|
||||
|
||||
Με μενα και μονο με μενα,υπαρχει παρασκηνιο Νικο στον χωρο πραγμα που δεν φανταζομουν ποτε και με εχει πεισμωσει.
|
||||
|
||||
Έλα ρε... παρασκήνιο στον χώρο;
|
|
||||
|
||||
Bήμα,βήμα το πάμε....
|
||||
|
||||
Όποιος βιάζετε... σκοντάφτει.-
|
|
||||
|
||||
Το δωμάτιο δεν υπάρχει πια,τουλαχιστον ετσι οπως το ξέρατε.Δύο χρόνια δούλεψε απροβλημάτιστα χωρις ουτε μια ασθένεια.Πολλοί το επισκεφτήκατε αλλοι το παρακολουθούσατε απο το θέμα αυτο,αλλοι πήρατε και ψάρια απο αυτο το δωμάτιο.Οι κόποι δυο ετών με καθημερινή ενασχόληση τουλαχιστων τριων ωρων για αλλαγές νερου πηγαν χαμένοι επειδη καποιοι αποφασισαν οτι μπορουν να μας γ@μ@σ@@ν το χόμπι επειδή δεν εχουν συνείδηση.
Δεν πειράζει.Η αποχή είναι μονόδρομος αυτή τη στιγμή. Ανασυγκρότηση λοιπόν και θα τα πούμε σύντομα. Τα ενυδρεια άδειασαν,απολυμανθηκαν και θα βγουν προς πωληση μετα απο ενα μήνα. Εγώ παραμένω εδω ως απλός θεατής και αν μπορώ κάπου να βοηθήσω θα το κάνω.Εξάλλου αυτό ηταν και το γεγονος που έφερε το τέλος,η χείρα βοηθείας προς έναν φίλο,χομπιστα που είχε πρόβλημα. That's all.
|
||||
|
||||
Τι εγινε βρε Δημήτρη ; Τα έχασες όλα τα ψάρια ;
|
||||
|
||||
Κριμα. Μονο αυτο.
|
||||
|
||||
Οχι Τακη,παλευω να τα κρατήσω γιατι αυτο που εχουν δεν ειναι κατι απλο.Ειναι νεοφερμενο και πολυ δυνατο.Θέλει χρόνο.
Έκλεισα εξι γυαλες και τα κρατάω σε δύο με αγωγή. Έχει ο Θεός.
|
||||
|
||||
Καλή δυναμη τότε βρε Δημήτρη
|
|||
|
|||
Δημήτρη ελπίζω να αλλάξεις γνώμη και να μν τα πουλήσεις δν σε ξερω πολυ καιρό αλλα τν τελευταίο καιρό ήρθαμε λίγο ποιο κοντά
|
|
||||
|
||||
Κρίμα και είχες κάνει καλή και προσεγμένη κατάσταση(από όσο κατάλαβα)..............ελπίζω να γίνουν καλά τα ψάρια και να επιστρέψεις γρήγορα!!!
|
|
||||
|
||||
Φιλαρακι αν μπορω να βοηθησω πουθενα
Διπλα ειμαστε!
|
||||
|
||||
Κριμα ειλικρινά Λυπάμαι πολύ .
|
||||
|
||||
Τα έχουμε πει από κοντά... αλλά εδώ... διαβάζω και ΔΕΝ μπορώ να το πιστέψω.
Κατά πρώτον... ΔΕΝ θεωρώ ότι είναι κάτι νεόφερτο αφού το έχουμε ξαναζήσει το έργο (στο τέλος του '09). Όπως ξέρεις εγώ στάθηκα τυχερός και ΔΕΝ έχασα ψάρι (τα πρόλαβα γιατί ήμουν υποψιασμένος, από αυτά που είδα στους άλλους) αλλά κάποιοι... "τράβαγαν τα μαλλιά τους". Νομίζω ότι και τώρα... η ίδια αιτία, έκανε την ζημιά. Λυπάμαι πολύ... για την απόφαση που πήρες.- |
|
||||
|
||||
Λυπάμαι πολύ Δημήτρη Εύχομαι να τα καταφέρουν τα υπόλοιπα ψάρια
|
||||
|
||||
Δειχνουν να βελτιωνονται.
http://vid534.photobucket.com/albums...psiv2pg0gi.mp4 Τα ενηλικα ακομα δειχνουν να ζοριζονται.Εχουμε δρομο μπροστα μας. Εδω καποιες φωτογραφιες για να βλεπουν ορισμενοι πως ηταν τα ψαρια πριν.
|
||||
|
||||
Αντε Μπράβο Δημήτρη, έτσι να έχουμε ευχάριστα νέα,
καλή δύναμη
|
||||
|
||||
Μπραβο ρε Μητσο.Σιγα σιγα να ερθουν τα καλυτερα!
|
||||
|
||||
Ευχομαι τα καλυτερα Δημητρη!!!
|
|
||||
|
||||
Πουλήθηκαν αρκετά ενυδρεία αλλά σε ένα απο αυτά που παρέμειναν....
|
||||
|
||||
Όμορφα Δημήτρη να σου ζήσουν !!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Grandmοther Shrimp room.. | kifinas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 36 | 16-01-15 23:14 |
blue magic | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 06-07-11 12:44 |
My fish room | Σωτος | Malawi | 72 | 27-12-10 13:56 |
Magic Fish ??? | kostoukitos | Ιστοσελίδες στο Internet | 8 | 11-01-10 00:37 |