|
||||
|
||||
χαχαχαχαχα......λεο θα κάνουν κόμμα οι γυναίκες και μετά τον "ήπιαμε"!!!
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα σε όλους!
Πολλά και διαφορα τα νεα αυτές τις ημέρες...... Καταρχήν ενα μεγάλο Ευχαριστω στον Δημήτρη golf που ήρθε σημερα απο νωρίς το πρωι και τελειώσαμε το πρώτο σκέλος των διορθώσεων του φωτιστικου και πλέον λειτουργεί κανονικά χωρις πρόβλημα! μεσα στις επόμενες μέρες θα ξαναβρεθούμε για να το τελειώσουμε και αν ολα έχουν παει καλα,θα κλείσουμε τις εργασίες κάνοντας μετρήσεις "par" στο φωτιστικο,γιατι κατι μου λεει οτι θα πυροβολεί! Δυο εβδομάδες με τις εργοστασιακές παροπλισμένες τ5 τα sps την "άκουσαν" για τα καλα και φυσιολογικά επήλθαν και απώλειες! Ενα φραγκ εισαγωγής μηνός, τενουι deep blue έφυγε σε μια νύχτα μεταξύ 12-13 μέρας! επίσης μια άγρια ακροπορα δυο μηνών εισαγωγής,υποτονικό αλλα ζωντανό που έδειχνε σημάδια ανάρρωσης και βελτίωσης,άρπαξε και νέκρωσε όλη η βάση και ζει μονο το 30% της πλέον! Μια τουρακι νέκρωσε στην βάση αλλα πιστεύω να αναρρώσει η συγκεκριμένη οπως και ο ροζ/μόβ Υακινθος Με ελαφριό νέκρωμα σε μια πλευρά της βάσης του μου δείχνει να συνέρχεται! Ολα τα υπόλοιπα κοράλλια ειναι μια χαρά και σιγα σιγα επανέρχονται στους φυσιολογικούς ρυθμούς καταναλώσεων βάση τιμών,αλλα ομως ακόμα χρειάζονται τον χρόνο τους,για να επανέλθουν στα επιθυμητά χρωματικά επίπεδα! Τέλος χρωστάω μια φωτο στο φιλαρακι μου τον Σακη, απο μια σχετικά νεα εισαγωγή,η οποίο φαίνεται να πέρασε αλώβητη απο την ταλαιπωρία των ημερών! Εχινατα white-yellow ......ή αλλιώς έρωτας! |
|
|||
|
|||
Νικόλα σε λίγες μέρες θα έχεις ξεχάσει της απώλειες και θα έχουν ξανά γίνει τα κοράλλια όπως πριν .
Μερικές λεπτομεριες θα ήθελα για να κάνουμε μια σύγκριση στα δύο φωτιστικά! Πόσα βατ δουλεύες τόσο καιρό τα λέντ και τι φωτιστικό έβαλες τ5 και την ακουσαν πες μας μερικές λεπτομεριες να δούμε και εμείς τι έφταιξε και νεκρώσης τα κοραλια . |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
τις τελευταίες δυο εβδομάδες φορούσα 4χ54w τ5 στην επόμενη συνάντηση με τον Δημήτρη σύντομα θα κανουμε μέτρηση par,επομένως θα βγάλουμε και χειροπιαστά συμπεράσματα! |
|
||||
|
||||
καλημέρα σε όλους!
εχθές ειχα αφαιρεσεις απο τον ύφαλο! ο απολογισμός των δυο εβδομάδων χωρίς αρκετό φως! |
|
||||
|
||||
Καλημέρα νικο. Σε τι στάδιο βρίσκεται το νέο φωτιστικο; εύχομαι ναναι οι τελευταίες σου απώλειες!
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Παράθεση:
να είσαι καλά φιλαράκι μου,σε ευχαριστώ πολύ! περιμένω 3 πλακέτες να έρθουν και 5 ντραιβερς για ώρα ανάγκης! θα αλλάξουμε τις πλακέτες μόνο και είμαστε κομπλε πιστεύω! |
|
||||
|
||||
Νικο να ξερεις χροστας μια γερη παρουσιαση φωτιστικου!!! εχεις κανει πολυ καλη δουλεια και θελουμε τα "φωτα" σου!!!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Νικόλα δείχνουμε και τα καλά αλλά και τα άσχημα!
Ελπίζω να τα κρατήσες να θυμάσαι τα προβλήματα.... |
|
||||
|
||||
Τα καλομαθες στην racing και τωρα τους εβαλες απλη.......
Εύχομαι να ειναι οι τελευταίες απωλειες Νικο.
|
||||
|
||||
Θα γίνει Λεο άμεσα,οταν τελειώσουμε με το καλό κάνοντας και μετρησεις par για να εχουμε χειροπιαστά και καταγεγραμμένα αποτελέσματα!
|
|
||||
|
||||
αντε ρε ΝΙκο αντε για να βαλω και εγω στο προγραμα το update του γιατι κατι μου λεει οτι οι αλγες μπορει να ειναι και απο αυτο!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Προς γνώση και συμμόρφωση παράγγειλα κάποια ανταλλακτικά ετσι ώστε να μην βρεθώ προ εκπλήξεως! Ναι τις κράτησα για στηρίγματα,σε ιπτάμενες κολλήσεις νέων για το μέλλον! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Να εισαι καλα φιλαρακι μου σε Ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
μπραβο ρε φιλε, τουμπανο ειναι...!!!! πολλα μπραβο σου!!!!
σε παρακολουθω απο την αρχη!!!!!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου να είσαι καλά! όποτε ξανακατεβεις αθηνα σε περιμένω για καφεδάκι! |
|
||||
|
||||
Ναι φιλε μου, εννοειτε!!!! Μολις μπορεσω....
|
||||
|
||||
οκ Θανάση,να είσαι καλά φιλαράκι μου!
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά με υγεία!
Θέλω να ευχαριστήσω για αλλη μια φορά τον Δημήτρη(golf),που ήρθε σημερα απο τον πρωι σπίτι έως και αργά το απόγευμα για να κανουμε τις επιδιορθώσεις στο φωτιστικο! Παρέα μας ήταν και ο Γιώργαρος sogirys που βοήθησε και εκείνος όπου χρειάστηκε και τον Ευχαριστω επίσης! Το φωτιστικο ειναι έτοιμο και μένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες που θα γίνουν σε μια επόμενη συνάντηση! Τέλος έπρεπε να δούμε και με την "γλώσσα των αριθμών" την δύναμη του φωτιστικού! Ετσι ο Δημήτρης έβγαλε το λάπτοπ και εγω('άλλο που δεν ήθελα)βούτηξα το χέρι μεσα κρατώντας το "μάτι" μέτρησης par! Τα αποτέλεσμα 260 αραγωνιτη 350 λιγο κατω απο μεση 605 επιφάνεια 2210 Λεντ Τα λόγια ειναι περιττά..........και νεκρούς ανασταίνει! |
|
|||
|
|||
Μπραβο παιδια αλλα αυτο το καθε σαββατο μου φαονεται δικαιοκογια για να εβυδρειακο καφεδακι
Πολύ καλές μέτρησης αν σκεφτείς ότι έχεις ακόμα ένα 20% να ανεβάσεις. και φαντάσου κάτι ακόμα φίλε να το κάναμε να δούλευε με 1w ανά λίτρο που έτσι δουλεύουν της άκρο αυτοί που έχουν τ5 . |
|
||||
|
||||
Μπράβο παιδιά.
Νίκο 50βατα είναι τα λεντ σου; πόσα τεμάχια έχει;
|
||||
|
||||
Σάκη μεγαλώνουν ακροπόρες πάνω στον αραγωνίτη!
|
|
||||
|
||||
ναι Γιώργο,6χ50w είναι!
|
|
||||
|
||||
Μπραβο στα μαστορια!!!
Ελα Νικο πες την αληθεια εχεις τρελαθει απ την χαρα σου |
|
|||
|
|||
Της καλύτερες ευχές μου για τους εορτάζοντες.
|
|
||||
|
||||
Φωτάρα μου ακούγεται... Μπράβο και για την ομαδική δουλειά και την προσφορά βοήθειας! Μακάρι να την είχαμε και οι υπόλοιποι στην επαρχία, που παλεύουμε μόνοι... Βάλε και καμιά φωτό, να δούμε το αποτέλεσμα!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Χαχαχαχαχα.......ε λιγο το εχεις,πιος τυφλός δεν θελει το φως του! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ο Δημήτρης jim έκανε κάποιες αναβαθμίσεις στον κοντρολερ και πρόσθεσε κατι διαχωριστες και αισθητήρες! Αυτοί οι ολίγοι...... Φωτο θα τα βγάλω οταν το τελειώσουμε,κάνοντας και μια μίνι παρουσίαση! |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα σε όλους!
Το ενυδρείο σιγα σιγα ξαναβρίσκει τον δρόμο του,μετα το περιστατικό του φωτιστικου και το ομολογούμενος πισωγύρισμα! και οι ατυχίες στο προγραμμα ειναι,κανεις δεν εχει υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία! Παμε λοιπών με εισαγωγή δυο νέων ακροπορων ετσι για να μας ανεβεί λιγο το ηθικό..............έβγαλα φωτο το κόλλημα μονο της πρώτης(τενουι white-blue tips) η οποία εχει κολληθεί απο το κοτσάνι της και ειναι όλη στον αέρα(την ήθελα λιγο πιο αριστερόστροφα αλλα δεν πειραζει θα στρώσει)! Ακόμα δεν έχουν ανοίξει αλλα τις πιστεύω γιατι φαίνονται υγιέστατες! Τέλος έβγαλα δυο φωτο κατω απο το φεγγαροφως...... |
|
||||
|
||||
Μπραβο ρε Νικο!!!Τωρα δεν σε σταματα τιποτα....
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |