|
|||
|
|||
Επιλογή εξωτερικού φιλτρου
Σε ενυδρειο juwel primo 110 θελω να βγάλω το εσωτερικό φιλτρο και να τοποθετήσω εξωτερικο. Εχω καταληξει στο fluval, δεν ξερω ομως ποιο, το 107 η το 207; τα καθαρά λίτρα είναι γύρω στα 85. Έλεγα για το 207 με την χρήση lilly pipe ώστε να μειώσω την ένταση στη ροή.
Τι προτείνετε; |
|
||||
|
||||
Eheim
2213 |
|
||||
|
||||
Kαλησπερα το 207. Περιμενε εαν μπορεις γιατι στο black friday θα βρεις καλες προσφορες!
|
|||
|
|||
Βέβαια θα πρέπει να βγει το εσωτερικό της juwel με γεματο το ενυδρείο και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι εφικτό και εύκολο!
|
|
|||
|
|||
Θεωρώ ότι το fluval είναι το φίλτρο του "αρχάριου".
Δηλ. Από άποψη ευκολίας για κάποιον που τώρα ξεκινάει ίσως είναι η άριστη επιλογή. Εγώ ήθελα να ρωτήσω αν κάποια σειρά από τα eheim, έχει αντίστοιχα ρυθμιστή ροής του νερού, όπως στο fluval που μπορείς να τη μειώσεις.... |
|
||||
|
||||
μειώνεις ροή από τα βανάκια
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή οικονομικού εξωτερικού φιλτρου | kotsos83 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 19-05-20 09:55 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου για 130 lt | ChocolatePuma | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 31-01-14 23:20 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | spirossd | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-12-10 09:57 |
Επιλογή 2ου εξωτερικού φίλτρου για rio 400 | xaftel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 14-03-09 21:38 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου. | ANXRI | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 09-02-09 00:35 |