27-09-18, 08:30 | #1 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΠΑΡΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ JUWEL RIO 120
27-09-18, 08:30
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Μήπως κάποιος γνωρίζει που μπορώ συγκεκριμένα να βρω στεγανά ντουι μαζι με τις βάσεις στηριξεις τους. η εαν υπάρχει κάποιο site που υπάρχουν αυτά να παραγγείλω
για λάμπες Τ5 |
|
Εμφανίσεις: 3515
|
|
||||
|
||||
μονο απο e-bay βρηκα.. https://www.ebay.com/itm/2-Pcs-G13-F...AAAOSwG4FatnJ1
Δες κι αυτο απο ali που ρχονται πιο γρηγορα αν σε βολευει καποιο https://www.aliexpress.com/store/pro...ceBeautifyAB=0
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Ασχετο αλλά μηπως ξέρεις πως μπορώ να το κανω να δουλέψει με μια μονο λαμπα?οταν αφαιρεις τη μια δεν αναβει ουτε η αλλη...
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τα εργοστασιακα φωτιστικα το χουν αυτο το θεμα.. Καλη συνεχεια! ------------------------- Παράθεση:
Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος.. Βαλε καλυτερα αλουμινοχαρτο κατω απ τη μια λαμπα για να μειωσεις ετσι το φωτισμο.
Θέμης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis_aqua : 27-09-18 στις 22:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
αχ...αυτο με το αλουμινοχαρτο το εχω κανει....
ευχαριστω πολυ παντως |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πάρε τηλέφωνο στο HLETROUS (στο παρακάτω link) και ρώτα... είναι και μέλος του forum... οπότε γνωρίζει τι είναι αυτό που ψάχνεις. Εγώ από εκεί έχω πάρει τα δικά μου. https://www.xo.gr/profile/profile-911208591/el/ Ξεκολλήστε από το ebay (και τα άλλα) και ψάξτε λίγο τι γίνεται και στην Ελλάδα. Κι εγώ ψωνίζω από το ebay.. αλλά έχω βρει το ίδιο προϊόν εδώ φτηνότερα οπότε... ΔΕΝ περίμενα κι 1 με 2 μήνες. Όταν εδώ είναι με διαφορά διπλάσιας τιμής... φυσικά θα το παραγγείλω απ' έξω.- ------------------------- Παράθεση:
ΔΕΝ έκανες καλό ψάξιμο... υπάρχουν στα καταστήματα με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. Τα link που έβαλες... ΔΕΝ οδηγούν στο προϊόν αλλά στις διευθύνσεις (του ebay και του aliexpress).- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 28-09-18 στις 23:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Diskus μαζι σου συμφωνω σ αυτο που λες αλλα δεν καταφερα να τα βρω εδω..βλεπεις κι εμενα μ ενδιαφερουν τα στεγανα για Τ5 να τα χω στοκ..
Παντως οταν εφτιαχνα το δικο μου πριν 2 χρονια με τα χιλια ζορια να βρω κι αυτα σε διπλσια τιμη απο ebay οποτε αναγκαστικα πηρα απ εξω... Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέμης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis_aqua : 29-09-18 στις 00:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος JUWEL RIO 180 | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 02-11-16 11:46 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΕ JUWEL | evina | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-01-13 19:16 |
προβλημα με φωτισμος | μανωλης123 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 01-03-11 18:00 |
σετ φωτισμου gia juwel rio 180 | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 05-05-06 16:12 |