|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Προετοιμασία ζευγαρώματος ??
Γεια σας
Στο ενυδρείο μου υπάρχουν 4 corydoras, 4 sae και ένα ζευγάρι colisa lalia το οποίο ο αρσενικός εκτός ότι είναι επιθέτικος πολύ στην θηλυκιά φτιάχνει σε μία γωνιά επάνω φωλιά με φυσαλίδες,είναι ενδείξεις ζευγαρώματος? και εάν είναι τι πρέπει να κάνω, να βγάλω το ζευγάρι από το ενυδρείο? εάν γνωρίζει κάποιος κύριος η κυρία θα χρειαζόμουν τη βοήθειά σας καθότι είμαι καινούργιος στο ''άθλημα''. Το ενυδρείο είναι 200 λίτρα φυτεμένο. Ευχαριστώ πολύ Βασίλης |
|
||||
|
||||
Χωρίς να μπορώ να σου απαντήσω με απόλυτη σιγουριά τα colisa laila ζευγαρώνουν όπως ακριβώς τα betas! ¶ρα θέλουν δικό τους χώρο για να κάνει ο αρσενικός την φωλιά (χωρίς δυνατά ρεύματα νερού και τη χαλάει) και το απαραίτητο παιχνίδι για την αναπαραγωγή. (Διάβασε λίγο στο site για την αναπαραγωγή των μονομάχων και κάνε τα ίδια πιστεύω οτι θα τα καταφέρεις).
Καλή επιτυχία
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασία ξύλου | fighterfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 16-06-07 22:01 |