|
|
|||
|
|||
![]()
Δες και πως ειναι η πληγή του από φωτό μόλις τωρα
![]() Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από 10 μέρες, το ψάρι βρίσκεται εκτός Καραντίνας και η πληγή του πάει πολύ καλά,έχει σχεδόν κλείσει.
Μόνο αλάτι χρησιμοποιώ πλέον σε αναλογία 0,3. ![]() Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειναι, μπομπα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Να συνεχίσω το αλάτι μέχρι να κλείσει εντελώς ή να αρχίσω να το μειώνω σταδιακά?
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
ποσες μερες συνολικα ειναι σε αλατι;
|
|
|||
|
|||
![]()
Περίπου εικοσι
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ πολυ ολους.
Το ψάρι εχει θεραπεύτει τέλειως,η πληγή του εχει κλείσει και δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα πια. ![]() Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη για το out of topic, χρειάζομαι τον μαθηματικο τύπο που μπορείς να υπολογίσεις τα καθαρά λίτρα του ενυδρείου μεσω των διαστάσεων.
Οποίος τον ξέρει ας τον γράψει παρακαλώ. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις σε εκατοστά
Μήκος Χ Πλάτος Χ Ύψος / 1000
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Τακη
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oranda Red cap Vs Κερατόφυλλο !!! | gkontos | Χρυσόψαρα | 12 | 29-01-13 16:52 |
Oranda | achisael | Χρυσόψαρα | 4 | 11-07-10 05:47 |
ΑΡΡΩΣΤΟ ORANDA | lionhead | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 27-04-09 12:33 |
Ασθένεια τι? σε Oranda | KOKORAS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 34 | 27-04-09 12:33 |
lionhead ή oranda? | oikonm | Χρυσόψαρα | 3 | 16-08-07 09:18 |