|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφα!! Τι κοράλλια είναι; Εάν μπορείς ανέβασε και μια γενική φώτο του ενυδρείου!
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ !!!!!
Τα κοράλλια είναι Leptopsammia pruvoti ή στο εξωτερικό περισσότερο γνωστά ως "sunset cup coral", λόγω του σχήματος και του χρώματος που έχουν. Γενική φωτό ....είπαμε, αργότερα....αργότερα....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samian : 16-02-19 στις 16:01 |
|
|||
|
|||
Οκ, σε ευχαριστώ!!
Καλή συνέχεια. |
|
||||
|
||||
Πανέμορφα! Σαν λουλουδόκηπος είναι!!!
|
|
||||
|
||||
Πολυ ωραιο!
Ειναι ανεμωνες τα κιτρινα σωστα? Μια με ολοκληρο το ενυδρειο μπορουμε να εχουμε καποια στιγμη ? Μπραβο παλι ,μεσογειακο for ever, δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο τα τροπικα |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
Και που να δεις από κοντά !!!!
Παράθεση:
Ευχαριστώ πολύ !!!!! Τα κίτρινα είναι κοράλλια είναι Leptopsammia pruvoti ή στο εξωτερικό περισσότερο γνωστά ως "sunset cup coral", λόγω του σχήματος και του χρώματος που έχουν. Παράθεση:
Θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερο εάν υπήρχε και περισσότερος ελεύθερος χρόνος. Τα τροπικά έχουν να προσφέρουν πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και ομορφιά, η οποία λόγω της μεγάλης εμπορευματοποίησης, έχει αναδείξει ακόμη καλύτερα το χόμπι. Γενική φωτό ....είπαμε, υπομονή....αργότερα....αργότερα....
|
||||
|
||||
Ο καιρός μπορεί να επιδεινώθηκε, αλλά λέω να σας φτιάξω λίγο την διάθεση.....
|
|||
|
|||
Πατρίδα, πολυ ωραιο κι αυτο ! θαυματα κανεις !!
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε. Με τιμά πολύ η άποψή σου.
Ευελπιστώ Πάσχα ή καλοκαιράκι πρώτα ο θεός, όταν κατέβεις στο νησί να πιούμε καφεδάκι και να το δεις από κοντά.
|
||||
|
||||
Μύρισε θάλασσα!!!
|
|
||||
|
||||
Μύρισε Αιγαίο και Μεσόγειος......θάλασσα βαθιά.....
|
||||
|
||||
Ανοιγει ο καιρος θα αρχισουμε ψαρεματα συντομα να στοκαρουμε το ενυδρειο!
Τα sunset cup coral ειδα στο ιντερνετ βρισκονται απο 10 - 50 μετρα σε σπηλιες κυριως ή κατω απο βραχους σε βαθια νερα Απορια: πως τα βρηκες με μπουκαλες βουτηξες? |
|
||||
|
||||
Ισχύει...πάμε για στοκάρισμα...!!!!!
|
||||
|
||||
Βούτα, φτιάξε πακετάκια και αποστολές παρακαλώ...
Αρχίζω κάτι μεγάλο οσονούπω... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Απ εξω οτι πιασω (ελπιζω) Μεγαλο οταν λες εσυ, το λιγοτερο που θα δω να εχει ειναι ροφους και λιτσοπουλα! Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στο νέο μου σπίτι, έχω ελεύθερα 300x45cm στην κρεβατοκάμαρα, απέναντι από το κρεβάτι και 320x50cm στο μπαλκόνι... θαλασσινό και χρυσόψαρα θα πάνε.. Ελπίζω να το χρησιμοποιήσω όλο το μήκος |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα νομίζει ότι πας για πισίνες...... Κάτι χρωστάς....από το παρελθόν......σε γέρο και παιδί μην τάξεις λένε στο χωριό μου....
|
||||
|
||||
Aυτά είναι νέα!!!!
|
|
||||
|
||||
Αναμένουμε εξελίξεις !!!!!!
|
||||
|
||||
Επειδή η άνοιξη προβάλει σιγά - σιγά, μερικές φωτογραφίες για να βουτήξουμε στα δροσερά νερά της Μεσογείου.
Μέση θερμοκρασία ενυδρείου την παρούσα περίοδο 17 οC. Την FTS την χρωστάω πολύ καιρό, αλλά και πάλι δεν την πέτυχα αρκετά. Καλό σαββατοκύριακο σε όλους και χρόνια πολλά για την εθνική και θρησκευτική μας εορτή, την Δευτέρα. Το αριστερό νησί Το δεξιό νησί Και ολόκληρο το ενυδρείο (FTS)
|
||||
|
||||
Εκπληκτικό ενυδρείο.. Επιβλητικό!! Ψαράκια δεν έχεςι βάλει ακόμα??
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Από ψάρια σχεδίασα από την αρχή, να είμαι πιο προσεκτικός, και να μην φτιάξω την ψαρόσουπα που είχα στο προηγούμενο. Είναι πάντως εντός του προγραμματισμού των επόμενων μηνών. Με το δικό σου, έχουμε τίποτα νεώτερο.
|
||||
|
||||
Είναι ένα όνειρο!!!
Τι ομορφιές που κρύβουν οι θάλασσές μας... |
|
||||
|
||||
Εξαιρετικο!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Όντως οι ομορφιές που "κρύβονται" στις θάλασσές μας είναι πολλές.
|
||||
|
||||
Πανέμορφο Μεσογειακό να είσαι καλά να το χαίρεσαι !!! Υπέροχο !
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ, για τα καλά σου λόγια, Αρτεμησία.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Είμαι σε μελέτη, ελπίζω μέχρι το Πάσχα να εχω φτιάξει γυάλα, βάση.. Και μάλλον πάω για 3m!! Μακάρι!!!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου....
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Μια μικρή σταγόνα Αιγαίου» | Samian | Μεσογειακό | 383 | 05-11-17 22:14 |
μικρή λίμνη | valantis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 06-05-09 06:10 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Απο το πανεπιστήμιο Αιγαίου............ | aristomenis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 19-01-08 00:40 |