|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω 4 ενυδρεια δυο 30λ και δυο 20λ. Σε ένα από τα 20λ όταν έκανα τεστ νερού βγήκαν τα Νο2 10 και το Νο3 250 ενώ πριν την αλλαγή νερού και τον καθαρισμών των φίλτρου ήταν 0 και τα δυο. (Φίλτρα tc 200 175 l /h eheim internal filter pick up 285 l/h νομίζω )
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες φίλε μας
πόσο καιρο είχες να κάνεις αλλαγή ;
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και απο μένα. Τι ζωντανά εχεις (αν εχεις) μεσα στα ενυδρεία ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια εβδομάδα 50% αποχλωριοποιημενο μόνο . Σορρυ αν δεν πολύ ξέρω να ποστάρω θα μάθω.
------------------------- Παράθεση:
4 penguin tetra Και ένα γατοψαρο δν ξέρω τι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vassilisk : 31-05-17 στις 19:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
είναι πολλά τα ψάρια φίλε μου, το 20λιτρο δεν κάνει ουτε για 1 μονομαχο. πρέπει να βρεις μεγαλύτερο ενυδρείο, στα άλλα τι ψάρια και πόσα έχεις ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
30λ 5 μονομαχινες 20λ ένα χρυσόψαρο (μου δωθηκε και θα μπει στην λίμνη στο εξοχικο) 30λ μονομάχος και 4 Γκαπις ( φιλικές σχέσεις όχι κυνιγιτα) Επίσης 15λ δν ειναι καλά για μονομαχο; το γατοψαρο ειναι πολύ μικρό |
|
||||
|
||||
![]()
αμαν,
φίλε εχεις πολλά ψάρια σε όλα μέσα, πρέπει να κάνεις αλλαγές καθε ημέρα, ακόμα και στα 40 λίτρα μόνο 1 μονομάχος χωράει, να μη πω για το χρυσόψαρο, αυτό θα θέλει 2 φορές την ημέρα, φίλε μου πρέπει να βρεις μεγάλα ενυδρεία, και τα γκάπυ δεν πάνε με τον μονομαχο όχι μόνο λόγω επιθετικότητας, αλλά θέλουν διαφορετικές παράμετρες νερού
freshwater, problem |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Help έχω πρόβλημα | dinoula | Malawi | 6 | 19-10-14 13:11 |
Πρόβλημα με PH | Pitsiovic | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-04-13 01:32 |
πρόβλημα με Α/Ο | Xlapatsas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 19-09-12 14:01 |
πρόβλημα.. | tie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-08 01:02 |
Πρόβλημα με το CO2 | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-12-04 19:56 |