|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολα τα παιδια , εδω και αρκετο καιρο οταν κλεινω το φιλτρο για να κανω την αλλαγη μου οποτε στην επιφανεια επικρατει ηρεμια , σκυβω και κοιταω την επιφανεια στην ιδια ευθεια με αποτελεσμα να πορτοκαλιζει..να το το πω ? να ειναι σαν ουρανιο τοξο να το πω ? σαν λαδιλα ..κατι τετοιο , προφανως πρεπει να ναι πρωτεινικο φιλμ ..
απο αυτα που εχω διαβασει δεν ειναι ιδιαιτερα ανησυχητικο απλα θα ηθελα να ρωτησω πως θα μπορουσα να το περιορισω , αναταραξη εχω καλη στην επιφανεια , το προβλημα φενεται μονο οταν ειναι σε ηρεμια το φιλτρο .. ισως παιζει ρολο και η τροφη , χρησιμοποιω jbl Novo malawi και της ocean nutrition σπιρουλινα ( 2 φορες την εβδομαδα ) ? δεν ειναι προβλημα και το αφηνω ως εχει και συνεχιζω ?να την αφαιρω με χαρτι οπως εχω διαβασει σε αλλο post ? Τελος την λαδιλα αυτη την παρατηρω κυριως στο μισο ενυδρειο και οχι σε ολο ..(εκτος και δεν μπορω να την διακρινω στο αλλο μισο ..) Ευχαριστω πολυ .
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρωτεινικο "φιλμ" | pavlos1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 16-08-18 14:11 |
προβλημα με πρωτεινικο φιλμ/αλγη | Ανδρεας1975 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 23-02-17 21:05 |
Προσθεση υποστρωματος σε ενεργο ενυδρειο και πρωτεινικο φιλμ επιφανειας | j.p. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-10-10 12:27 |
πρωτεινικο φιλμ | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 01-02-10 14:26 |
ΦΙΛΜ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ | Βιβή | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 29 | 11-04-09 15:43 |