|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδια. Στηνω ενα 120αρι που μου δωσανε προσφατα, προκειται για το κλασσικο του μαρινοπουλου. Το ενυδρειο μου το δωσανε χωρις το επιπλο που ειχε, μονο τη γυαλα, το καπακι και μια πλαστικη βαση που επανω της καθεται η γυαλα. Αποτι βλεπω η γυαλα καθεται στη βαση περιμετρικα μονο. Τι λετε θα εχει προβλημα ετσι? Να την κρατησω τη βαση ή να την πεταξω και να βαλω κατευθειαν τη γυαλα? Και κατι ακομα, εχω ενα σιδερενιο τραπεζι 90cm μακρος, το ενυδρειο εχει μακρος 100cm. Να το βαλω πανω ή θα εχω προβλημα με 5 ποντους απο τη μια και 5 απ την αλλη στον αερα?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι βαζουν αναμεσα στο επιπλο και το ενυδρειο? | pavos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 25-05-15 14:14 |
DIY επιπλο για ενυδρειο | Δημητρης89 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 07-11-09 22:10 |
ΒΑΣΗ-επιπλο ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ.....ΠΙΟ ΥΨΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟ? | maria-paok | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 01-01-05 14:14 |