|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τόσο εύκολα αναπαράγονται? μου πέρασε απ το μυαλό αλλά λέω αποκλείεται.. τις έχω μόνο ενάμιση μήνα. Δηλαδή κοτέτσι το ενυδρείο έτσι..
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι αυγομενες,αλλα δεν βγαινουν τα μικρα σε γλυκο νερο...
ειναι σχεδον αδυνατο... δεν προκειται να δεις μικρα...
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς δε θα δεις γαριδάκια σε γλυκό νερό. Θέλουν αλμυρό για να επιβιώσουν οι ναύπλιοι.
|
|||
|
|||
![]()
μμμ.. μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό?
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα σε όλους σήμερα παρατήρησα μια γαρίδα αμάνο γεμάτη στα πόδια από κάτω με ένα σκούρο καφέ χρώμα και τα ανάλογα βίντεο..
http://www.youtube.com/watch?v=IBs--...ature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=89ZxM...ature=youtu.be γνωρίζει κανεις λεπτομέρειες? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι έχει αβγά, αλλά μη περιμένεις να δεις γαριδάκια να μεγαλώνουν, απαιτείται υφαλμυρο νερό γι αυτό.
|
|||
|
|||
![]()
τελικα τι εγινε με τα αυγουλακια που βλεπουμε?
|
|
||||
|
||||
![]()
οτι γινεται με τις αμανο:
τιποτα! χωρις υφαλμυρο νερο,δεν επιζουν τα μικρα.. ασε που λογικα,φαγωνονται τα αυγα ετσι κ αλλιως...
|
||||
|
||||
![]()
Είχα διαβάσει για μια διαδικασία μεταφοράς της μάνας σε υφάλμυρο νερό. Φυσικά δεν θυμάμαι που το διάβασα
![]() ![]() Το εχει δοκιμάσει κανείς;;;;; με αποτελέσματα;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Μια απο της 4 Αμανο μου ,που ειναι και τεραστια σε σχεση με τις αλλες,εσκασε μυτη σημερα γεματη αυγα.Εχει επιχειρηση κανεις να την βαλει σε υφαλμηρο μηπως εκκολαφθουν?Αξιζει τον κοπο η προσπαθεια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις δεύτερο ενυδρείο εφεδρικό μπορείς να δοκιμάσεις, και μόνο η προσπάθεια αξίζει.
Πάντως δεν είναι ότι πιο εύκολο, ακόμα και πεπειραμένοι από τα χίλια περίπου αβγά καταφέρνουν να μεγαλώσουν 30 με 40 γαρίδες
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην φαω τον κοσμο τωρα..επιγραμματικα ξερεις τι κανω?Υφαλμηρο δηλαδη?μισο μισο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Θέλει μεγάλη ιστορία και ολα θα κρέμονται σε μια κλωστή.
Αν εχεις όρεξη όμως προσπαθησέ το. Εχει πολλά άρθρα στο ιντερνετ να δεις. Διαβασε και πράξε αναλόγως Δες αυτή την σελίδα που θεωρείται απο τις καλύτερες http://caridina.japonica.online.fr/English/ Και εχει υπόψη οτι τα νεογγένητα πρεπει να μεταφερθουν σε υφάλμυρο μόλις γεννηθούν οχι η γαρίδα Και θα χρειαστείς refractometer για την αλατότητα ή πυκνόμετρο Η αλατότητα να είναι 1024- 1025 Με τα περισσότερα αλάτια το επιτυγχάνεις αν βάλεις 35 γραμμάρια αλατιού ανα 1 λίτρο νερό Θα ανεβάζεις όμως την αλατότητα αργά Οχι απο την αρχή ολο το αλάτι μαζί Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stydio : 01-02-13 στις 23:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μανικι..μου λειπουν και τα εργαλεια..θα πειραματιστω με βρυση και προσθηκη θαλασσας και οτι γινει.Ευχαριστω παντως.Με την ευκαιρια με τις fan shrimps τα ιδια ισχυουν?
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα σας.εχω μια γαριδα που εχει αυγα εδω και 5 μερες.τι μπορω να κανω για να μπορεσει να γεννησει?και να ζησουν τα μικρα??
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω 2 αρσενικές και 2 θηλυκές γαρίδες αμάνο..
και η δύο θηλυκές έχουν αυγουλάκια ![]() Για να εκκολαπτούν πρέπει να μπουν σε θαλασσινό ενυδρείο ε..? Το έχει κάνει κάποιος? να μου πεί... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορουν να εκολαυθουν μονο σε υφαλμηρο νερο. Οχι σε αλμυρο.
Ειναι για πολυ extreme καταστασεις.
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Υπάρχει κάποιος απο εδώ που το έχει κάνει, να μου πει..? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 03-04-16 στις 00:51 |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα μου έφεραν αυτή τη γαριδούλα...την είδα λίγο φουσκωμένη πίσω...λέτε να έχει αυγά?? δε ξέρω κατά πόσο είναι ευδιάκριτο από αυτές τις φωτο...
|
|
|||
|
|||
![]()
κανείς ρε παιδιά?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι καθαρές οι φώτο, amano είναι η γαρίδα;
|
|||
|
|||
![]()
ναι αμάνο είναι...σε περίπτωση που έχει αυγά,σε πόσες μέρες θα είναι ευδιάκριτα??
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι λάρβες των amano απαιτούν υφάλμυρο νερό για να μεταμορφωθούν σε γαρίδες
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα
Υποθέτω ότι είναι αυγά σωστά???? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αυγα ειναι. Συνηθες φαινομενο στις θηλυκες amano, θα το συναντας πολυ συχνα.
Μην περιμενεις μικρα, ομως. Ο γονος χρειαζεται υφαλμυρο νερο για να ζησει. Ειναι μια δυσκολη διαδικασια η αναπαραγωγη των amanos, που πολυ χομπιστες εχουν δοκιμασει, ειτε με μικρο ποσοστο επιτυχιας, ειτε χωρις επιτυχια.
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το ξέρω για το υφάλμυρο
Απλα εδώ και χρόνια βλέπω αυτή την εικόνα και είπα να σιγουρευτώ Ευχαριστώ Σημείωση συντονιστικής ομάδας: Το νήμα αυτό έχει επεξεργαστεί και είναι αποτέλεσμα συνένωσης παλαιότερων θεμάτων με παρόμοιο περιεχόμενο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 02-04-16 στις 22:05 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Θέματα σχετικά με στήσιμο ΅΅γαριδάδικου΅΅ | Chris82 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 64 | 30-11-14 12:58 |
Θέματα σχετικά με C.R.S.: Προβλήματα / συνθήκες | el.stel | Γαρίδες του γένους Caridina | 61 | 17-03-13 02:12 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |