραγματικα πανεμορφο!!!ξερεις ποσο καιρο προσπαθουσα ανεπιτυχως να αποκτησω java moss τετοιας μορφης ??
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο!!!
|
|
||||
|
||||
Παρα πολύ ωραίο !!!!
Την java πως την έχετε στερεώσει? |
|
||||
|
||||
is a kind of magic!!!!
φοβερες φωτογραφίες
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
...με κολλα..!!!!\παρα την πλακα μου ,οντως ειναι πολυ ομορφο το ενυδρειο σου ηλια μου..
μπραβο σου,και θα περιμενουμε να δουμε και την εξελιξη του θηριου..... |
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο Στράτο κ Βασιλική...!!!
Μπράβο!!
|
||||
|
||||
Είναι υπέροχο και είναι πράγματι κρίμα να παροπλιστεί, αλλά…….
|
||||
|
||||
ευχαριστούμε παιδιά
Παράθεση:
βρε Γωγώ δεν με λένε Στράτο είπαμε αλλά Ηλία, ΣΤΡΑΧΟΣ είναι το nickname |
|
|||
|
|||
Λεει...
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
εεε..δε θα το μαθω ποτε!!!
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Ωραίο το ενυδρείο σας
Αφού δεν έχει μέλλον δεν μπορούμε να πούμε και πολλά . Φαίνεται ότι είστε έτοιμοι για το επόμενο..., κρίνοντας την κατάσταση αυτού. Ποια φυτά δεν θα αποχωριστείς και θα μεταφέρεις στο καινούργιο... - μάλλον ποια από τα φυτά που έχει (αυτό το ενυδρείο) αγάπησες ;
|
||||
|
||||
χεχεχε...θα κανω το δικηγορο του διαβολου φιλε juan και θα πω με σιγουρια οτι το φυτο που λατρεψε ο φιλος ηλιας ειναι το Cladophora aegagropila,αφου τα υπολοιπα τον δυσκολεψαν υπερβολικα.....
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
το μόνο φυτό που με δυσκόλεψε ήταν το "κόκκινο" το δικό σου, ακόμα δεν ξέρω ποιο είναι και ΝΑΙ θα έχει και Cladophora aegagropila το μεγάλο αγαπητέ διαβολικέ δικηγόρε... οουυυυυ..... ξου ξου σιξ σιξ σιξ |
|
||||
|
||||
άλλαξε!
επειδή μετακομίσαμε πρόσφατα όπως θα είδαν πολλοί και σε άλλο ποστ, αδειάσαμε όλο το ενυδρείο, το ξεστήσαμε, το μεταφέραμε,το στήσαμε από την αρχή και είπαμε να το αλλάξουμε λίγο. στις φώτο φαίνεται το μιάς ημέρας στήσιμο και πιστεύω πως μόλις φουντώσουν τα φυτά θα γίνει πολύ ωραίο . Ήδη έχω κολήσει και το κοιτάω συνέχεια. (οι φώτο το αδικούν αρκετά μπορώ να πω...)
¶ μάλλον θα το κρατήσουμε τελικά, άσχετα με το μεγάλο |
|
||||
|
||||
Πολυ καλο ...(το χαλι σου ολα τα λευτα)
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
πολυ ωραιο μου αρεσει περισσοτερο το καινουριο στησιμο προσθέσατε καινουρια ριζα? πανεμορφο σχημα εχει!
|
|
||||
|
||||
Φοβερο ειναι παιδια!Και η γατουλα σας πανεμορφη!!
|
|
||||
|
||||
[quote=Strahos;152769]τώρα αυτό είναι χαλί ή χάλι? [/quote}Χαλί ρε φίλε με παρεξήγησες...Πως έκατσε όμως....
|
||||
|
||||
καινούργια ρίζα ναι, την αγοράσαμε πριν προλάβουμε να την δούμε... (τόσο γρήγορα )
ο Λυσίμαχος είναι, δεν ξεκολάει από 'κει πάνω, κοιμάται με τις ώρες... |
|
||||
|
||||
Παρα πολυ ομορφο παιδια, μπραβο!
|
||||
|
||||
Μηπως εχει βαλει ματι τα ψαρακια η' τα προσεχει?χε,χε!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Strahos Floter!!! | Strahos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 18-07-15 15:01 |
60άρι κοινωνικό. | Nrgman | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 13-06-06 17:49 |
Polypterus senegalus σε κοινωνικό? | Strahos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 16-11-05 09:53 |
Κοινωνικό ενυδρείο ; | Juan | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 08-11-05 12:15 |
Μονομάχος σε κοινωνικό ενυδρείο | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-10-05 05:33 |