|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σκέψεις για Αφρικάνικο.
¶ρχισα να κάνω σκέψεις για το πρώτο μου αφρικάνικο το ενυδρείο είναι 135χ45χ45
θα μπορούσα να βάλω Aulonocara μου αρέσουν τα χρώματα που έχουν. Αφρικανοί περιμένω την άποψή σας. |
|
||||
|
||||
Θα μπορούσες αλλά παρόλο που έχεις καλό μήκος ενυδρείου, θα έχεις μικρό αριθμό ψαριών λόγω λίτρων. Επίσης χρώμα έχουν μόνο τα αρσενικά Aulonocara.
Εγώ θα σου πρότεινα mbuna. |
|
|||
|
|||
Δεν έχω αντίρρηση πόσα μπορώ να βάλω?
|
|
||||
|
||||
Σε τι δεν έχεις αντίρρηση?
(χωρίς αντιρρήσεις πως θα κάνουμε συζήτηση? ) |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
τώρα έχω φυτεμένο με ξιφοφόρους. |
|
||||
|
||||
Από χρώμα άλλο τίποτα τα mbuna
Μια δωδεκάδα ψάρια από 1-3 είδη πιστεύω ότι θα είναι καλά. Δες εδώ κάποιο που σ' αρέσει ιδιαίτερα και θα βρούμε τους κατάλληλους συγκάτοικους http://www.cichlid-forum.com/profile...gory.php?cat=2 |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Με την σειρά αν δεν μπορουμε το 1 το2 το 3.......... |
|
||||
|
||||
Εφικτός συνδυασμός 1+3+5
Μάλλον θα δυσκολευτείς να βρεις Tropheops. |
|
|||
|
|||
Αν δεν βρω Tropheops και βάλω το 1 και το 5 πόσα ψάρια μπορώ να βάλω και αν πρέπει να τα βάλω όλα μαζί, σε ευχαριστώ για την βοήθεια από την Αφρική έχω μαύρα μεσάνυχτα.
|
|
||||
|
||||
Από ένα χαρέμι με 1 αρσ και 4/5+ θηλ.
Ξεκίνα με στήσιμο, στρώσιμο σωστά και εδώ είμαστε για να ρίχνουμε φως στο σκοτάδι |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
α)εξωτερικό φίλτρο τώρα δουλεύει με εσωτερικό σαμπ και μου κόβει λίτρα το Fluval 406 μου αρέσει. β)να δώσω τα ψάρια που έχω μέσα και να ετοιμάσω το ενυδρείο. Έχω μπεζ χαλαζιακη άμμο και θα την κρατήσω βάζοντας πέτρες ασβεστολιθικές θα είμαι καλά? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
και με το εσωτερικό μπορείς να ξεκινήσεις και το βγάζεις αργότερα
Μη μου βάζεις ιδέες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το ph είναι περίπου στο 7,5. |
|
||||
|
||||
Ξεκίνα είσαι έτοιμος
|
|
|||
|
|||
Με το νερό δεν έχω πρόβλημα μπορώ να ρίχνω και από το σκληρό που βγάζει η ώσμωση που έχω για τις γαρίδες. Δίνω τα ψάρια και παίρνω τα βουνά για πέτρες.
|
|
||||
|
||||
Θα κάνεις και γυμναστική!
Το χόμπυ μας προσφέρει ολιστική θεραπεία |
|
|||
|
|||
και με το εσωτερικό μπορείς να ξεκινήσεις και το βγάζεις αργότερα
Τελικά έκανα την τρελά και για το φίλτρο πήρα το Fluval 306 και αργότερα ίσως προσθέσω ένα πιο μικρο αν έχω πρόβλημα, να το ξεκινήσω σωστά για να μην ξεστήνω πάλη. |
|
|||
|
|||
Σος δεν βρίσκω πέτρες!
Έκανα σήμερα μια βόλτα και μάζεψα μερικές πέτρες. |
|
|||
|
|||
https://www.youtube.com/watch?v=zHMRt6vput0
Ένα βίντεο και 2 φωτογραφίες από το μέρος που μάζεψα τις πέτρες. |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Εκεί έχεις πέτρες για να φτιάξεις το σινικό τείχος
Μόνο μικρές μάζεψες. Χρειάζεσαι και μερικές πολύ μεγαλύτερες για να δώσεις ύψος και να το στήσεις όμορφα. Κοίτα και στις παρουσιάσεις να πάρεις ιδέες. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Οι πέτρες είναι 3 λεπτά από το σπίτι μου αλά δεν είναι σίγουρο ότι θα βάλω αυτές θα κάνω μια πιο μεγάλη βόλτα πιστεύω ότι θα βρω καλύτερες. |
|
|||
|
|||
Έκανα ένα πρόχειρο στήσιμο για να δούμε καλύτερα τις πέτρες τώρα που τις βλέπεις στημένες θεωρείς ότι θέλω μεγαλύτερες?
|
|
||||
|
||||
Θέλεις μερικές για να τις βάλεις όρθιες.
Εκτός από τις απαραίτητες κρυψώνες που πρέπει να φτιάξεις, προσπάθησε να μην είναι φλατ αλλά να δίνεις προοπτική τρισδιάστατη |
|
|||
|
|||
Πως το βλέπεις με τα 2 φακιόλια αν ενισχύσω το δεξιό?
|
|
||||
|
||||
φακιόλια τι είναι?
Θέλεις αρκετές ακόμη σαν κι αυτές που βλέπω και μερικές μεγάλες. Σκέψου ότι μετά τη τοποθέτηση της πέτρας θα βάλεις και την άμμο και κάποιες θα σκεπαστούν. Όπως και να ΄χει μέχρι να βρεις αυτό που θα σε ικανοποιεί θα χρειαστεί να τις αλλάξεις αρκετές φορές θέση. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
το φελιζόλ τι πάχος να έχει? Σε έχω ζαλίσει. |
|
||||
|
||||
Δεν είναι απαραίτητο αλλά επειδή είσαι φοβητσιάρης βάλε dow μπλε (όχι απλό άσπρο φελιζολ) με πάχος 1εκ~
Βάζεις το dow, μετά τοποθετείς τις πέτρες σταθερά, μετά προσθέτεις την άμμο για να "δέσει" την βάση των κατασκευών σου και τέλος το νερό. |
|
|||
|
|||
Νομίζω ότι βελτιώνομαι δάσκαλε
|
|
|||
|
|||
Βρήκα τα
Metriaclima Red Zebra στο aquavivere έχει και Pseudotropheus Elongatus Mpanga μπορώ να τα βάλω μαζί? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καφέ άλγη σε αφρικάνικο. | Λάμπρος.Τ | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 57 | 17-04-16 00:20 |
Επιλογή φωτισμού σε Αφρικάνικο | Undertaker | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 27-08-14 20:04 |
Kuhli loach σε αφρικάνικο;; | \/ag | Tanganyika | 9 | 07-03-11 10:59 |
Συμβουλές για νέο αφρικάνικο!! | tsoum | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 38 | 29-11-10 01:29 |
200 λιτρα αφρικάνικο | agnos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 01-03-10 05:19 |