|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πρόβλημα με Μολλι
Γειά σας, άλλαξα ενυδρείο από 30 λίτρα πήρα 40 λίτρα και από εκείνη την ώρα ένα μολλι επιτίθεται σε άλλα 2-3 ψαράκια που είναι μέσα.Να σημειώσω ότι ποτέ δεν έκανε επίθεση σε άλλο στο παρελθόν! Το έβαλα για 2 μέρες μόνο του σε άλλο ενυδρείο πίστεψα πως ηρέμησε αλλά μετά από λίγες ώρες πάλι έκανε επίθεση σε άλλα! Υπάρχει κάποια λύση?
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα!Βαλε εαν μπορείς μια φωτογραφια του ενυδρείου και μερικές λεπτομέρειες για εξοπλισμο ,αλλαγες νερου και ο,τι αλλο θεωρεις χρησιμο.
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ τωρα φαινονται καποια αιτια. Αρχικά το ενυδρειο ειναι μικρο για τον αριθμο και τα ειδη των ψαριων.Σε μικρό χωρο και χωρις επαρκεις κρυψωνες τα ψαρια λογικο ειναι να μην αισθάνονται ασφαλη και γι αυτο υπαρχει επιθετικότητα.
Το ενυδρειο χωρα πολλες βελτιώσεις. Με ενα υπόστρωμα σε φυσικό χρωμα και μερικά ευκολα φυτακια οπως κρυπτοκορινες, βαλισνερια, ανουμπιες και java Fern θα ειναι πολυ καλυτερο οπτικα, καλυτερη η ποιότητα του νερου και περισοοτερες οι κρυψωνες για τα ψαρια. 2 ερώτησεις Εχεις κανει ποτέ μετρησεις στις τιμες του νερού? Γνωριζεις οτι τα τετρα που εχεις ειναι γενετικα " βαμμένα ''?
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Δεν πιστεύω οτι φταιει το χρωμα. Απλα ειναι πολλα στριμώχνονται και δεν εχουν κρυψωνες, γι αυτο πρότεινα να βαλεις φυτά αληθινα!
Εαν δεν βλέπεις παντως να έχουν πληγες ή να λειπουν κομματια απο τα πτερύγια μην ανησυχείς ισως προσπαθεί να πάρει την κυριαρχία.
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με PH | Pitsiovic | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-04-13 01:32 |
πρόβλημα με ιο???? | manos76 | Greek Aquarist's Boards | 24 | 12-03-13 19:01 |
Πρόβλημα με CPD, help !!!!! | Roi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 05-12-09 21:09 |
Πρόβλημα με το φώς στο Rio 180 | sea_land | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-08-06 14:44 |