|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σε μια κουβέντα που είχε γίνει για υπόστρωμα έμαθα για την τύρφη ότι μαλακώνει το νερό στις ρίζες και βοηθούν το φυτό να γίνει πιο ενεργό στην επεξεργασία των θρεπτικών συστατικών.
¶κουσα κατι παρόμοιο από ένα φίλο μου... και βλέποντας τι τιμές που έχει στα ενυδρεία του ο Amano (pH 7.0 - KH 2dH - GH 3dH) θέλω να μου πείτε την σχέση μαλακού νερού και φυτών. Ξέρω ότι δεν αρέσει το "αλμυρό" στα φυτά αλλά τι γίνεται με το πολύ μαλακό ; Για το ενυδρείο του Amano που είπα πριν, εμείς θέλουμε χ3 ή χ2 διοξείδιο για να το κρατήσουμε ! Από τις πληροφορίες που βρίσκω για τα φυτά συνήθως το προτεινόμενο εύρος για το ΚΗ είναι μεγάλο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λέω να δοκιμασω την τυχη μου....με φυτά. | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-03-05 11:52 |
νέος στην παρέα - έκδοση με φυτά | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 03-01-03 20:15 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |
Φυσικά φυτά σε μικρό ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:44 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |