|
|||
|
|||
Betta plakat "Σωτήρης"
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 28×28×34 Όγκος: 26 λίτρα περίπου Κατηγορία: betta Φυτά: java fern - Rotala 'Bonsai' - limnobium laevingatum - anubias petite - Bucephalandra - Christmas moss - Ceratopteris pteridoides Ψάρια / ¶λλα είδη: 1betta plakat -ramshorn - 2 yellow spot rabbit snail Φωτισμός: 6 watt led Διάρκεια φωτισμού: 7 ώρες Φιλτράρισμα: εσωτερικό φίλτρο 200 l/h Θερμοστάτης: 25 w Παράμετροι: pH: 7.0 Γενική σκληρότητα (GH): - Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): - Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10 Αλλαγές νερού: 30% κάθε 7 μέρες Θερμοκρασία: 26 °C Stc1000 ¶λλες πληροφορίες: τρέχει 1 χρόνο |
|
|||
|
|||
Να τα χαιρεσαι φίλε και το ενυδρείο αλλά και τον κουκλο σου....!!!!!
|
|
|||
|
|||
Πανέμορφο ψάρι να τον χαίρεσαι ..... Η μοναδική αλλαγή που θα έκανα θα ήταν να έβγαζα μ πιστια για να έχει περισσότερη σκιά
|
|
||||
|
||||
τα σπαει ο Σωτηρης! ωραιο χρωμα!
να τον χαιρεσαι! |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Ευχαριστώ Γιάννη θέλω να βάλω κ αρκετή weeping moss κάτω για να δοκιμάσω κ μερικές από τις γαρίδες σου να δω αν θα τις πειράξει! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alexzou : 10-10-19 στις 08:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Α γράψε λάθος τότε και πάλι υπέροχο φίλε
|
|
||||
|
||||
Ωραιος ο ψαρης σου
Ο θερμαντηρας ειναι απο τους φτηνους κινεζικους? Αν ναι, τοτε θα σου ελεγα να κοιταξεις να το αλλαξεις συντομα με καποιον επωνυμο. Μπηκαν νερα μεσα σε εναν παρομοιο που ειχα παλιοτερα. |
|
|||
|
|||
Ναι φθηνός είναι τώρα το κινεζικό που λες δεν το έχω τσεκάρει να δω μάρκα. Τον έχω με stc για ακρίβεια. Το πρόβλημα είναι ότι έχω eheim σε όλα τα ενυδρεία αλλά έχουν μεγάλο μήκος. Ακόμα κ ένας 25w που έχω είναι μακρύς. Με δυσκολεύει στον κύβο. Αν ξέρει κάποιος κάποια μάρκα με κοντό μήκος...
|
|
||||
|
||||
Aquael comfortzone fix
απλά είναι στάνταρ η θερμοκρασία, στους 25΄, δεν ρυθμίζεται https://www.aquael.pl/en/produkty/aq...fort-zone-fix/
|
||||
|
||||
Εχει η Aquael, ας πουμε, εναν μικρο στα 25W στα 16 εκατοστα.
https://www.aquael.pl/en/produkty/aq.../ultra-heater/ |
|
||||
|
||||
Μια χαρά είναι και οι κινέζικοι...
Χρόνια τώρα χρησιμοποιώ Κινέζους από ebay ... Ακόμα ζω! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
mahachai betta.ειναι καινουρια ανακαλυψη η προκειται για "λαθος"? | kgf12345 | Bettas | 2 | 19-10-12 13:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ "BETTA AQUARIUM" | JONNY | Bettas | 12 | 07-01-07 23:47 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |